Wpisy 3 815 164 – 3 815 263
14 kwietnia 2020 19:17 → 14 kwietnia 2020 20:18, 100 wpisów
Mulag
Teraz znak pokoju przekazuje się stopami lub łokciami
Teraz znak pokoju przekazuje się stopami lub łokciami
Dziwisz się mulag? Siedzę teraz w pPoznaniu też by. Wszelkie prawa tak zrobił.
Zobaczcie na Fejsie to oglądałem gość już chyba stracił cierpliwość ktoś z okna nagrywał
Mulag, to jeszcze przed pandemią a teraz juz hamulce puszczają , uwolnić "orkę" to nowy challenge
Jak by wszyscy tak zrobili jak ten Pan z Hiszpanii to policja by nie dała rady ale większość wytrzymuje
To jest pisanie z tel. Ty piszesz a w konsekwencji on napisał przekaz.
Mulag, moim zdaniem podobnych przykładow jest więcej. Wrocław, Katowice, Warszawa, Łódź i Konin.
Andre
Ciekawe co ludziom w głowie a raczej w mózgu siedzi każdy z nas jest inny w innym środowisku wychowanym regionie rodzina geny pranie przez wirówkę telewizyjna plus nasze własne no ciekawe to wszystko
dionicos,16thomas03
Mulag, twarz zmienisz, ale charakteru, nie! Stanisław Staszic ' Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie'.
Mulag, obyśmy nie doczekali "nocy oczyszczenia"
Wartości wyniesione z domu rodzinnego, wpojone przez ojca i matkę to efekty widoczne wśród nas.
Czy baranek to obraźliwe? My?lałem kolego, że względem twego nicku to komplement.
Jedno mnie zastanawia wszyscy chcą dobrze a wychodzi tak źle da się to wytłumaczyć
Mulag, tak. Potrzebne jest mocne postanowienie poprawy.
Watykanista w ponad 30nickach-co ty wyniosłeś z domu to tu wszyscy widzimy
Już powiedzialem, że nie bede się odnosił do żadnych uwag. Nie masz prawa mówić o ogóle 'wszysy' bo są inteligentni Portalowicza, którzy myślą i postępują inaczej. Odczytaj wszystkie swoje ' kulturalne' wpisy, dopiero wtedy możesz krytykować.
Mulag-może głodna daj jej szynki
Te watykanista wiedz, że........ Ach te chciałby człowiek pom?c, ale c?ż sł?w brak
Rodziobia nas kruki i wrony. 

I "dobre ptaki"
Tomi77, lubię takie widoki. 

Dionicos.
nie zrodzi wrona sokoła , lepszy wróbel w garści..., im głębiej w las tym wiecej butelek, ani fanta ani cola nie zastapi jab... etc
Jaka watykanista była twoja najlepsza wygrana, powiesz, to powiem ile ja.
Nie urodzi wrona gawrona, a takiego samego jak ona. Żmija, zawsze będzie żmija. 

Nie interesują mnie cudze wygrane, mogę tylko pogratulować i życzyć wygranych. Nie będę się chwalił swoimi. Już skończyłem.
skonczył wygrywać czy sie chwalić ? oto jest pytanie ... czy jest ktos kto odpowie na nie
Pożyteczna, nawet można oswoić, ale takich się nie boję. Gorsze są żmije kąsające na odległość...
Nie Ty mnie zapraszałeś i nie Ty będziesz mnie wypraszal.Publikowanie skanów nie jest wymogiem regulaminowym, a dobrowolne. Dzisiaj podałem swoje typy, zstypowalem na profilu. Gdy zalaczalem skany, byly podważane. To właśnie zniechęcilo mnie do zamieszczania skanów.
hi all
Pora na gry w realu,, zwłaszcza w Keno. Szybkie 600 mam aktualne do 21:30
w erze pandemii potrzebuje wyczesać 10 na 10 w MM najlepiej z +
Jakieś typy na 21:40 w MM
Jakieś typy na 21:40 w MM
prawie 1,5 mln
#zostanwdomu w trakcie losowania i #dajskana po losowaniu JEŚLI wygrałaś/eś
#podajpewniaka przed losowaniem
3 815 226. 1405259_40
propozycje looźne 51,14,36 moze powtorka 1,80
propozycje looźne 51,14,36 moze powtorka 1,80
Znalazłem fajna rozrywkę... Warcaby z kompem... Ale jakoś kulawo on gra... Musze poszukać takiego co damka bije na całej linii i można bić pionami w przód i tyl
Jak dorwę się do kompa to ci zryję dyska,a tak mnie zaciekawiłeś, że.... Że sam ciekaw jestem z kim będę miał do czynienia. W Watykanista grałeś kiedyś w szachy? Za nie długo grasz.
O wiocha Sintra z wakacjami mi się kojarzy z zeszłego roku ... super miejscówa jeżeli to masz w miejscówie 16tom.....
na myśli
cze forsa
1405,,, czekam na zakonczenie kwadratowej wanny i moze w tym roku pojade lub w przyszłym
chce zrobić niespodziewajkę mojej Muzie alo cicho sza
ja byłem na weselu u kuzynki we wrześniu 2019 , rewelacja miejsce na taką impreze , a reszta czasu 30km dalej na plazy spędzone (9dni w sumie)
ta w SINTRA chotowa
polecam Sintra w Portugalii ... super miejsce do zwiedzania i wypoczynku
k30 ... dokładnie jest super
K30 , potwierdze jak wróce
powinno być taniej w tym roku, moze w 2021 tez
Forsa ...na na panoramie Dębicy w górze motycz...