Wpisy 382 508 – 382 607
7 lipca 2011 13:03 → 7 lipca 2011 13:41, 100 wpisów
anzu podałem liczby jakie skreślam i żadnej kasy za to nie chce

Nic wspólnego z to osobą niemam
mam przyjaciela...kwiaty ,czekoladki,,,wspolne spacery....ale iskry brak mam go brać?
TS raczej nie
z/w za godzina , ide do kuchni

Andro jak bez uczucia,masz przyjaciela i co nie ma żadnego uczucia to niech te kwiatki wsadzi sobie w buty bedzie wyższy,chyba że ci się podoba tak obrót sprawy
anzu możesz skreślić te liczby które podałem jedyna opłata to jaką zapłacisz to kolektura
Nie Gała nie podoba mi sie taki obrót sprawy..dlatego pisze ze musi byc uczucie
bo tylko z miłości mozna sie hajtnąć
bo tylko z miłości mozna sie hajtnąć
Rozmowy w tłoku

ale wysle o godz.13.59, zeby utrudnic filtrowanie kuponu i opoznic losowanie 

anzu, losowania nie sa z wyprzedzeniem.
Nie mam danych czy losowany jest zestaw czy kule zawieraja tylko zbior np. 12 z ktorych ma byc wylosowanych 6.
Gtech caly czas przeprowadza symulacje i ustala najkorzystniejszy wariant.
Nie mam rowniez danych o ktorej godzinie zamykaja monitoring na podstawie ktorego ustalany jest zwycieski zestaw.
moze to byc 21.00 lub 21.30.
Nie mam danych czy losowany jest zestaw czy kule zawieraja tylko zbior np. 12 z ktorych ma byc wylosowanych 6.
Gtech caly czas przeprowadza symulacje i ustala najkorzystniejszy wariant.
Nie mam rowniez danych o ktorej godzinie zamykaja monitoring na podstawie ktorego ustalany jest zwycieski zestaw.
moze to byc 21.00 lub 21.30.
seks jest piekny ale seks z miłości to jest to
to seks nie tylko ciał ale i dusz ..nie wiem jak nie które kobiety moga nie lubić seksu z miłości...to anielskie doznanie i tego szukam
Bo nie ma nic piekniejszego ni z związek dusz i ciał
to seks nie tylko ciał ale i dusz ..nie wiem jak nie które kobiety moga nie lubić seksu z miłości...to anielskie doznanie i tego szukam
Bo nie ma nic piekniejszego ni z związek dusz i ciał
Andro masz koleżanki one maja kolegów
jakis wieczorek zapoznawczy tylko zapoznawczy a nnie zapoznawczo-poruchawczy
jakis wieczorek zapoznawczy tylko zapoznawczy a nnie zapoznawczo-poruchawczy

cardinale ja wysłałem na chybił
dlaczego ty,żebyś była szczęsliwa,miała się z kimś kochać,spędzać razem wolne chwile...itd
Andro ja wiem jakiego męzczyżne byś chciała
może się sparzyłaś ja też i co i nic to nie znaczy że ten nowy jest taki sam
może się sparzyłaś ja też i co i nic to nie znaczy że ten nowy jest taki sam
do seksu faceta łatwo znaleść..do spędzania czasu tez...ale znaleść odpowiedzialnego to już sztuka w sztuce....
aa zeby stworzyć gniazdo bezpieczne trzeba odpowiedzialnego faceta...
anzu, GTech kontroluje bez przerwy zawierane zaklady.
10 min to rzeczywiscie za malo stad musza podejmowac decyzje wczesniej. Moze o 21.00 lub 21.30.
Dlatego nie wiedza na 100% czy padnie szostka bo ktos moze ja zagrac o 22.00.
10 min to rzeczywiscie za malo stad musza podejmowac decyzje wczesniej. Moze o 21.00 lub 21.30.
Dlatego nie wiedza na 100% czy padnie szostka bo ktos moze ja zagrac o 22.00.
Gała ja Cie rozumiem doskonale...ale trafić na tę właściwą osobe wcale nie jest tak łatwo...niczego nie będe przyśpieszac...
Wystarczy ze ktos skresli te liczby ktore oni ustalili wczesniej.
Musze wiedzieć ze on będzie przy mnie kiedy będzie zle...
musi mi sie podobać ja jemu...związek dusz i ciał partner do tanca i do różanca
musi mi sie podobać ja jemu...związek dusz i ciał partner do tanca i do różanca
Gała wcale nie chcałam gadac o tym na czacie Tylko Ty mnie łobuzie jeden za język ciągniesz no

cardinale ...jeden wniosek już jest ..wysyłać jak najpóźniej i tylko na jedno losowanie

Wysylanie pozne jest uzasadnione i sprzyjajace pod warunkiem ze trafiasz w wybrany przez TS zestaw.
anzu tak jak większość z nas ale wiesz potem się okazuje że mamy oboki
to że TS ustawia jest wiadome,ale to program pracuje nad tym zestawem jak najbardziej korzystnym.
Dariusz..zwykle tak jest ale jeżeli naprawdę można by im utrudnić ich szalbierstwo to trzeba spróbować 

friend7 ma ale problem jest w tym aby dobrze dobrać zestaw anzu czasami się udaje
im się tego nie utrudni to oni maja kontrolę nad maszynami do losowania.
A graczy którzy będą przynosili TS-owi zyski nigdy nie braknie bo jest ich parę milionów co każde losowanie.
A graczy którzy będą przynosili TS-owi zyski nigdy nie braknie bo jest ich parę milionów co każde losowanie.
Myślę że TS ustawia liczby ale tak aby dało się wygrać dzięki kombinacjom,które łatwo odkryją tzw."nie laicy"
TS to 

A ponieważ jest ich garstka w porównaniu do stałych graczy to nie maja się czego obawiać,że na tym stracą,bo maja kontrolę nad lottomatami,maszynami do losowania, a GTech podpowie im co wybrać i mogą spać spokojnie.