Wpisy 3 812 403 – 3 812 502
12 kwietnia 2020 08:20 → 12 kwietnia 2020 12:07, 100 wpisów

Smacznego świątecznego śniadania.
Emi,dziękuję bardzo i wzajemnie
kedzior13
Only_One_spectre
Only_One_spectre
- - - ->
Patrząc na promocję nie grają ludzie wielenawet 100 % nic nie da Ale warto zostawić na 5 liczb po na 6 ludzie rzadko grają nawet bez promocji
Drodzy Państwo. Padło tu wiele różnych życzen ozdobionych obrazkami i dewocjonaliami. Życzenia szczere i mniej szczere, często płynące z ust osób, które obrażały nas wzajemnie na tym portalu, bez świątecznych słów ' wybacz', 'przepraszam'. Jeśli zgrzeszylem swą postawa: przepraszam i proszę o wybaczenie.

Alleluja
Uważam, że powinniśmy się witać ogólnie i pozdrawiać wszystkich, nie wybiorczo
191979
191979
Emi,wkrótce L104 -
Piekne stoły ozdobione stoikami, a czy nasze serca i umysły zostały odpowiednio przygotowane by do nich zasiąść ? 

Mewa
Watykanista - kto się poniży będzie wywyższony, a kto się wywyższy będzie poniżony
Mewa
Makinero, dziękuję.Milo, że jesteś wirtualnie z moją rodzina
Nie chcę wypełniać czata moimi wpisami, ale pozwalam sobie skierować słowa otuchy i odpirnisci do tych Portalowiczow, którzy nie piszą na czacie , a są wśród nas.To osoby, które te święta przeżywają bez Najbliższych i Przyjaciół.Nie będę Ich wymieniał, ale jedna z nich jest Milena

13,35,67
Dziś idę na legalny spacer bo idę do pracy 2 zmiana
Ciekawe ile razy do mnie podjeździe milicja
Pozdrawiam Policjantów na kwarantannie, a tym w szpitalach, aby zaliczyli grono uzdrowiencow
Lublin, Radom, Puławy, Białobrzegi Radomskie , Warszawa i Grójec
Witam serdecznie
.
.
Czytałem to zdanie wiele razy i dalej zastanawiam sie jak człowiek który uważa że wszystko pod kopułą ma dobrze może cos takiego napisać
.
.
.
3 811 827. makinero 2020-04-11 (20:19)
.
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
,,
.
.
Czytałem to zdanie wiele razy i dalej zastanawiam sie jak człowiek który uważa że wszystko pod kopułą ma dobrze może cos takiego napisać
.
.
.
.
Ja wam mówie tempo chorych wzrasta do końca roku bedzie juz 100.000 zakazonych i wiele tysiecy zabitych Was to samo czeka ! I DOBRZE
,,
Rada d młodszych Policjantów: pouczenie też jest formą kary...Nie wiem jakie macie polecenia ' z góry ' ale niektóre interwencje są po prostu nieludzkie , dewastujace wizerunek budowanego z takim trudem od 1990 roku.Serce pęka...Wiem, że na portalu są też policjanci.Przekażcie kolegom moje refleksje.
Jacunn, nie sposób nie ustosunkować się do Twojego wpisu.Dlaczego nie reagujesz na ' życzenia Marek79?' Sprawa druga : - Kto tu reaguje na zło ? - Diabeł ubrał się w ornat i ogonem na Mszę dzwoni.
Uważam, że dzisiaj w MM padną zestawy dziwologi jak od rana w Keno .
jacunn - nie rozumiesz wielu rzeczy. Jeśli wielu ludzi zarzuca Bogu, że On zsyła ludziom te cierpienia, choroby i śmierć, to znaczy, że nie może ich wybawić? Ludzie mają serio gorsze problemy od Twoich a ty od prawie 2 dni próbujesz rozwikłać zagadkę moich słów.
Jezus jak wiedział, że wszystkich "dosięga czas i przypadek", i prawdopodobnie to jest przyczyną również tej tragedii... że ludzie umierają na epidemie. Myślę, że teraz wyraziłem się jasno panie @jacunn Wypij kawe i trzymaj nerwy na wodzy.
@ nickxyz - Gdyby Bóg naprawdę przewidział grzech doskonałej pary ludzkiej, co by to w rzeczywistości oznaczało? Takie założenie sugerowałoby, że Bóg jest bezduszny, niesprawiedliwy i obłudny. Więc twoje sugerowanie ze tak wlasnie jest jest niedorzeczne. Bóg dał możliwosc ludzkiej parze wybrac pomiedzy dobrem a złem... Jesli np. Ty bys cos zlego zrobil, to czy Twoi rodzice by cie nie skarcili za to? Przeciez tez mogli przewidziec ze postapisz znów zle jesli wielokrotnie czyniles cos złego, np. naduzywales alkoholu..a obiecujac ciągla poprawe nadal to czynisz.... To szatan naklonil pierwsza pare ludzką, a oni nie usłuchali KOCHAJĄCEGO OJCa...
Bóg wyrażnie powiedział, jesli dotkniecie lub zjecie to z pewnością pomrzecie. LUDZIE WTEDY MIELI WOLNĄ WOLE.
Makinero, do którego Zboru należysz? Ja w Cieszynie.
Bóg dał ludziom rozum bez instrukcji jego użytkowania. No, może jest w Biblii?
Jesli ktos mówi, ze nie wolno ci isc w góry bo bedzie burza albo klif sie ułamie i mozesz zginąć... A Ty nie ignorujesz to zalecenia...
Watykanista - Biblia mowi, ze peirwsi ludzie byli doskonali, mieli mądrość i poznanie
Pytanie :
- Czy chrzescijsnie powinni uczestniczyć w grach hazardowych?
- Czy chrzescijsnie powinni uczestniczyć w grach hazardowych?
Było coś ze ślimakami ale kulawe trochę bo ostatni do równania nie miał kapelusza
WATYKANISTA - w Biblii nie ma bezpośrednich wzmianek o hazardzie. Ale podane w niej zasady jasno pokazują, co Bóg myśli na ten temat, że życie nie zależy od tego, co człowiek posiada, choćby nawet opływał w dostatki. Tak hazard jest szkodliwy jesli nie am sie umiaru, pdoobnie z alkoholem w duzych dawkach. Rozumiesz?
Czarownica nie ma miotły... Skąd te gówna maciea już chciałem rownanie ulozyc
Po wypiciu alkoholu mozesz odczuc skutki KACA, a po graniu w hazard i przegraniu calego majątku mozesz odczuc skutki, ze zostales sam pod golym Niebem
Makino racja... Szóstka znajomego utopila1,5 roku i po kasie... trza mieć łeb do wydawania... Nie ze ja moge
3 812 457. makinero 2020-04-12 (10:52)
jacunn - nie rozumiesz wielu rzeczy. Jeśli wielu ludzi zarzuca Bogu, że On zsyła ludziom te cierpienia, choroby i śmierć, to znaczy, że nie może ich wybawić? Ludzie mają serio gorsze problemy od Twoich a ty od prawie 2 dni próbujesz rozwikłać zagadkę moich słów.
.
.
To prawda ,nie rozumie jak czlowiek moze napisac taki tekst
Masakra
.
.
To prawda ,nie rozumie jak czlowiek moze napisac taki tekst
Masakra
Jaj przepięknie malowanych
Świąt słonecznie roześmianych
W poniedziałek dużo wody
Zdrowia, szczęścia oraz zgody
Świąt słonecznie roześmianych
W poniedziałek dużo wody
Zdrowia, szczęścia oraz zgody
.
.
Czy to jest normalne?
.
.
Czy to jest normalne?
jacunn - ŁAMIESZ non-stop regulamin czatu: Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.
Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem.
jacunn - nie znasz regulaminu a bredzisz, bredzisz... powrzechny jest hejt do konretnej osoby na czacie a nie do spoleczenstwa... przestan juz bredzic i zapoznaj sie z regulaminem
jacunn - chcesz mi podskoczyc, to chetnie automatycznie skrypt zapisze wszystkie twoje wiadomosci i jesli znajde jakis hejt obrazy, bede to pokazywac publicznie...
Brak słów za taki wpis.....

Brak słów za taki wpis.....

i bede nieskonczone pokazywac twoje złe slowa ktore pisakles na czacie
3 812 480. makinero 2020-04-12 (11:44)
.
Nie odpowiedzialeś na pytanie
.
.
Nie odpowiedzialeś na pytanie
.
Only_One_spectre - wiele osob nie zdawala sobie sprawy ile ludzi umrze .. najpirw bylo jeden , dwa, 10, 50, 100, 200 i juz wiecej nie umrze???
makinero/kiedy masz koniec przepustki ?
Ignoruje trolle - tych użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i krytykowanie Nie mają innego zycia, w swoim nudnych, długim smutnym zyciu.
makinero/ta zielona tabletka z prawej strony twojego laptopu ci pomoże,szklankę wody i smacznego
Only_One_spectre - pokaż swoje pokaz swoje imie, niech wyjdzie dziabeł z twoje duszy
Makinero przegiąłeś tym wpisem na całej lini
.
Jestem tu już chyba z 8 lat ale jeszcze takiego czegoś nie widziałem
.
Pokazałeś kim tak naprawdę jesteś
.
Twoje puste tłumaczenia mnie nie interesują,co napisałeś każdy widział
.
Jestem tu już chyba z 8 lat ale jeszcze takiego czegoś nie widziałem
.
Pokazałeś kim tak naprawdę jesteś
.