Wpisy 382 608 – 382 707
7 lipca 2011 13:42 → 7 lipca 2011 14:09, 100 wpisów
friend7 >>> już im brakuje,mają coraz mniej chętnych,a co za tym idzie mniejszy dochód i jeżeli ta tendencja się utrzyma to jeszcze trochę i splajtują ...
teraz idę bo jakby jeszcze do tego był Wieleba to kaplica...wrócę na gotowe 14:15

Gała .lila, witam i powoli uchylam lodówkę z szampanem i Harnasiem.WYGRANEJ EKIPO

anzu...bardzo prosze 

Jest jeszcze jedna wazna rzecz.
Kazda liczba pada w dluzszym czasie mniej wiecej tyle samo razy.
W krotszym czasie mamy tendencje ktore mozna wybadac.
Kazda liczba pada w dluzszym czasie mniej wiecej tyle samo razy.
W krotszym czasie mamy tendencje ktore mozna wybadac.
Może ubywa graczy z powodu np.przegranych ale też przybywa i to dużo i nie sądzę zęby TS upadł tak szybko,zresztą co byśmy robili bez tych gier --> byłoby nudno
Jest jeszcze superenalotto

Korelacji,kombinacji jest cała masa.
Wszystko to matematyka,bo TS zrobił ją właśnie z loterii
Wszystko to matematyka,bo TS zrobił ją właśnie z loterii
anzu...

troche sie nie zgadzam z opiniami ze lotto jest ustawione. gry takiego samego formatu lub podobnego sa w calej europie, np.www.lotto.de,www.lotto.at itp. to za wielki biznes zeby tam byly walki przez tyle lat , a wiadomo tam gdzie sa potezne pieniadze juz by to dawno wyszlo na jaw. mam 200 zakladow przegranych mini lotto bo to moja ulubiona gra i czasem sprawdzam sobie co by bylo jak akurat danego losowania mial bym to wyslane, i zdaza sie tak ze nawet w tylu zakladach trojki nie ma a bywa i tak ze na jednym kuponie co ma dziesiec zakladow sa dwie trojki lub czworka, to czysta matekatyka i rachunek prawdopodobienstwa kochani.tak jest na calym swiecie te gry
cardinale w końcu to liczby są losowane a nie literki gwiazdki etc.
losowanie zaraz 

Najwieksze tajemnice swiata sa znane ale caly swiat obraca je w wymysly i nie sa brane pod uwage.
Lila to spal mundurek i będziesz mogła jeszcze wypić trochę ,albo druga wersja,masz w ML dzisiaj "wtopione" co wolisz?

powodzenia dla wszystkich
Matematyka to podstawa, okresla wszystko.
Jakie liczby, kiedy, ile, itp.
Jakie liczby, kiedy, ile, itp.
lila podziekuje jak wygram
Gała po Harnasiu i Wieleba nie straszny

Lila dlaczego?

Czyli pijemy!

Lila dlaczego?

Czyli pijemy!juz wróciłem 

dotam
Jest trzyosobowa " komisja " która czuwa nad legalnym,prawnym,uczciwym przebiegu losowania
Ale to tylko teoria ,każdy wie żę tą komisję to dupę potłuc bo są zamieszani w to oszustwo.
Jest trzyosobowa " komisja " która czuwa nad legalnym,prawnym,uczciwym przebiegu losowania
Ale to tylko teoria ,każdy wie żę tą komisję to dupę potłuc bo są zamieszani w to oszustwo.
Mamy losowanie na stadionie przy pelnych trybunach.
I co wtedy?
Komu bedzie latwiej wytypowac szostke?
Nikomu.
I co wtedy?
Komu bedzie latwiej wytypowac szostke?
Nikomu.
lila

Gała...spokojnie ja jestem od czego innego niż od nawiedzania ludzi ,ja nie nawiedzam,ja lubię odwiedzać tak o 4 lub 5 rano

Po co mam czytac forum?
Czego mam sie dowiedziec?
Mam ogromna wiedze ktora mi wystarcza. Chociaz niektore bym poglebil ale one sa daleko od tego forum.
Czego mam sie dowiedziec?
Mam ogromna wiedze ktora mi wystarcza. Chociaz niektore bym poglebil ale one sa daleko od tego forum.
cardinale ...i ktos taki jak ty tu z nami laikami sie nudzisz ...
Gała i Lila ale Wy macie aktywnosc...juz klikanascie tysiecy :o to ja mam 2000 a konto od 2007 roku...heh...no ale przez 1,5 roku to moze bylem na multipasko z kilkanascie razy. Taki odwyk lottowy byl 

daniel

cardinale >>> zaczynasz już wnerwiać swoją wyższością,wydaje Ci się ,że tutaj to banda przygłupów która nie ma kompletnego pojęcia o typowaniu ...
pawlitto
skąd wiedziałs 10

skąd wiedziałs 10

no ku...
ten jak zaczaryje los to wielki c***,nawet się z porażki śmiać nie moge
ten jak zaczaryje los to wielki c***,nawet się z porażki śmiać nie mogeUżytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
02,10,13,14,20,25,27,28,33,37,40,45,51,53,59,61,62,64,75,78
Plusem jest liczba: 13
02,10,13,14,20,25,27,28,33,37,40,45,51,53,59,61,62,64,75,78
Plusem jest liczba: 13
pewnie cardinale mu napisal heh

k**** ich mać 

1/6
Oni dobrze wiedzą kto ma wygrać

pawlitto
teraz tak na wieczór podaj jaki liczby pewniaki
teraz tak na wieczór podaj jaki liczby pewniaki

profesor1980 no mi z tego chybil tez 10 tylko weszlo
382686. cardinale 2011-07-07 (14:02)
madzia77, mam w glebokim powazaniu czy kogos wnerwiam.
Przechodzi taki domorosły "analityk" i zaczyna obrażać stałych bywalców czatu. A paszoł won smarkaczu!
madzia77, mam w glebokim powazaniu czy kogos wnerwiam.
Przechodzi taki domorosły "analityk" i zaczyna obrażać stałych bywalców czatu. A paszoł won smarkaczu!
mnie też tylko -10-

u mnie 1/3 nie wysłałem