Wpisy 3 812 303 – 3 812 402
12 kwietnia 2020 01:25 → 12 kwietnia 2020 08:19, 100 wpisów
Na Gotethego?
Marek79, wiesz gdzie jest kolektura lotto na Goethego ? Mały kiosk.

Marek79, rozmowa z Makinero to już orgazm intelektualny, a z Tobą można się nabawic Impotencji
Watykanista jak masz takiego małego Wacka to masz problem i współczuje.
Watykanista jak chce to 3 - 4 razy moge a ty masz problem kurcze współczuję
makinero idź już spać i po papier do biedronki zesrasz się z nerwów o kurcze jutro zamknięte no to w krzaki dziękuje za IP
Marek79, zapytaj ojca czy w 1978 r.mozna było zabezpieczac się przed niechcianym zapłodnieniem
Z czata
Watykanista fujara z ciebie pomyliłeś z datę nie umiesz liczyć szkoła specjalną masz trudno Watykanista
makinero zdjęcie z twoim opisem napisem jak zwał to zwał wysłałem do hmm nie powiem gdzie sam się dowiesz jak polak niby internauta życzy ludziom w Polsce i na świecie śmierci.
1 nocy a ty o której pisałeś? Ja się nie boję siostra ci nie pomoże.Jest na troje pisanie paragraf.
makinero zyczyłeś ludziom w Polsce i na świecie śmierci to wystarczy.
makinero ja wiem od 8 do 12 lat odsiadki pisz do siostry niech zbiera kase.
Marek, jeśli się urodziłeś w 1979, to należało się zabezpieczyć w 1978.
Podstawa kałach Tak zwany i uzi tak zwany najlepiej się strzela z hmmm wszystkiego.
Marek79 BOR ośrodek szkolenia podstawowego BOR RADUCZ POD WARSZAWĄ
makinero na gogle mnie nie znajdziesz nie mam strony i facebooka pudło
makinero inwigilacja haha kupę śmiechu szukaj ja ciebie mam.I twojego kolegę.
Nickxyz jak można pisać I dobrze że umierają ku...mnie dzieci mu winne czy emeryci lub ludzie w wieku produkcyjnym mi wpis blokuje jak jest z duzej litery jemu nie oj tak ściema.
Nickxyz same pudła inwigilacja do niczego. Po tym aby go sam wirus dopadł.
nie przebiera się śmierci na kasę a co mają powiedzieć inni niż emeryci.Jak będziesz emerytem chciałbyś takiego traktowania??
Nie znasz prawdy.Tacy jak Ty ( otloch) , ma decydować o demokracji ?

PO zostawiło ogromne oszczędności a następcy rozdali na lumpen proletariat, a teraz nie ma na testy
marek97 - ty sie wypowiadaj za siebie bo gadasz tak jakbys za trzech gadal i wszystkich ludzi
Czy można mówić o demokracji, jeśli mamy tylko 35% inteligencji?Reszta to...
Marek79, kiedy będzie można Cię poznać bliżej ? Jak tak dalej pójdzie to Lubliniec, Grunwaldzka 24.
Marek , widzę, że się poddales.Spj spokojnie bo niebawem sniadanko.