Wpisy 383 319 – 383 418
7 lipca 2011 19:00 → 7 lipca 2011 19:41, 100 wpisów
cardinale mysle ze to byłtwój ostatnini wpis bo pasko zaraz bedzie interweniował
cardinale>> Dzieciaku za obrażanie użytkowników tej strony i ich rodziców , oraz próby wyłudzenia 300 złotych powinieneś dziś dostać BANA.
Ojciec ireneusz od zaliczek jeszcze troche a cardinale do torunia bedzie zaprasza
i spojrzcie na typy lotto. zostawilem je specjalnie dla niedowiarkow.
Witam forumowiczki i forumowiczów.
Życzę Wam tylko wygranych dzisiaj oczywiście
Życzę Wam tylko wygranych dzisiaj oczywiście

Chciałam powiedzieć "dobry wieczór" ale nie wiem czy to dobry moment? 

Cześć Nok66
Gratuluję diamentu przy nicku 

Liluś
Wygrywamy dziś coś?

Gratuluję diamentu przy nicku 

Liluś

Wygrywamy dziś coś?

wqrwiony,że nikt nie chciał jego "patentu" na Lotto .... /za drobną opłatą/
zastanawiam się tylko dlaczego "KOT" miałby mi coś robić
zastanawiam się tylko dlaczego "KOT" miałby mi coś robić

madzia77, skonczylas edukacje na zerowce. Ja nie handluje systemem/patentem tylko specjalnie wyselekcjonowana na kazde losowanie 12 liczb.
cardinale zawsze trzeba pracować nad swoją psychiką
a jeśli nie orjętujesz się w tym temacie to znaczy że jesteś cwaniaczkiem któremu wszystko przychodzi łatwo
przykro ale mi mamusia nic nie dała do wszystkiego dochodziłem sam ....baz naciągania ludzi
jak pewnie wjesz istnieje świadomość i podświadomość
serce ci nie bije ot tak kieruje nim podświadomość ....a jak idziesz to myślisz żeby postawić krok ....nie.....i to jest podświadomość
czy zdajesz sobie sprawę z tego że nasz mózg cały czas odpoczywa
rusz go nie tylko z chęci zysku bo to działa świadoma twoja część
ale nie będę się rozpisywał do ......
a jeśli nie orjętujesz się w tym temacie to znaczy że jesteś cwaniaczkiem któremu wszystko przychodzi łatwo
przykro ale mi mamusia nic nie dała do wszystkiego dochodziłem sam ....baz naciągania ludzi
jak pewnie wjesz istnieje świadomość i podświadomość
serce ci nie bije ot tak kieruje nim podświadomość ....a jak idziesz to myślisz żeby postawić krok ....nie.....i to jest podświadomość
czy zdajesz sobie sprawę z tego że nasz mózg cały czas odpoczywa
rusz go nie tylko z chęci zysku bo to działa świadoma twoja część
ale nie będę się rozpisywał do ......
Lila!
Bo ja osobiście widze Cie jako Białą Damę.Ciekawa osobowość ,tajemnicza i ma takie "cóś"
Bo ja osobiście widze Cie jako Białą Damę.Ciekawa osobowość ,tajemnicza i ma takie "cóś"
znowu ***olenie w bambus,cardinal nie rozumiesz co ludzie do ciebie piszą

nok6, oprocz matematyki jestem specjalista od psychologii, socjologii, religii, itp.
wasze marne wynurzenia tylko mnie smiesza.
wasze marne wynurzenia tylko mnie smiesza.
czak >>> rok urodzenia

cardinale >>> może i tylko na zerówce ale ... zawsze jest to ale ...
będziesz tu ze wszystkimi "walczył" ?

cardinale >>> może i tylko na zerówce ale ... zawsze jest to ale ...
będziesz tu ze wszystkimi "walczył" ?
Odnośnie sprzedawania zestawów i konsultacje. Poznałam takiego jednego cwaniaczka chciał naciągnąć osoby jeśli chodzi ogry losowe i programy. Po co oni to sprzedają. Sami nie grają, a lepiej na tym zarabiają tylko szukają głupszych od siebie. To jak teraz gram i trafiam to doszłam do wszystkiego sama i nikt mi nie udzielał żadnych dobrych rad

cardinale przeszedł ze swojej stronki na naszą ( sorki pasko )
tam nie miał posłuchu
tam nie miał posłuchu
cardinale to forum co reklamujesz ja je tu już gdzieś widziałam..zaraz kto to reklamował

ja sobie przypomne

ja sobie przypomne

jaka to była stronka??? forumlotto czy lottoforum??/
Kuźwa jaka to była no??
Kuźwa jaka to była no??
kurna lila zawstydziłaś mnie i nie wiem co zrobić
heh 45 letni gówniarz
heh 45 letni gówniarz
cardinale..jak dla mnie może być i hoooj Hitler,jak wolisz,mimo wszystko pozdrowionka od wujask

my nie chcemy tu naciągaczy na tej stronce,było ich już kupa i się zmyli

cardinale: co tam sprzedajesz niby? Podeślij mi. Jak będzie wszystko w porządku to Ci i potwierdzę na stronie, to będziesz miał niezłą reklamę tak między nami mówiąc. A jeśli naciągactwo no to wiadomo...
cardinale >>> specjalnie dla Ciebie za typowałam tutaj na stronce Mini - Lotto, będę typować ten stały system dopóki - nie będzie 4/12 ...
pozdrawiam ...
pozdrawiam ...
Dostaniesz ode mnie typy na 10 kolejnych losowan. Oczywiscie bez upubliczniania.

Młody zawsze zdziwiony