Wpisy 3 815 214 – 3 815 313
14 kwietnia 2020 19:52 → 14 kwietnia 2020 20:58, 100 wpisów
Nie interesują mnie cudze wygrane, mogę tylko pogratulować i życzyć wygranych. Nie będę się chwalił swoimi. Już skończyłem.
skonczył wygrywać czy sie chwalić ? oto jest pytanie ... czy jest ktos kto odpowie na nie
Pożyteczna, nawet można oswoić, ale takich się nie boję. Gorsze są żmije kąsające na odległość...
Nie Ty mnie zapraszałeś i nie Ty będziesz mnie wypraszal.Publikowanie skanów nie jest wymogiem regulaminowym, a dobrowolne. Dzisiaj podałem swoje typy, zstypowalem na profilu. Gdy zalaczalem skany, byly podważane. To właśnie zniechęcilo mnie do zamieszczania skanów.
hi all
Pora na gry w realu,, zwłaszcza w Keno. Szybkie 600 mam aktualne do 21:30
w erze pandemii potrzebuje wyczesać 10 na 10 w MM najlepiej z +
Jakieś typy na 21:40 w MM
Jakieś typy na 21:40 w MM
prawie 1,5 mln
#zostanwdomu w trakcie losowania i #dajskana po losowaniu JEŚLI wygrałaś/eś
#podajpewniaka przed losowaniem
3 815 226. 1405259_40
propozycje looźne 51,14,36 moze powtorka 1,80
propozycje looźne 51,14,36 moze powtorka 1,80
Znalazłem fajna rozrywkę... Warcaby z kompem... Ale jakoś kulawo on gra... Musze poszukać takiego co damka bije na całej linii i można bić pionami w przód i tyl
Jak dorwę się do kompa to ci zryję dyska,a tak mnie zaciekawiłeś, że.... Że sam ciekaw jestem z kim będę miał do czynienia. W Watykanista grałeś kiedyś w szachy? Za nie długo grasz.
O wiocha Sintra z wakacjami mi się kojarzy z zeszłego roku ... super miejscówa jeżeli to masz w miejscówie 16tom.....
na myśli
cze forsa
1405,,, czekam na zakonczenie kwadratowej wanny i moze w tym roku pojade lub w przyszłym
chce zrobić niespodziewajkę mojej Muzie alo cicho sza
ja byłem na weselu u kuzynki we wrześniu 2019 , rewelacja miejsce na taką impreze , a reszta czasu 30km dalej na plazy spędzone (9dni w sumie)
ta w SINTRA chotowa
polecam Sintra w Portugalii ... super miejsce do zwiedzania i wypoczynku
k30 ... dokładnie jest super
K30 , potwierdze jak wróce
powinno być taniej w tym roku, moze w 2021 tez
Forsa ...na na panoramie Dębicy w górze motycz...
Przed chwilą padło 1 x 8/8 (10 000 zł) w grze Keno. Zobacz szczegóły
A się wystraszył waki a nie zdążyłem się napomnieć, że dostęp do kompa to za tydz. Na andro to mu gówno zrobię.
mam wysłane k30 na jednym zakładzie co Tobie wysłałam wszystkie 8/8
Goshka77
jest skomplikowany
nic sie nie stało G7
ja Twoj co chwilę "przekręcam"
noooo dobra, postaram sie juz Cb nie drażnić
Choć jestem antypisowcem, ale mam przyjaciela górala pisowca, ale za niego życie bym oddał, tylko nie za kj
Czesc Wszystkim
mam troche kuponów i sprawdzam codziennie super szanse
a większoś już wyrzuciłam szkoda
a większoś już wyrzuciłam szkoda
Gosia77 zostań tu ja jestem tu nie w tv
pytanie na 500 zł
czy zawisza czarny był:
A biały
B zielony
C czerwony
D czarny
czy zawisza czarny był:
A biały
B zielony
C czerwony
D czarny
1405259_40 jeszcze chwila bo nie ma jeszcze programu a tak to do losowań oglądam milionerów i potem losowania lotto