Wpisy 3 806 205 – 3 806 304
6 kwietnia 2020 11:22 → 6 kwietnia 2020 12:08, 100 wpisów
Pamiętacie kto pisał,że 10/10 w MM padnie w Poznaniu ?
Ogłosić bankructwo wszystko od nowa nowa nazwa państwa wszystkie zobowiązania niech se kierują
Do Polski
Do Polski
Niby od 10 do 12 ale to tylko chyba spożywcze ja idę do zoologicznego
hi all
Czytając zale starszych do młodszych i vice versa , może zarazajmy ludzi swa życzliwościa?

chciałem se rozpiske zrobić a tu zonk , ktoś przeredagował strone pewniaki i nie ma już tego co było
Ja nad jeziorko jade musze uciec z domu od zarażonych banknotów
Natura świerze powietrze
Natura świerze powietrze

nie ma zakładki multimulti , bynajmniej nie działa i jak ja teraz bede rozpisywał kupony
3 806 222. Mulag co niby?
Ale ile syfu jest na tych klatkach schodowych windach to ich bardziej zarazi takie chodzenie niż w sklepie
Jeżeli ktoś ma w genach dobroć, szacunek do człowieka, żadna partia ani wiara człowieka nie zmienia. 

Jeśli wirus roznosi się po wszystkich powierzchniach to bezsens siedzieć w domu
żeby coś komuś dać trzeba najpierw coś mieć
Teraz wszystko jest możliwe, jeśli czytam składniki kisielu "sok w proszku"
Jeśli masz życzliwość, to już jesteś bogaty. 

Pozwalamy sobie na to niby dla naszego dobra ale pytanie gdzie nasz wybór
3 806 229. Mulag niemoge dac swojego zlewu bo własnie mi sie spieprzył kran i musiałem jakos ta dziure w ścianie czymś zabezpieczyć zeby woda się nielała po kuchni, akurat teraz jak jest ten koronovirus i sklepy wielkopowierzchniowe budowlane sa zamkniete to mi sie bateria scienna zepsóła , poprostu szkoda gadać wszystko sie wali to juz po całosci
Zbierają kase na tarcze antykryzysową
Miliardy euro poszły na 500+
Kasa świeci pustkami
Miliardy euro poszły na 500+
Kasa świeci pustkami
Niech nam pozwolą żyć przynajmniej w lesie jak zwierzęta też nie to jest normalne las jest wszystkich nas
Wczoraj za jeden niezrozumiany wyraz ' wslenie' chciano mnie ukamienowac, zlinczować, posypały się donsy do Admina i żółte kartki.
Ciekawy jestem o to gdy na jesien Pani Kidawa Błońska bedzie miała niskie Notowania w sondażach to czy znowu będą chcieli przesunąć wybory ?. Może na rok 2025 ale i wtedy nie ma gwarancji czy te Sondaże pani marszałek się poprawią
Niby ktoś powie głupota jak coś ale czemu nie ma wolności jak ktoś chce tak żyć niby taka głupota

arczibalik73
Prosze nie prać pieniedzy szczególnie fałszywek
Prosze nie prać pieniedzy szczególnie fałszywek
Ide się przejść chyba można czy to dla mojego zdrowia nie to trochę jak za komuny mówili co dla nas dobre a co złe
Walenie a Wal Się to dwie różne rzeczy kazdy na czacie zrozumiał o co chodzi
Czy u was tez zwierzęta wracaja na swoje wyłażąc z lasów wchodząc w miasto korzystając że ludzie sa w domkach eh choć przez jakiś czas będzie natura żyła
3 805 936. Watykanista 2020-04-05 (22:36)
A umiesz się walić ?
Każdy z nas zrozumiał
A umiesz się walić ?
Każdy z nas zrozumiał
Nawet dzik mnie zaczepił czego tak mało ludzi a ja mu mówię wirus jest jakiś tak ludzie z mego miasta mówią a on chociaż trochę spokoju od was jest oby jak najdłużej a ja że 14 wracam do pracy a on he he to co koniec wirusa że wracasz nie jeszcze będzie się rozwijał a dzik oj oj ludzie coś z wami nie tak
U mnie sarny dziki... Na fb krąży filmik jak dzików rodzina sobie podąża przy lidlu film ma tytuł.. Jak sobota to do lidla do lidla
Widziałem oglądałem nie wiem czy ten film co ty ale leciał na Fejsie
Głosowanie korespondencyjne nie jest zgodne z Konstytucja. Nie można na karcie do głosowania podawać nr PESEL bo jest tajne. 

A u mnie zadowoleni że korodpendycyjnie bo im się nigdy do urny nie chciało iść nigdy nie brali udziału a teraz nas będą traktować jak króli do naszego domu przyjdą bardzo są zadowoleni z takiej formy wreszcie poraz pierwszy zagłosują
Niech pasko zablokuje watykaniste i tyle
mulag nie wiem po co wogule te wybory jak juz wiadomo kto wygral niech ta kase co przeznaczyli na koperty dla komisji niech przeznacza na maseczki plyny do domow np dziecia do szpitali z dziecmi
No tak w sumie to tak tylko pasuje by się na to zgodzili tyle razy powtarzam wybory 2025
Jakim prawem wnosisz o blokadę.Odblokuj w sobie życzliwosc.Podaj chociaż 1 pkt , który będzie podstawą do blokady.Dlsczego nie wnosisz o blokady za wulgaryzmy? K30, każdy rozumie sens wyrazu wg siebie.

Arczi zwykły kran wstawic z lat 80 Kiedyś wymieniłeś dlawik i po robocie teraz nowe to 5 różnych wkładek i musisz rozkręcić główkę by zobaczyć jakie ma nóżki
Wszedłem na stronkę ktoś sprzedaje 100 zł za 175 zł może i wy macie coś starszego np 100 zł z 1994 to trzymajcie
Przyklad zarażania bliźniego dobrem.Czlowieku , weź do ręki Dekalog.

3 805 936. Watykanista 2020-04-05 (22:36)
A umiesz się walić ?
Odnosiło się to do SM
A umiesz się walić ?
Odnosiło się to do SM
Panie Pasko, proszę nie czyścić.Jest znakomicie dekorowana.Oto przykład kultury i mądrości.

K30, wal do mnie jak w dym .Jak to zrozumiesz mędrcu?
Jacunn, ale jesteś żałosny .
Fajna zabawa w tych czasach siedzeniach w domu jak jest co liczyć
Pasko Pasko Pasko
No szykuje się dobry tydzień