Wpisy 3 815 464 – 3 815 563
14 kwietnia 2020 22:12 → 14 kwietnia 2020 22:57, 100 wpisów
Wszystko możliwe pod warunkiem że się sami nie zniszczymy musi przejść na wyższy poziom życia idziemy cały czas do przodu z technologią ale pasuje zmienić swój stosunek do siebie i do świata i wtedy będzie bardzo dobrze
3 815 418. krzysztof c 2020-04-14 (21:56)
Pani Ogórek mówiła, że członek to bardzo brzydkie słowo.
i ma racje , dumniej brzmi penis
Pani Ogórek mówiła, że członek to bardzo brzydkie słowo.
i ma racje , dumniej brzmi penis
To co to będzie z nami za miliard lat ? Aha moje liczny spontaniczne były.
no i z tego wynika, że albo faktycznie jesteśmy tą cywilizacją która za ten milion lat zrobi coś takiego ... albo jesteśmy jedną z tych miliardów symulacji, którą uruchomili
3 815 434. jacunn
Sprawdzamy wygrane
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 241 313,40 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
3 815 469. Mulag 2020-04-14 (22:13)
co trzeba jeść by przeżyć miliard lat
najlepiej nic bo wszystko skazone jest
co trzeba jeść by przeżyć miliard lat
najlepiej nic bo wszystko skazone jest
daje do myślenia mi jako programiście ciągle ustalenie parę parametrów, jakaś grawitacja, jakieś atomy, trochę praw fizycznych .... i włączamy symulację (wielki wybuch)
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
2020 jest początkiem końca
o pewnych rzeczach się na co dzień nie myśli ... ludzie do tej pory nie wiedzieli często że jest coś takiego jak wirusy ... no bo przeziębienia są z zimna np. po prostu
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Dla nas liczy się teraźniejszość,a teraźniejszość kształtuje przyszłość
Z przeziębienia były zawsze, ale dlaczego nie mówimy o broni biologicznej?, Skąd się wzięły wirusy, wszelkie bakterie?
jacunn. Na takiej podstawie jak wszystkim i wszystkim steruje, nie zważając na konstytucję wprowadza ustawy, których normalnie nie mógłby wprowadzić, chce podporządkować sądy bo prokuratura już podporządkowana, trybunał konstytucyjny także. Każdy trzeźwo myślący człowiek to widzi
Ziemia broni się przed nsjgorszym pasożytem jakim jest...
... pies i suka
Watykanista: równie dobrze możesz pytać skąd się wzięło życie w ogóle ... nie wiadomo. Wielka tajemnica.
MCSI, tych trzeźwo myślących jest tylko 35%
Panie Pasko, sądziłem, że Pan wie skąd się wzięło życie?
to że jest 400 miliardów gwiazd w naszej galaktyce, a takich galaktyk też się szacuje na jakieś 100 miliardów ... niby niewyobrażalne, niesamowite ... ale powstanie życia to jest dopiero coś.
Watykanista: no skąd się biorą poszczególne życia to ja wiem .... byłem akurat najszybszy z około 100 milionów plemników ... i cieszę się jak najbardziej że wygrałem ten wyścig.
Będę wdzięczny by niektórzy nie ubliżali bezbronnym, milym przyjaciołom jakim są psy.
Jak Bóg zrobił, co ty Pasko !!!
przybysze z matplanety, Sigma i Pi , praprapraprzodkowie , od nich sie zaczeło, bo skąd slogan: matematyka królową nauk
ale to że natura doprowadziła do czegoś takiego, że się to tak odbywa ... niesamowite
Gbura dla ciebie. A jestem Wiceprezesem strony pamiętasz ?
Daje różne pomysły i będę dawać.
witam wszystkich
Mcsi a nie uważasz że sądy już były podporządkowane pewnej opcji politycznej co dowodzi wiele wyroków sądowych z ostatnich lat?
Sorry, spacer z psami. Nie z pisami
Życie wzieło się z wody powstała najpierw komórka żywa potem już tylko ewolucja swoje zrobiła
myślicie że coś jest w tych super szansach ,że system wybiera te liczby
krzysztof c , Ty dbaj o reputacje swoją bo jak za 8 lat bedziesz kandydowal na Szefa RP to ci wszystkie brudy wywleka z przeszłosci, nawet brudne stopki więc się synek ogarnij i 3maj fason
O to z multipasko wszystko, a tego było.
Od stopek po Kolmax.
jacunn Nawet jeśli tak i mogę się zgodzić z Tobą, to reforma PiS miała podporządkować sądy innej opcji politycznej czyli im
A kto skazał Tomasza Komendę?Kto był minisytem sprawiedliwości? Kto zabil Józefa Mskchera we Wrocławiu? Kto wybronil od odpowiedzialnisci karnej sprawcę pobicia ze skutkiem śmiertelnym?
do kołyski znajdą , nawet te obsrane pampersy co chowałes pod łózko, panienki i hazard zakoncz i drąż, jak kropla skałe , do władzy Ty nasz przyszły namiestniku , część jest w Twoich rękach
Mulag , kto by tyle skalnych plyt rysikiem wydrapywał ?
wystarczyły 2 z X przykazań
I nawet jeśli trybunał konstytucyjny był obsadzony ludźmi sprzyjającymi PO, to PiS jawnie wprowadzał swoich ludzi pod hasłem odpolitycznienia i oczyszczenia trybunału. Tylko, że dla wyborcy PiSu jak będzie tam pan Rzepliński to jest źle a jak pan Piotrowicz to już jest ok
pozostała 5 która wymyslono przez zachłanne ludzkie umysły jest zbedna
Co by nie mówić czy to prawda dla jednych dla drugich bajka to wszyscy się zgadzają że ktoś bardzo inteligentny to wymyślił
Mulag, coś powiem 

plusem kwadratowej wanny jest efekt głębokich przemyslen własnych, gorzej juz wyglada posługiwanie się czyjms poglądem
jak sie nie ma swojego
3 815 517. MCSl 2020-04-14 (22:33)
Zgadzam się w 100%
.
Ale jeśli mam wybierać między jedną mafią z PO a drugą z Pisu to wybieram tą z Pisu
.
Bo Ci z PO nie mają żadnych zasad dla nich liczy się kasa i tylko kasa
Zgadzam się w 100%
.
Ale jeśli mam wybierać między jedną mafią z PO a drugą z Pisu to wybieram tą z Pisu
.
Bo Ci z PO nie mają żadnych zasad dla nich liczy się kasa i tylko kasa
a obecni maja zasady i dla nich liczy się kasa i tylko kasa , w zasadzie rónica znikoma
Z Kaczyńskiego się śmieją ,ale on zapożyczył się by pomóc chorej matce
A taki światowy i nowoczesny jak Rysiek Petru zostawił żonę i dzieci i pojechał z kochanką na madere
A taki światowy i nowoczesny jak Rysiek Petru zostawił żonę i dzieci i pojechał z kochanką na madere
K30: żebyś Ty wiedział jak bardzo jest skomplikowana pojedyncza komórka .... wszystko jest zbudowane z atomów. Każdy atom składa się z protonów, elektronów, elektronów. Generalnie wszystko jest zbudowane z atomów. Człowiek składa się też wyłącznie z atomów. W przybliżeniu są to atomy: 65% tlenu, 18% węgla, 10% wodoru, 4% azotu, 1,5% wapnia, 0.6% siarki, itd.
myślę podobnie jak jacunn mniejsze zło to PIS to nie moje marzenia ale za nimi jeszcze gorsi nie ma po prostu nic innego jak na razie
komórka też jest zbudowana z atomów ... ale jeśli masz po prostu Wodę czyli H2O ... to żeby z tego powstała żywa komórka ... kosmos. Nie wiemy jak z materii nieożywionej powstaje ożywiona. Nikomu nigdy nie udało się nawet zbliżyć do tego procesu.
Widzisz Krzysztof C , tak wyglada wywlekanie starych, spranych już brudów ... 3815528
I dziś mamy wybór miedzy ciemnogrodem gdzie liczą się jeszcze jakieś wartości a tym nowoczesnym i światowym gdzie szacunku dla innych nie ma wcale a liczy się tylko kasa
Mulag, fakt nie ma alternatyw ale wybór "mniejszego zła" w skali kraju to nieporozumienie
to wielkie nieporzumienie i głosowanie na mniejsze zło to nic wspaniałego ale co zrobić
K30: jedna komórka składa się z miliona miliardów atomów .... to nie jest tak, że masz wodę, zamieszasz i masz komórkę komórka to coś strasznie skomplikowanego ... atom wody jest prosty jak drut: 2 atomy wodoru, jeden atom tlenu.

Matury będą w czerwcu ?
Myślicie
tak , w 2022 roku
jako patriota, jesli mnie wajrus dopadnie a wszystkie respiratory polskiej produkcji beda zajete to NIE bede korzystał od obcych producentow
jacun , postapisz jak wyżej ??
jacun , postapisz jak wyżej ??
Ja już po.
2015
wakacje od Wszystkich Świętych do Nowego Roku ... to by było słabe.
oby przy drugiej, jesiennej fali epidemii polskie respiratory były juz szeroko dostepne
3 815 544. 16tomash03 2020-04-14 (22:47)
Nie rozumiem do czego zmierzasz
Nie rozumiem do czego zmierzasz
Po 5 razie zdałem.
moze to i lepiej, sorki , ze zagaiłem rozmowe, nie bylo tematu
Nikt nie będzie odrabiał w wakacje, nie piszcie głupot, a wam chodzi, że potrwa ten czas.
nie jestem ekspertem, czy wręcz powinienem powiedzieć nie znam się na Polityce ... ale ciężko powiedzieć czy lepszy twardy rządzący, czy miłujący wroga
Ale muszę zdać licencjata, aby Pani Promotor przyjęła pracę.
czy prezydent czasem powinien postraszyć, stosując nawet język nienawiści wroga ... czy powinien tylko modlić się za wroga i go miłować. Ciężki temat.
Pasko, jakikolwiek bedzie ustrój, zawsze czesc bedzie niezadowolona
A ona jakiś jasnowidz ?
ja tam czasem widzę jak Trump rządzi ... i jak każdy popełnia błędy, ale chwilami też myślę, że tak po ludzku ma jaja.
Każdemu naszemu politykiwi daleko do Trump'a
polityka to gra interesów nacisków silniejszych na biedniejsze kraje, szantaże, czasem chyba często ważniejsze stołki niż służba dla kraju, itp
np. co by było gdyby Magdalena Ogórek była prezydentem ... albo Kukiz
My musimy pogodzić z Putinem.