Wpisy 383 619 – 383 718
7 lipca 2011 20:39 → 7 lipca 2011 20:56, 100 wpisów
Belcia

wiesek77, moje typy daja duze pieniadze ale moze sie zdazyc ze przez piec losowan bedziemy tracic (strata okolo 14 000 PLN) ale potem przychodzi hossa ( np. 6 platnych losowan na 9, w tym jedna piatka czyli zysk ponad 100 000 PLN a to oznacza ze w ciagu miesiaca zarabiamy przynajmniej 70 OOO PLN). To jest wariant realny choc moze byc jeszcze lepiej.
Pasko, typy moge podac np. Tobie jesli jestes zainteresowany i sam sie przekonasz o ich skutecznosci. Co do umowy to takowa jest i stanowi ona o swiadczeniu uslug menedzerskich. Rozliczanie stalego klienta wyglada nastepujaco. Pobieram 25% prowizji od wygranej pomniejszonej o to co zysku nie przynioslo. Np.
10 losowan - 4x4/12, 1x5/15, 5x0-1-2-3/12
Za ostanie odejmujemy poniesiona strate, w przypadku 3/12 oczywiscie tylko wyrownanie bo czesc nakladu odzyskujemy.
Pasko, typy moge podac np. Tobie jesli jestes zainteresowany i sam sie przekonasz o ich skutecznosci. Co do umowy to takowa jest i stanowi ona o swiadczeniu uslug menedzerskich. Rozliczanie stalego klienta wyglada nastepujaco. Pobieram 25% prowizji od wygranej pomniejszonej o to co zysku nie przynioslo. Np.
10 losowan - 4x4/12, 1x5/15, 5x0-1-2-3/12
Za ostanie odejmujemy poniesiona strate, w przypadku 3/12 oczywiscie tylko wyrownanie bo czesc nakladu odzyskujemy.
Ja dzisiaj szukałam żółtej budy z rudą wiewiórą w środku,
ale niestety nie znalazłam.Więc kupiłam 6/6 u czarnej
kocicy.
09.11.20.32.34.45.
ale niestety nie znalazłam.Więc kupiłam 6/6 u czarnej
kocicy.
09.11.20.32.34.45.
saltosky...dekuś sobie w spodnie podusię wsadza,broniąc swój zacny tyłeczek przed

MM 6/6 lottomat podał mi numerki 2,3,29,41,51,68

haha widze ze bella zaraziła 6/6 z lotomatu haha
lila pod i na wodzie
lila pod i na wodzie

rav444...no tak,nad wodą a ja czytam pod wodą,dzisiaj mam coś ze gałkami ocznymi chyba

Witam Wszystkich 

tam w tym wesolym miasteczku super wyciągają kaske na konkursach ze traf kuleczką w coś tam
Tak.
młyn.A przy Cichej-niebieski.
młyn.A przy Cichej-niebieski.cardinale-mysle ze lepiej za pierwszym razem pokombinować np. z 50 zakładów po 6 liczb z tych Twoich podanych.Troche szcześcia i też można 4 ustrzelić

o jej az tak sie nie spodziewalem ze tyle osob mnie przywita na tym czacie heh 

Ruch nie ruch. mnie sie to z kioskiem kojarzy za starych dobrychczasów

wiesiek77, takie rozwiazanie istnieje. Jak sam powiedziales w takim przypadku musi byc wieksza doza szczescia.
heh a gdzie ja tam przystojniak zwykly facet
ale dziekuje milo mi 
ale dziekuje milo mi 
Krzychu nie bądz taki wstydliwy jak juz Lila mówi to nie ma ze boli

tak ostatnio zaczalem sledzic to wasze forum i czat i widze ze wiekszosc z Was to jak rodzina tutaj
fajnie tosc ciekawe tym bardziej ze kazdego laczy cos wspolnego lotto
fajnie tosc ciekawe tym bardziej ze kazdego laczy cos wspolnego lotto
widze ze nam sie cos dzisiaj koleżanka Lila strasznie "pobudzona"

do pyszczka