Wpisy 3 822 693 – 3 822 792
20 kwietnia 2020 09:02 → 20 kwietnia 2020 10:25, 100 wpisów
75kostka75 zatypował(a) za 4 zł w Keno na losowanie nr 897240 i trafił(a) 1000 zł
waldus
Muszę jeszcze tydzień z tym poczekać.Na razie się wstrzymam z dodawaniem zdjęć.
Muszę jeszcze tydzień z tym poczekać.Na razie się wstrzymam z dodawaniem zdjęć.
Kruk8
Gosia__77
Emi też tak mialem ze na tel. Był inny obrazek a na kompie inny
Odinstalowałem stara przegladarke zainstalowałem od nowa i pomogło
Odinstalowałem stara przegladarke zainstalowałem od nowa i pomogło
Nie wiem czy wiecie,ale noszenie masek szkodzi,szczególnie starszym ludziom,oddychając przez dłuższy czas wytwarza się mikroklimat,który rozmnaża grzyby i różnego rodzaju bakterie,które wdychamy,nie używając maski po prostu jest to wydychane,przy dłuższym oddychaniu w masce pobieramy za mało tlenu,organizm jest w ten sposób niedotleniony dostatecznie,wdychamy przy tym dwutlenek węgla,który może nam szkodzić,a więc noszenie maski w coraz to cieplejsze dni i przez starsze osoby może przynosić większe szkody jak gdybyśmy tej maski nie nosili,jeszcze jestem ciekawy,czy dalej nie będziecie protestować jak w lato będzie 50 stopni w słońcu,a wy będziecie musieli chodzić w masce
Starszym i innym z problemami oddechowymi oni szczególnie sa na to g narażeni wierząc że to istnieje aci chorzy na astme akergicy choć nie wiem czy ci ostatni musza maski nosić
Prosimy o ciekawe info o wygranych ( powtorka jak w przypadku Mini z 2019 r.)

hi all
Witam wszystkich
Jakie ciastka?
Dziś poniedziałek
Poniedziałki lubimy
Poniedziałki lubimy
Mulag nikt nie gromadził żadnych ciastek przed akademią
Walduś piona
Szczepionka obowiązkowa z chipem w końcu jakiś trzeba tych ludzi ogarnąć
Przed pandemią nie gromadzi się ciastek tylko papier toaletowy
Poza tym to nie są ciastka tylko herbatniki
Bo ciastka mają krótką datę ważności
Szczególnie te z kremem
Szczególnie te z kremem
Nie prawda ciastka też widziałem jak Zyzio Dyzio misio pysio gromadzili nie kłam
Dyzio Zyzio misio pysio to gromadzili ale następnego dnia zjedli co do sztuki
To Głuch i Wieczorek trzymają je do dziś i im się zepsuły
A gdzie Forsami ?
Był tak blisko wygrania 4/6 W Lotto Plus
Był tak blisko wygrania 4/6 W Lotto Plus
Mulag system to rozwala Megamocny razem z Kaszpirowskim
Walduś idziesz do lasu ?
Każdy powinien mieć jedno drzewo dla siebie państwo i żaden rząd tego nie zrobił nie chcemy ich już opozycja jeszcze gorsza odejdźcie od nas dajcie nam spokój zniewolili nas nie zgadzamy się
Walduś a są tam leśne ssaki ?
A to nie ssaki ?
A to ja się czegoś innego uczę w szkole
Szkoła nie uczy dobrze nie widzisz jakie reformy są co rząd się zmienia 8 nie 9 nie 6
Mulag dlatego trzeba się uczyć cały czas
Tak do końca świata i jeszcze jeden dzień życia więcej za krótko żyjemy by się czegoś konkretnego nauczyć
Dziś wygramy ale o 21.30
A gdzie jest Biały?
Dawał codziennie skan wygranej A teraz uciekł?
Dawał codziennie skan wygranej A teraz uciekł?
Zag69 dobrze trafia był to kiedyś teraz również jest ale w innej osobie bardziej duchowej
Walduś to zaq69 A Ty co ?
Pekinie na polu nać marchewki się unosi kasztany rosną na placu urwiska leśnego pięknie jest dziś
Magda
Zaq69 to zaq69
Super chłopak
Chcesz to poznać?
Zaq69 to zaq69
Super chłopak
Chcesz to poznać?
Mulag jesteś w Pekinie ?
Jeszcze Ciebie tam nie było?
Umyje naczynia i pójdę na pole się przejść oczywiście maska musi być system tego wymaga jak nie to kara pobicie lub izolatka takie czasy zdrowym ludziom dawać maski jak mam niby zarażać