Wpisy 3 812 503 – 3 812 602
12 kwietnia 2020 12:10 → 12 kwietnia 2020 13:51, 100 wpisów
Makinero, uważam, że nie możemy - jak wspomniałeś wczoraj - karmić trolli. Nie reagujmy na ich wpisy. Mądrością jest ignorować takich, ale i współczuć.
Jakim trzeba być człowiekiem aby życzyć śmierci wszystkim na czacie...co siedzi w głowie takiego....człowieka? Czy on jeszcze ma kontakt z realnym światem,,,kto popełnił błąd w jego wychowywaniu...dlaczego tak mało miłości zostało wtłoczone w jego serce....to jest smutne...jaki ci pomóc makinero?
Po świętach pokażę twoje wpisy odpowiedniej osobie,nie martw się Pomoc nadejdzie szybko,pozdrawiam i życzę miłego dnia
Po świętach pokażę twoje wpisy odpowiedniej osobie,nie martw się Pomoc nadejdzie szybko,pozdrawiam i życzę miłego dnia
Witam wszystkich {{hej} zdwojoną siłą wirus uderzył w multipasko nic i tak bywa czas wyciszenia i wyłączenia
Watykanista - Musimy walczyć, żeby postępowanie niegodziwych ludzi nie wytrącało nas z równowagi
Only_One_spectre - a gdzie ja napisałem, że 'ŻYCZE' - ty nawet nie wiesz co to znaczą statystyki w danym okresie i co bedzie dalej? Potrafisz myslec, czy potrzebujesz kogos innego by za cioebie myslal? Hm?
makinero/spokojnie,bez stresu czeka cię piękne życie.Zrobię wszystko abyś powrócił do pięknego świata i został życzliwym człowiekiem.
only one spectre pytam sie poraz kolejny gdzie napisalem słowo "zycze śm.." pokaz takie moje slowa
makinero/dwa oddechy i zielona tabletka,tak jak cię uczono na kursie
Co się stało z tym czatem? Pasko czemu nie reagujesz? Ludzie to jest (była?) najlepsza strona o grach liczbowych i moim zdaniem taka powinna zostać! A tu ostatnio mnóstwo wyzwisk, chamstwa, polityki i religii! Coś chyba nie tak
only one spectre pytam sie poraz kolejny gdzie napisalem słowo "zycze śm.." pokaz takie moje slowa... Co nie pokażesz. Czekam
Only_One_spectre - to manipulant oszust, niegodziwiec, wulgaryzator, diabelskie nasienie, złośliwy mściciel.
Wczoraj siadla trojka w mini,a ze swiatecznego kuponu multi 4 dychy jak na razie
makinero/daj już spokój,na tym kursie było postępowanie co robić w sytuacji kryzysowej.
makinero/pomogę twojej osobie,wszyscy tego chcemy aby twój umysł powrócił na właściwe torowisko
Only_One_spectre - ty wężu co kąsasz jak żmija,
swój jad wąż wypuszcza; tak ty na swoimi pustymi przekazami udowadnaisz swoją głupotę
swój jad wąż wypuszcza; tak ty na swoimi pustymi przekazami udowadnaisz swoją głupotę
makinero/już już....dwa,trzy....oddech i wycisz się...powróć do nas w odpowiedniej chwili.
Only_One_spectre - za dużo pijesz, butelka przyspawała ci się do ust.
Only_One_spectre,kto zdradzl Jezusa i za ile? Jak skończył Judasz?
Nie jestem wierzacy itp tylko tak może przy tak ładnej pogodzie ciii bo nie będzie potrzebny wir szacun miłego weekendu dnia
nie chcieli strajkować to teroz będzieta siedzieć w chałupie na dupie
3 812 438. Watykanista
3 812 553. Mewa wzajemnie miłego dnia
3 812 550. Nickxyz
dokladnie
dokladnie
chociaż w święta powstrzymalibyscie się od tych chamskich tekstów.
Witam wszystkich Zdrowych i Wesołych Świąt
Pasko, makinero i marek79 powinni dostać po banie i to nie takim na 8h, ale na stałe, za wczorajszą "wojnę" na czacie. Zaczęło się od wpisu makinero nr 3 811 827.
Makjnero, nie próbuj się wybierać. Napisałeś rzecz wiarygodną. Gdzie życzysz śmierci? Ano w tym momencie, cyt.: "....Was to samo czeka ! I DOBRZE...".
Marek79 ma rację i rozumiem jego reakcję, ale za bardzo bo poniosło i w końcu sam zaczął życzyć śmierci i zbliżać czatowiczom. Przeciął bardziej niż makinero moim zdaniem. Także dla świętego spokoju usuń te osobistości.
Pasko, makinero i marek79 powinni dostać po banie i to nie takim na 8h, ale na stałe, za wczorajszą "wojnę" na czacie. Zaczęło się od wpisu makinero nr 3 811 827.
Makjnero, nie próbuj się wybierać. Napisałeś rzecz wiarygodną. Gdzie życzysz śmierci? Ano w tym momencie, cyt.: "....Was to samo czeka ! I DOBRZE...".
Marek79 ma rację i rozumiem jego reakcję, ale za bardzo bo poniosło i w końcu sam zaczął życzyć śmierci i zbliżać czatowiczom. Przeciął bardziej niż makinero moim zdaniem. Także dla świętego spokoju usuń te osobistości.
3 812 519. Jacek 74 2020-04-12 (12:17)
Co się stało z tym czatem? Pasko czemu nie reagujesz? Ludzie to jest (była?) najlepsza strona o grach liczbowych i moim zdaniem taka powinna zostać! A tu ostatnio mnóstwo wyzwisk, chamstwa, polityki i religii! Coś chyba nie tak
Ach ta auto korekta:/ miało być makinero, nie próbuj się wybielać, napisałeś rzecz karygodną.
Trudno się gra trzeba myśleć jak akurat mam rzymian ktoś inny Japończyków a inni barbarzyńców
Kruk8 - Już mowiłem, że urwało zdanie zaczete z DUŻYCH LITER. Łatwo przeinaczyć fakty

Kruk8 stosujesz metody stalinowskie jak reżimowa telewizja ktora szerze fakty przeinacza manipuluje ludzkimi wypowiedziami i probuje je ułożyc na swój sposob. Probujesz ludziom na siłe kneblowac wolnosc wypowiedzi zdanai, a wiesz kto tak robił? Juz ACTA2 wprowadzic chca, zakazywa wolnosc mysli.. daj na luz..

Makinero wynik meczu 60:40 przegrywa inteligencja
3 811 827. makinero 2020-04-11 (20:19)
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
.
.
Tu nikt niczego nie przeinacza to dokładny Twój wpis
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
.
.
Tu nikt niczego nie przeinacza to dokładny Twój wpis
- jacunn - Wolność słowa jest jedną z najcenniejszych wartości w społeczeństwach demokratycznych. Jest to prawo do publicznego wyrażania własnych poglądów i myśli oraz do ich szanowania przez inne osoby. Wielu z nas z trudnością wyobraża sobie życie w świecie, gdzie wolność słowa nie jest szanowana.
Makinero, skoro urwało Ci w jednym poście to mogłeś dokończyć w drugim.
Nie zrobiłeś tego, więc Przekazałeś dokładnie to, co CHCIAŁEŚ przekazać.
Nie wybielaj się
A w polemikę z tobą nie będę się wdawał, bo jesteś tylko kolejnym nickiem, jakich było już wiele na tym Czacie/Forum.
To tyle, eot
Nie zrobiłeś tego, więc Przekazałeś dokładnie to, co CHCIAŁEŚ przekazać.
Nie wybielaj się
A w polemikę z tobą nie będę się wdawał, bo jesteś tylko kolejnym nickiem, jakich było już wiele na tym Czacie/Forum.
To tyle, eot
jacun a gdybym napisał np. przyjde do ciebie nago.. nago.. nago.. .. to znaczyz e nagi czy na GODZINE piątą i an gitarze gral ???
Kruk8 a gdybym napisał np. przyjde do ciebie nago.. nago.. nago.. .. to znaczy ze nagi?? czy naGODZINE piątą i na gitarze gral ???
Kruk8 - dokończyłem, ale nie wiem jak znalezc za dużo wpisów Nie znam sie na wyszukiwarce
A może coś o liczbach albo obiedzie wielkanocnym, plyta wam sie zacięła
Kruk8 - czyli zakazujesz wolności słowa? Wielu ludzi przeciez tak nienawidzi np. nie raz ludzi np. polityków... i ich tez chcesz pzoamykac w wiezieniach, ??? Daj ludziom swobode wypowiedzi....
Kruk8 - jak by tak Ci zależało an sprawiedliwości na tym czacie, połowa użytkowników musiałaby dostac bana... Serio i ty chcesz polowe uzytkownik tutaj banowac czy cenzurowac? Ja przynajmniej NIKOGO NEI OBRAZILEM, MIALEM JEDYNEI ZAL DO OGOLU LUDZI JAK SIE ZACHOWUJĄ... czy przestrzegają kwarantanne, czy nie zarazają innych..