Wpisy 3 817 340 – 3 817 439
16 kwietnia 2020 00:19 → 16 kwietnia 2020 08:43, 100 wpisów
Cześć
Oglądałem Piłkarski poker, to jest film.
Krzysztof c-
Obejrzyj sobie mistrzostwa w Monachium-To był horror
Obejrzyj sobie mistrzostwa w Monachium-To był horror
Ale jakie przekręty robili. Ale myślałem, że Laguna załatwi Powiśle, a jednak inaczej w końcówce.
A to szkoda gadać, ten mecz na wodzie.
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, a wygranym, narazie.
3 817 239. Sebastian_M rto 13 posterunek
3 817 321. Sebastian_M 2020-04-15 (23:23) Atakujemy Mini Lotto !!!
Dobrej nocy życzę wszystkim i miłych snów
Dobrej nocy życzę wszystkim i miłych snów
od dzisiaj wszyscy chodzimy w maseczkach, a od jutra w kombinezonach

Z plusem i na stawce.

Lubicie psy? Ja bardzo.

6,11,29,31,32,43
10,18,19,20,44,47
To lotto
10,18,19,20,44,47
To lotto
5 zakladow na chybil trafił w Keno, online na 5 losowań, stawka 2, wygrana00000000000000000000000000
Pierwsza porazka
Jest zwrot 306 zł x 2

Mewa
dziś maski kaski grapki motyki a pamiętajcie policji macie jak by chcieli mamy ściągnąć maskę
emerytko ........... hey mulag........ Mulag a jesli ktos ma ala kombinezon a zapiecie jest w kroku
koledze wczoraj radziłem by zabrał ze soba maske spawalnicza jak bedzie wracał rowerkiem ale by sie zdziwili widzac jego
no i mamy nerwica mnie bierze w Czechach za darmo maseczki już dawno oj dawno wszędzie są maseczki dla ludzi a tu trzeba kupić tyle pisałem że jak kazują niech dają maski nic takiego nie będzie z naszych podatków kupili maski i my jeszcze raz czyli drugi raz mamy za te maski płacić
Mulag, Polska to wyjatkowy kraj.
te maski naprawdę to pic na wode foto montaż jak ewentualnie jesteś zdrowy przy spotkaniu z osoba zarażona nie mająca obiawow może byc rożnie gorzej jak bys miał rożne choroby oczami wejdzie przecież nie od dzis o tej koronie było słychać wiadomo było ze wcześniej czy później dojdzie mogli wcześniej zrobić akcje maski itp a tak zrobili powrót do domku i inne takie az dziwne ze tak mało jest zarażonych itp itd może dlatego że wiekszośc profilaktycznie wzieła sobie to wszystko do serca i została w domku no po za pewnym panem musiałem bo bym sie udusił
Ale to nasza wina wszyscy bez powini być jest obowiązek niech dają
Waldus,niektórzy już dawno powinni to uczynić, ale Twoja córka nie byłaby zadowolona z krycia ryjow.
To tylko po to by rozkrecal się biznes
dobra maseczka pegaz czy jak ona sie zwie i do bidry i herta po chlebus odrazu sie puszcze hm może dziś wyjatkowo zagram w lotto........Forsami jakie to te nasze liczby
nie ktorzy uwarzaja makijaz za maske lub maja taka niewyjsciowa faciate ze ciezko rozpoznac
Wszystko za pieniądze to już nie ten kraj co druga wojna światowa warto wiedzieć
Mulag ,u nas Ustawy zmienia się nocą jak stan wojenny.
Wypisuje się z tego chyba mogę nie bawię się z tym rządem znudziło mi się to
Ten samolot co pożyczyli mogli jeszcze kilka pożyczyć i spryskać wszystko
Proponuję budować z cegły granice na 28 metrów zróbmy mur polski na modę muru chińskiego to jedyny ratunek przed wirusem
Jest juz pełna inwigilacja wszystkich abonentów.Czytajcie w Rzeczypospolitej
Info na profilowym
Szwecja upada widziałem filmik dziewczyna zadowolona z chłopakiem pokazuje jak dziewczyna ma wszyty w rękę pod skórą chip i kontaktuje się zadowolona
Polpot
forsami w końcu jesteś coś ci chcę napisać

Wyciszm się.
Finlandia już wprowadza na próbę kaskę nie trzeba już pracować by żyć to ściema

Dziś cała Polska ma za za dużo wolnego czasu
Mulag I tym sposobem taki I owaki a wiemy kto taki całe życie mówi nie nie nie nie nie nie nie ma pracy jak państwo zadarmo da to poco pracować...

forsami wpis 416 jarzysz
Nie każdy ma kompetencje by pracować a na świat się sam nie prosił musi dostać kaskę proste a kto się czuję na sile pracuje niech nie zazdrości drugiemu
ciekawy jestem co by obecny rzad zrobił jakby wszyscy ludzie nie poszli wogole 10 maja na wybory
Co to za jakieś nie pójście na wybory maski ubieracie i słuchacie wszyscy rząd to i na wybory pójdziecie
forsami cała Polska ma za dużo wolnego czasu jak kiedyś Gluch i Wieczorek
3 817 424. Forsami witaj, niewiem nieogladaTV bo wiadomo ze kłamia, ,robia wode z mózgów ludziom,i z tym co niby wdrazaja, w nocy wymyslaja oboszczenia a w dzien je wprowadzaja, sami siew juz w tym gubia co gadaja, sledze to co sie dzieje na swiecie, niz to co sie tu dzieje w polsce
Dzisiaj jest Lotto 2 Miliony troche mało by reszte życia nie pracować
a ja w soboty świeta itp pracuję za odpowiednie