Wpisy 383 419 – 383 518
7 lipca 2011 19:42 → 7 lipca 2011 20:09, 100 wpisów
Dzisiejszy zestaw jest juz zapisany wiec ogolnie dostepny, choc nastapila w nim korekta, zamiana jednej liczby.
zapraszam do siebie i nie chcę żadnej kasy (na pochwały jestem łasy- niestety nie zawsze chce się pisać NIEKTÓRYM) Pozdrawiam wszystkich
cardinale...nie liczy się postura ale umiejętności,znam kolesia co Pudzian przy nim wysiada
cardinale: no to będzie blokada na chacie. Możesz powiedzieć mowę pożegnalną. No chyba, że będzie to rachunek sumienia i obiecanie poprawy, to mogę się wstrzymać. Pozdrowienia
To byl zart na rozluznienie atmosfery. Bez osobistych podjazdow.
pudzian w ogóle w te klocki wysiada
boguś real...podejrzewam,że Pudzian w każde klocki wysiada,nawet w lego

lila kliknij se w boguś
cardinale >>> żart?
ok, niech będzie,że żart
napisz tylko dlaczego KOT
to mnie interesi
ok, niech będzie,że żart
napisz tylko dlaczego KOT

to mnie interesi
Jak ktos nie ma poczucia humoru to nic nie poradze. A Pasko na pewno zart zrozumial bo wyglada na rozsadnego.
cardinale...wazelinka widzę,wazelinka,już nie w modzie,teraz są inne produkty

w realu gram tylko na najstarszą trójkę 4,27,34 i wtapiam .bedzie już ze stówa w ostatnim miesiącu
cardinale...dzisiaj wszystkich na czacie wyzwałeś od pedalstwa,to też był żart??
jak tak to bardzo Chu...wy

jak tak to bardzo Chu...wyJa rozpoznaje od razu godnego czlowieka. Godnego madrej dysputy.
Witam ponownie siemka wszystkim 

lila

i kudłate i łaciate,pręgowane i skrzydlate te co skaczą i fuwają na nasz program zapraszają hue hue hue re re kum kum

cardinale >>> Pasko dał Ci szansę na napisanie "przepraszam" i nie dziel ludzi na "godnych" i 'niegodnych"
kosmaty...bo mnie to wkuźwia no,najpierw wyzywa ludzi na czacie od pedalstwa a potem pisze że to żart

wiem inaczej bym nie grał tylko problem jak się ma zwrócić jak tak długo się obstawia.No i sztuka cierpi
cardinal póki co
Nie przeginaj, a użytkowników z diamencikami za kołnierzem też od razu proszę o nie wyżywanie się na "kocie", który dopiero jest tu 2-gi dzień. Od razu mówię cardinal jednak, że jeśli coś sprzedajesz, to tu to nie przejdzie. Pozdrawiam
Nie przeginaj, a użytkowników z diamencikami za kołnierzem też od razu proszę o nie wyżywanie się na "kocie", który dopiero jest tu 2-gi dzień. Od razu mówię cardinal jednak, że jeśli coś sprzedajesz, to tu to nie przejdzie. PozdrawiamDziś lottomat wybrał mi takie numerki na 22:00 MM
-2,3,29,41,51,68-

-2,3,29,41,51,68-

a szkoda Pasko bo mam starą wędkę do sprzedania
lila tez myslałem ze to gosc ale ze smutkiem musze stwierdzic ze ten GOSC niedorasta nam do pięt

nawet ja tak odważna nie byłam aby wszystkim jednorazowo ...
nawtykać - ale są lepsi jak ja ...
znów warto żyć
nawtykać - ale są lepsi jak ja ...
znów warto żyć

witam wszystkich
boguś: oczywiście zrobię dla wędki wyjątek. Jak pogadasz to i mały banerek z linkiem do aukcji się znajdzie 

jezuuuu niezłą mam głupawkę,pasko pisze banerek a ja czytam baranek,no tak,pani juz podziękujemy

a moja wędka to 4,27,34 i dam ją Wam darmo
Na Onecie po prawej w kategori biznes na dole artykół
"Ludzie odwaracają sie od lotka
"Ludzie odwaracają sie od lotka
Ja mam do sprzedania radziecki ponton 2-komorowy - Ulimka + wiosła + plecak 

co prawda krótki ale trściwy 

http://biznes.onet.pl/polacy-przestaja-grac-w-totka,18572,4784599,1,prasa-detal
jednokomorowy to bym se kupił dla ślubnej ,ale.....
Chciałem podać linka ale nie chciało pójść
Dzieki pasko

Apropo przydaląby sie możliwośc wstawiania takich odnosników bo czesto ktos daje tu linki
kurda coś mnie dzisiaj mięśnie ud bolą
czyżbym kogoś skopała przez sen?

czyżbym kogoś skopała przez sen?

lotto
2,7,21,33,38,40
2,7,21,33,38,40
siemanko

Jack Daniels+cola

Trafnych typowań