Wpisy 3 817 506 – 3 817 605
16 kwietnia 2020 09:35 → 16 kwietnia 2020 10:35, 100 wpisów
Przepiórczych
Wszystkim wysokich wygranych. Dzisiaj w Mini piąteczka przypadnie Arturowi
Magda
Walduś piona
Walduś piona
Walduś jedziesz do Magdy ?
Magda jak pisze 10 w. Lewo mam na myśli te liczby
10,19,28,37,46,55,64,73
10,19,28,37,46,55,64,73
Już wyruszyłeś w drogę czy dopiero się szykujesz ?
Walduś to zanim dojedziesz do Magdy to zamiast ciasta będą suchary
3 817 476. Watykanista 2020-04-16 (09:15)
Mulag, nie chce być złośliwy. Przynależność do pewnej partii będzie gorszym wstydem, niż przynależność do PZPR
.
Zgadza sie,dlatego juz nigdy nie zagłosuje na tych sprzedawczyków z platformy obywatelskiej
Mulag, nie chce być złośliwy. Przynależność do pewnej partii będzie gorszym wstydem, niż przynależność do PZPR
.
Zgadza sie,dlatego juz nigdy nie zagłosuje na tych sprzedawczyków z platformy obywatelskiej
Walduś i zmęczysz się tak że będziesz musiał spać u Magdy 2 dni dzień i noc
dwie pary rękawiczek gumowych dostałam przy wejściu do sklepu
trzeba liczyć na darmowe
trzeba liczyć na darmowe
Gosia jak za dlugo bedziesz chodzila w maseczce to bedziesz miala takie cos jak ta Pani

.

.
W sklepie maski nie dadzą jedynie dadzą uderzenie w pierwotną maskę
Jacunn brzydkie usta wcale mi się to nie podoba no chyba że Panom dla ss..
3 817 526. waldus 2020-04-16 (09:45) lotto 8,16,18,24,25,37
Walduś założyłem taka maseczkę jaką proponujesz ale przy pierwszym podmuchu wiatru wywiało mi ją w nieznanym kierunku to znaczy w górę jak balon poleciała i tyle ją widziałem
Walduś założyłem taka maseczkę jaką proponujesz ale przy pierwszym podmuchu wiatru wywiało mi ją w nieznanym kierunku to znaczy w górę jak balon poleciała i tyle ją widziałem
Gosia

Jacunn już nie pokazuj tego bo jem śniadanie
Jacunn widzę że ci się podobała ta pierwsza bo już któryś raz to stawiasz i ci przykro że tak ładna dziewczyna tak się oszpeciła
Bez dwóch zdań pierwsza okey chyba wszyscy tak myślę sadzą chyba że ktoś lubi ryby
Trochę te maseczki i rękawiczki płyn dezynfekujący naciągane
A rodzice zawsze powtarzali myj ręce
A rodzice zawsze powtarzali myj ręce
3 817 546. Mulag 2020-04-16 (10:00)
Jacunn widzę że ci się podobała ta pierwsza bo już któryś raz to stawiasz i ci przykro że tak ładna dziewczyna tak się oszpeciła
.
Tu nie ma sie co podobac
.
Tu nie ma sie co podobac
Może nikt jej nie mówił że jest piękna ładna i dla tego zrobiła operacje
Brak akceptacji odrzucenie przez innych miało wpływ na to nie oceniamy jej pochopnie
Netoperek123 zatypował(a) za 12 zł w Keno na losowanie nr 896215 i trafił(a) 1500 zł
Mewa....taki mały żarcik...Co mówi Leonard Cohen podczas tych Świąt Alleluja Alleluja Alleluuuuuujaaa
A nie możecie uszyć sobie maseczek do wiązania ?
Polecam film ' Cotagion' - epidemia strachu. Przewidział pandemie. Strach się bac
Dobrze że Mogę na strych wyjśç to mam co robić. Aha zrobie maske z lasu go Lotto I Multipasko to tu dodam..
A nie możecie sobie uszyć maseczek przyklejanych ?
Trwaja testy przed testem w postaci szczepionki później będą nami sterowali już całkiem
Forsami a co robisz na tym strychu ?
Forsami dziś wygrywamy w Lotto 2 Miliony. I to są pewne 2 Miliony gwarantowane
Mewa nie Zagrałem ale spróbuje tylko ta maska a co ja q...Zorro czy co...
Czip nam dadzą i po wszystkim będziemy chodzić jak w zegarku a maski nie znikną z prostego powodu koncerny maseczkowe muszą zarabiać będzie to nieodzowny strój nasz jak portki majtki itp
Jacunn, nie pokazuje brzydkich kobiet.

Tylko piekne

3 817 463. waldus witaj z tego kuponu co tutaj publikujesz niestety ale moge zaproponowac tylko kilka liczb jakie mi sie pojawily niestety nie sa to wszystkie liczby które akurat TY tu niezakreśliłes powiem tak z pierwszego okienka moga byc dzisiaj,26,27,37,54,56,58
Mulag zachciało mi się coś słodkiego......a mam pełno drożdzy....
Forsami Zorro nosił maskę na oczach nie pamiętasz?

To w końcu nie wiem tę maskę trzeba nosić na oczach czy na ustach ?

Organizuje kwarantanne, będą dziewczyny, alkohol, tańce i sex.