Wpisy 383 219 – 383 318
7 lipca 2011 17:47 → 7 lipca 2011 18:59, 100 wpisów
ide na kolacje..zapodam jakąś pasze coby z głodu nie paść
tak miałem noge w gipsie od kostki do pachwiny i dobrze ze to automat..

tak miałem noge w gipsie od kostki do pachwiny i dobrze ze to automat..

http://www.sfora.biz/Polacy-nie-chca-byc-bogaci-Juz-nie-gramy-w-Lotto-a33869
to widzę że już nie ma nikogo została tylko roz.....gadana andromedaangelika do ciebie nic Zartuję tylko jeśli jesteś tak wqrwiona że tego nie rozumiesz to sory
czego ja mogłam sie spodziewac po facecie nok

wy nas nigdy nie zrozumiecie

wy nas nigdy nie zrozumiecie
Angelika facet to tak wspaniały wynalazek jak i kobieta a że przypadkowo pasują do siebie to........
tak spook jestem ofiarą .....zawsze gdy widzę ładną dziewczynę to dostaję samoskrętukręgosłupowego ....straszna choroba
tak spook jestem ofiarą .....zawsze gdy widzę ładną dziewczynę to dostaję samoskrętukręgosłupowego ....straszna choroba
Andromeda w tym wieku nie mieć żony ... ja jestem 1966
pewnie że mam
pewnie że mam
nok66 > powiedz mi szczerze- lepiej mieć żonę czy nie? gdybyś mógł się cofnąć do przeszłości...
wczoraj o 22 udało mi się szarpnac 4/5 z plusem jednej zabrakło a mogło byc tak pięknie ale nie narzekam 

ook mam 10 liczb co dziś zostaną wylosowane o 22;15 i idę je teraz nadać 

spook lepiej mieć ale bywają chwile że chcesz byc sam i wchodzisz sobie na multipasko bo tam są twoi znajomi i cieszysz się z rozmowy starasz się żartować bawisz się
a na koniec słyszysz że jesteś uszczypliwy
tak to widać wygląda ......prywatnie kapa i życiowo też
tutaj nawet wahadełko nie pomoże trzeba być twardym jak ten którym nas ojciec robił
a na koniec słyszysz że jesteś uszczypliwy
tak to widać wygląda ......prywatnie kapa i życiowo też
tutaj nawet wahadełko nie pomoże trzeba być twardym jak ten którym nas ojciec robił
nok66
Rozumiem Cie brachu
Gdyby nade mną nie czuwała energia z kosmosu to bum się chyba zresetował już dawno, bo na zrozumienie u ludzi już dawno przestałem liczyć
Rozumiem Cie brachu

Gdyby nade mną nie czuwała energia z kosmosu to bum się chyba zresetował już dawno, bo na zrozumienie u ludzi już dawno przestałem liczyć

ale spook ważne jest walczenie o siebie
znalazłem tu dwie osoby które mi w tym pomagają
bo trzeba zrozumieć że samemu jesteśmy NIKIM
znalazłem tu dwie osoby które mi w tym pomagają
bo trzeba zrozumieć że samemu jesteśmy NIKIM
spook dzis chetnie polece w kosmos byle bym niemusiał patrzec na niektrórychczy niektóre
cardinale bzdurą są twoje próby naciągania ludzi a nie zagłębianie się we własną psychikę

ja tylko na chwilkę....
Wyleguje się przy basenie i się opalam

obiecałem sobie że piwa nie wypije dzisiaj .....idę sobie kupić
zaraz wracam
zaraz wracam
raczej jeśli nie uważasz że trzeba ją rozwijać to ty masz uraz
dzięki temu przynajmniej wiem że od żadnego zciemniacz nie będę brał ...czegoś tam
za 10 min. będę
dzięki temu przynajmniej wiem że od żadnego zciemniacz nie będę brał ...czegoś tam
za 10 min. będę
andra jesteś?
co oznacza rozwijanie psychiki? to sie calosci nie trzyma. rozwija sie posiadana wiedze, swiatopoglady, rozwijamy sie duchowo. to tak.
Czy jakaś cywilizacja(chociażby obca)opracuje system na maszynę do losowania jokera ,która już po starcie się zacina?Kto widzał wczorajsze losowanie ten już wie. Jesteśmy biednymi marionetkami,które naginają w pocie czoła a potam ...w białych rękawiczkach odzierają nas ze złudzen.Szczęscia w typowaniach .Pozdrawiam.
cardinale moi rodzice niezyja kilkadzieszziat lat i pisałem zebys niekomentował