Wpisy 382 708 – 382 807
7 lipca 2011 14:10 → 7 lipca 2011 15:02, 100 wpisów
wiesiek77 a ile zakladow wyslales/?
witam dzisiaj trafione 4/5 

pawlitto
ok dzieki , pomyślę sam

ok dzieki , pomyślę sam

pawlitto
mój profil kiedyś miałem ..3/3
mój profil kiedyś miałem ..3/3

pawlitto

lila>>>>>>>

dobra uciekam
lila

androo

jocia

narka do wieczorka

lila

androo

jocia

narka do wieczorka

ja już uciekam do wieczora narka

w koncu 5/5 w multi multi jednak stra metoda nie zawodzi
pozdrawiam wszystkich i miłego dnia 
no tak uciekam , nie mam czasu ide drugi komputer obliczę lotto
zobaczymy wyśle na dziś

zobaczymy wyśle na dziś

cardinale zamiast tu pisac mysl lepiej nad kolejnoscia liczb w multi, moze trafisz te 4 co gwarantujesz

w multi mial bys latwiej, moze by sie udalo trafic te 4/12 losowan...

player, moja skutecznosc w Lotto to minimum 4/12 w 7/10 losowan.
pokaz mi kogos lepszego, pokaz.
pokaz mi kogos lepszego, pokaz.
cardinale>> Nie będę się zniżał do twego poziomu bo już dawno nie jestem gimnazjalistą tak jak Ty Ale uważaj co piszesz bo możesz zamiast kieszonkowego dostać szlaban na komputer. Twoje przechwałki świadcza o Twoim wieku smarku.
ja wysyłam 7,14,23,30,38,57,58,66,67,72 z plusem ...to skana wieczorem już nie wołajcie

cardinale troche sie gubisz bo pisles ze zawsze 4/12 a teraz gwarancje spadly do 70% jak chcesz cos sprzedac to zastanow sie co bo niepotrafisz sie okreslic
Cardinale > na tej stronie jest wiele osób którzy znają się na typowaniu i wygrywają dzieląc się swoją wiedzą z innymi za darmo . I dla Nich należy się szacunek. A jak chcesz targować liczbami to idź na bazar.
Niekoniecznie "odpuścić sobie" pisanie,że ma się patent na Lotto przy jednorazowym "strzale" to chyba przesada jak i to,że chce się to sprzedać - tutaj są też tacy,którzy mogą się na to nabrać - wgląd na stronkę mają też osoby niepełnoletnie ...
Co innego gdyby ten pan nam "udowodnił" swoją rację .. a tak to tylko pitolenie ...
Co innego gdyby ten pan nam "udowodnił" swoją rację .. a tak to tylko pitolenie ...
Bonus Multi Multi: 700 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
z tego co mi wiadomo to nie jestem pedałem
pedałką chyba też nie.Wszedłeś na czat po to,żeby ubliżać innym??
pedałką chyba też nie.Wszedłeś na czat po to,żeby ubliżać innym??
bo było 2/6 najwięcej przez 4 los

do następnego