Wpisy 3 815 564 – 3 815 663
14 kwietnia 2020 22:57 → 14 kwietnia 2020 23:21, 100 wpisów
byłoby albo zielono albo spiewajaco
Ja przy wódce bym się dogadał. Trzeba zakopać topór wojenny. Iść do przodu, ale o historii pamiętać.
coś tam podpisze, czasem zawetuje ... tyle chyba w kwestii rządzenia. Bardziej reprezentuje.
Ja już tęsknie za Ligą Mistrzów.
nigdy nie byłem zapatrzony w żadną partię zawsze krytykowałem wcześniejszą to również ale widzę różnice dla tego pisałem wybieram mniejsze zło ale to żadne pocieszenie dla mnie, ciężki temat i powoduje że przez politykę się nawzajem kłócimy a i tak oni nas rolują a my ich bronimy po co to nam.
Archanioł
Mulag, ufam, że wszystkie Twoje komentarze są szczere. Jeśli tak to jestes jednym z mielicznych, trzeźwo myślących facetów, co już kilkakrotnie dałem Cie jako przykład.
Sie nie kłócimy tylko mamy odmienne poglady
Obawiam się terrirystow spod flagi biało - "czerwonej z krzyżem w ręce.
stara prawda , jak masz to cie polityka nie kreci
byłby król i dziedziczenie korony to byłby spokój. Z drugiej strony teraz Duda, zaraz ktoś inny ... a pomyślcie że się to zatrzymuje i np. od teraz pokolenie Dudów będzie rządzić. Niektóre Państwa tak mają ... to musi dopiero denerwować niektórych ... bo nic się nie zmieni.
Pasko:myślę jednak że było to jakoś możliwe bardziej zastanawiam się skąd powstał wszechświat i pierwszy ogień
Bo od tego musiał by zacząć szukać
Bo od tego musiał by zacząć szukać
ma to sens corka Kinga z domu Duda, Królewski imie
ja tylko jestem ciekaw jednego np. Włochy w zeszłym roku umarło 650 000 ludzi ... czyli dziennie umierało 1750 około. Ile umrze w tym roku.
Za kolejarzy bo jakby nie oni to górnicy by węgiel do ruskich na plecach nosili
K30 ktos zdetonowal duzy ladunek TNT zgromadzony w jednym punkcie
K30: mówiłem Ci, że być może uruchomiłeś sobie symulację. Jesteś jedynym człowiekem we wszechświecie ... pozostali są symulowani. Takie Simsy za miliard lat.
Obawiam sie:
wojny domowej,
rozlewu krwi,
głodu,
beztobocia,
pandemii
i szarlstsna ala Niewiadomski, Kwiecień, Cyba czy Breivik
wojny domowej,
rozlewu krwi,
głodu,
beztobocia,
pandemii
i szarlstsna ala Niewiadomski, Kwiecień, Cyba czy Breivik
jak miałeś kiedyś rzeczywisty sen ... taki, że po przebudzeniu uśmiechnąłeś się "fiuuu... to był przecież tylko sen"
K30 jeśli by ktoś udzieli odpowiedzi nie sposób to zrozumieć czyli odpowiedź na to pytanie nie było by przez ciebie i nikogo zrozumiałe
tak samo może być w momencie śmierci "fiuuu .... przecież to była tylko ta gra ... ale się dałem wciągnąć"
Moze my jestesmy tylko jakas grą? Ktos siedzi sobie i steruje nami
Dlaczego jest cicho o aresztowaniu profesora z Wuhan w związku z koronawirusem?
darek650305 zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 895886 i trafił(a) 3320 zł
ziemia była kosmosem wszystkim tak myślał człowiek dawnych czasów odkrywał kontynenty inne rasy to był kosmos
jak to już odkrył to zrozumiał że to nie jest kosmos koniec wszystkiego no to dalej pojechał układ planetarny inne planety kosmos wszechświat
Gabriel, jest wszystko bez przepraszam.
kręcimy się na ogromnej skale z zawrotną prędkością wokół jeszcze większej rozgrzanej Kuli ognia .. czyli Słońca... i to widać z kosmosu... teraz to wiemy. ale 500 lat temu nikt nie wiedział. I co z tego że to teraz wiemy?
Zrozumiałbym, gdyby wszystko możnabyło zagarnąć i zabrać ze sobą ale jak w tej piosence Pójdziemy boso
dalej nic nie wiemy tak naprawdę. Udajemy że wiemy. Nikt nic nie wie tak naprawdę o co tu chodzi.
teraz już wiemy że wszechświat i wszystkie planety to nie koniec bo wszechświat jest na czymś jest wyjście ze wszechświata
Mulag. Jak dziadek co szukał w burdelu najtańszych usług aż w końcu wyszedł na ulicę
Czy jest ktoś na portalu kto przeżył śmierć kliniczna?
głupi wirusik i leżymy ... a to nawet nie żyje. Jeszcze daleka droga, żeby poznać pewne prawa rządzące wszystkim.
ale to zrozumiemy za ileś tyś lat na razie odkrywamy wszechświat raczkujemy
Mulag ale patrzysz przez przyzmat spoleczenstwa, a spojrz pod katem jednostki - co zrobic zeby sie zbawic i zostawic w tyle innych "robotow"
a cofnąć się 200 lat temu i co ... nie wiemy że świat jest złożony z atomów, nie wiemy że jest taka siła jak elektromagnetyzm ... jeszcze długo świat nie zobaczy elektryczności.
tak naprawde liczy sie wlasne konto a spoleczenstwo i ludzie stanowia wartosc tego swiata jak technologie nauki inne i medycyna itp
na szczęście wygrzebaliśmy się z tego i dzisiaj nauka pędzi jak zwariowana ... ale droga jest daleka.
Gabriel, zadałem poważne pytanie.
trudno powiedzieć co myśli jednostka jedna się zastanawia nad sobą a druga żyje jak zwierzątko
Pasko Po co tak daleko szukać . Od kiedy istnieje totalizator ?
Mulag, jak Cie nie lubić?
Człowiek poprzez swoją wiedzę mózg bardziej rozwinięty niż inne gatunki uważał stworzył że coś musi być jakaś siła czyli wiara
GABRIEL: a 50 lat temu ... Totalizator już niby jest, ale jeszcze długo nie ma odkrytych praw rządzących grami liczbowymi i pewniaków ... a dzisiaj ludzie już typują 5/5 na multipasko ... ale droga była długa
bo jest wyjątkowy tak uważa człowiek, trudno zaprzeczyć panujemy na tej planecie

bo przed wielkim wybuchem moglby byc jeszcze ten sam wszechswiat ktory skurczyl sie
Ja, gdy się nie chciałem uczyć to też tata straszył mnie Paskiem