Wpisy 3 817 440 – 3 817 539
16 kwietnia 2020 08:44 → 16 kwietnia 2020 09:56, 100 wpisów
Witam
403 co nie znaczy że jakiś czubek ma to wykorzystywać do prywatnych spraw
Trafnych i miłego
403 co nie znaczy że jakiś czubek ma to wykorzystywać do prywatnych spraw
Trafnych i miłego
Jakie spanie Forsami walcz rób coś ratuj widzę że wszyscy stracili nadzieję dużo ludzi nie ma siły jeść coś robić coś nas trują bo niektórzy są bardzo osowiali

72 77
W powietrzu to od lat coś nie tak astma płuca kto to słyszał dawniej oprócz tego uczulenia a oj oj co nam robią to się w głowie nie mieści
Mulag ktoś się wkurzył na służbę zdrowia
Terminy do specjalisty 2-3 lata siEUR czekateraz to masz korone wcześniej Ci badania zrobią
Terminy do specjalisty 2-3 lata siEUR czekateraz to masz korone wcześniej Ci badania zrobią
Z tego siedzenie zawały serca inne choroby oj oj co się dzieje oj dzieje się mnie się pytają kruki lisy dziki sarny mówię tak do mnie chłopie co się dzieje gdzie jesteście coś się tak pochowali w domach a ja im że moda jest teraz bycie domatorem
waldek mam 112 punktów ale nie dzwoń pod 112
Cześć
A czemu w studiach są bez maseczek ?
Może mi ktoś to wyjaśnić.
Może mi ktoś to wyjaśnić ?
W sumie tak teraz dopiero myślę że oni to mają już takie odruchowe zachowania w sejmie nie tylko maseczki ile było nakazów dla rolników przedsiębiorców masz to zrobić masz to mieć i nie obchodzi czy masz kaskę chyba takim myśleniem zrobili z rękawiczkami i maskami nakaz przymus i tyle a ty se Kowalski się zginaj by to zrobić
Ze sprzedaży maseczek będzie większy zysk, niż ze sprzedaży produktów Lotto z jednego dnia. Wyborów nie będzie. Mamy dyktuture. ( Nie ma to jak mieć swojego Polpota, Kim Dzong UN'a). Pier politykę, gram. Tymi, które nie są zaznaczone zagram w MM. ZAZNACZONYMI grałem wczoraj w MM na 21:40.

No A U mnie kolejnych dwóch rolników z opryskami bez niczego życzę zdrowiaAle ten jeden 5 dzieci ma to już
A to efekty: razem 4600 zł na inne zestawy 

Witam wszystkich
Mulag, nie chce być złośliwy. Przynależność do pewnej partii będzie gorszym wstydem, niż przynależność do PZPR
Ktoś pisał że dziś będzie deszcz a tu słońce świeci
Będzie deszcz pieniędzy
Właściwie to już polalo
Otwieramy kolejna wiadomość z T. S. Niech żyje FIRMA marki Lotto, niech żyje Multipasko.
Walduś, ale gadanie od pier... trzeba odróżnić.
LCD, Qbraczek, MarcinK.
Magda, a z mlekiem to pychota
Madziu, wolę samo mleko, a jeszcze lepiej kozie, mniaam
Jajecznica z przroiorczych jaj, razowy chleb i kozie mleko
Przepiórczych
Wszystkim wysokich wygranych. Dzisiaj w Mini piąteczka przypadnie Arturowi
Magda
Walduś piona
Walduś piona
Walduś jedziesz do Magdy ?
Magda jak pisze 10 w. Lewo mam na myśli te liczby
10,19,28,37,46,55,64,73
10,19,28,37,46,55,64,73
Już wyruszyłeś w drogę czy dopiero się szykujesz ?
Walduś to zanim dojedziesz do Magdy to zamiast ciasta będą suchary
3 817 476. Watykanista 2020-04-16 (09:15)
Mulag, nie chce być złośliwy. Przynależność do pewnej partii będzie gorszym wstydem, niż przynależność do PZPR
.
Zgadza sie,dlatego juz nigdy nie zagłosuje na tych sprzedawczyków z platformy obywatelskiej
.
Zgadza sie,dlatego juz nigdy nie zagłosuje na tych sprzedawczyków z platformy obywatelskiej
Walduś i zmęczysz się tak że będziesz musiał spać u Magdy 2 dni dzień i noc
dwie pary rękawiczek gumowych dostałam przy wejściu do sklepu
trzeba liczyć na darmowe
trzeba liczyć na darmowe
Gosia jak za dlugo bedziesz chodzila w maseczce to bedziesz miala takie cos jak ta Pani

.

.
W sklepie maski nie dadzą jedynie dadzą uderzenie w pierwotną maskę
Jacunn brzydkie usta wcale mi się to nie podoba no chyba że Panom dla ss..
3 817 526. waldus 2020-04-16 (09:45) lotto 8,16,18,24,25,37
Walduś założyłem taka maseczkę jaką proponujesz ale przy pierwszym podmuchu wiatru wywiało mi ją w nieznanym kierunku to znaczy w górę jak balon poleciała i tyle ją widziałem
Walduś założyłem taka maseczkę jaką proponujesz ale przy pierwszym podmuchu wiatru wywiało mi ją w nieznanym kierunku to znaczy w górę jak balon poleciała i tyle ją widziałem