Wpisy 383 519 – 383 618
7 lipca 2011 20:11 → 7 lipca 2011 20:39, 100 wpisów
Pasko, ja niczego nie sprzedaje tylko pobieram prowizje od wygranych opartych na moich typach. Glownie zalezy mi na graczach ktorzy graja wysoko czyli systemem 12. Nad kazdym wyselekcjonowanym zestawem siedze po kilka nascie godzin i sa to typy naprawde dobre.
383520. cardinale>> tz. ,że Ty sam osobiście nie grasz?czerpisz zysk "tylko" z prowizji, czy tak?
Ale płaci się Tobie z góry? Czy dopiero po wygranej? Spisujesz umowę, czy tak na słowo... Poza tym system na 12 liczb sporo kosztuje. Ty też powinieneś płacić użytkownikowi karę, który zaufa Ci, a liczby jednak nie padną.
coś tam o zerówce do Madzi77 było... "kilkanaście" piszemy łącznie 
Myślicie, że 14 się powtórzy?

Myślicie, że 14 się powtórzy?

cardinale >>> żeby pobrać prowizję trzeba pierw zareklamować produkt i to dobrze zareklamować .. zrozumiano?
lotto na 22:00 -2,7,21,33,38,40-
69

Powiem Ci jaka jest legalna droga tutaj. Wchodzisz do działu typowania i typujesz na każde losowanie 12 liczb Lotto. Bierzesz udział w rankingu. Ranking jest z 30 ostatnich losowań. Jeśli się sprawdzisz ze swoją metodą do tego stopnia, że będziesz najlepiej typującym, to i zaufanie do Ciebie się utworzy automatycznie. A w swoim profilu możesz napisać o tym, że jesteś zainteresowany taką współpracą z graczami. Wystarczy kliknąć na "Modyfikuj swoje dane osobowe" i uzupełnić pole "Dodatkowy tekst".
deki.....nie masz co sobie robić podśiech....jek
bo wpadnie z łomotem

bo wpadnie z łomotem

do cardinale
przy załozeniu że Twoje liczby nie wpadna przez 5 losowan to jestem w plecy grubo ponad 10 000PLN.Czyli nawet mi już nie pomoże 4/12,bo przy dobrych układach będę co najwyżej nazero.Jeśli sie myle to mnie popraw
przy załozeniu że Twoje liczby nie wpadna przez 5 losowan to jestem w plecy grubo ponad 10 000PLN.Czyli nawet mi już nie pomoże 4/12,bo przy dobrych układach będę co najwyżej nazero.Jeśli sie myle to mnie popraw

Belcia

deki....sing hallelujah 69
http://www.youtube.com/watch?v=L03JVPaZpyc

http://www.youtube.com/watch?v=L03JVPaZpycMówie gdyby była belcia to był by pojazd z tą -69-

Dostałam od klienta Amaretto... z czym to pomieszać?
Z sokiem pomarańczowym może być? Czy z colą lepiej?
(pytam znawców, bo tu się alkohol leje strumieniami co wieczór
)
Z sokiem pomarańczowym może być? Czy z colą lepiej?
(pytam znawców, bo tu się alkohol leje strumieniami co wieczór
)Dla niej są tylko 79 liczby w MM
Witam mistrzów lotto
Jakieś sceny mnie minęły?
Jak poczytać wcześniejsze posty???

Jakieś sceny mnie minęły?
Jak poczytać wcześniejsze posty???
korn...dzisiaj sypnął po długich namowach i prośbach i dostał w dupsko na koniec w podziękowaniu

korn...ha ha ha jeszcze z nim nie skończyłam,chciał negocjować ale nic z tego

Gała zebyś wiedział ..to wszystko jeszcze przepiłam zbyszko 3 pomarancze

deki...ale o jakiej Ty białej damie teraz piszesz bo chyba nie mamy na myśli tej samej jednak

deki nie nie zasmazek nie jadam...ale malinki skubne jeszcze do pyszczka

ja Wam dam pojazd z belcią i 69
belcia jak ORMO zawsze czuwa i wszystko widzi
witam

ja tu w numerach siedzę po uszy a o mnie się tu rozmawia?
lecę do rudej będę wieczorem