Wpisy 3 792 776 – 3 792 875
24 marca 2020 12:26 → 24 marca 2020 13:12, 100 wpisów
co niektórzy zarabiają tyle co ja tutaj i to w normalnych zakladach
Granice otwarte..możliwości zarobkowania..Ludzie BIDY NIEMA chyba że ktoś jest lewus do pracy..nie chodzi..bo mu tak wygodnie..jak ma obdarte spodnie... a niech go bida łupi jak nierób I głupi
taka grupa co mają dobrze jest to fakt skorzystali przy transformacji wszak Pan Lech mówił bierzcie w swojej ręce to wzięli druga część pracuje na zachodzie to rodziny tu mają dobrze i też stać ich na zakupy i trzecia cześć ludzi co pracuje w Polsce i klepię biedę od 1990 do dziś
tak samo w niemczech powinni nie pracowac polacy czy w takiej angli, wszedzie w danym panstwie powinni pracowac tzw, swojaki, czyli polacy w polsce w emiratach niemieckich tylko niemcy, i wtedy by niebyło takich chorych wizji jakie sa teraz, unia europejska, co za tym idzie koronowirus w parze, , niebylismy w uni niebyło koronowirusa, jestesmy w uni, jest zaraza, ktora niszczy ludzi, granice pootwierane, wolnosc demokracja, i śmierc na kazdym kroku
najlepiej zwalić że są nie zaradni i się nie przystosowali do obecnych standardów
wiecie ze w pracy licza sie nie umiejetnosci, ale sposob gadania, prezencja czyli wyglad i zachowanie sie, gotowosc i kreatywnosc
Wieloooozadanioooowoooość Wieloooozadanioooowoooość Wieloooozadanioooowoooość
ten świat jest tak już zepsuty jeśli Bóg istnieje powinien wkroczyć
Mulag bądz jak Rudy..on był Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
mulag bóg już wkroczył kooooooooooooorrrrrrrrrrrrrooooooooooooonowirus
biznes biznes i wyzysk cały czas jest ma już tyle i wciąż mało najpierw pieniądze przepych ale to nie wystarczy chcą być Bogami i są faktycznie decydując o nas szeroko pojęta polityka gospodarka
3 792 781. Mulag tak najczesciej sie mowi o ludziachj którzy niepracuja , którzy nie daja rady w z yciu, zgadazam sie tez z tym ze jest duzo w polsce takich kombinatorów którzy nigdy w zyciu nniepracowali i nigdy nie pojda do pracy bo zeruja na innych, sa taxcy ludzie tez, ale jest wiekszosc ludzi którzy chca pracować a niemoga z jakis przyczyn,czy to zdrowotnych, czy tez innych, ale takimi ludzmi ktorzy choruja, i niemaja srodków do zycia ani rent jakis tam nawet chorobowych nikt sie nie przejmuje , tylko wsztystkich pakuje sie do jednego wora i mowi sie ze głupi ze nie pracuje, ,ityd, zobaczcie ile ludzi sie takich chorych załamujre i odbiera sobie zyciem, bo jemu to wsio radno czy umrze z głodu czy sie np powiesi wczesniej, itak czeka go jedno, kiedys czyli śmierć
a rzadowi to wszystko jedno jest wazne sa tylko wybory i to aby im pchac kase do kieszeni, iaby tylko ni mieli jak najwiecej a ludzie, ,jacy ludzie,
a rzadowi to wszystko jedno jest wazne sa tylko wybory i to aby im pchac kase do kieszeni, iaby tylko ni mieli jak najwiecej a ludzie, ,jacy ludzie,
nima nima to nie praca to robota kołchoz to jest dla tego nie można tego nazwać pracą jest dużo w Polsce roboty i kołchozów ale pracy faktycznie nie ma
arczibalik chorymi powinna zająć się mops tylko do chorych którzy przychodzą do mops to 80% alkocholicy
i tak rok po roku leci za najniższą krajową czasem coś więcej a później budzimy się z ręką w nocniku
to jeszcze nic bo gorzej będzie na emeryturze jak dożyjemy szczęśliwie do finiszu
K30 bo pranie mózgu zadziałało współczesny człowiek chce już mieć samolot..nie wiedzieć poco nawet dużo reklam jest tak ukierunkowanych na kupno takich drogich aut jak piszesz...leksusy..suvy...człowiek jeździł byle czym co miało koła...teraz nie musi być czołg...
oczywiście trzeba było być zapobiegliwym i nie liczyć na zus choć trzeba płacić co miesiąc kilka stówek trza się było ubezpieczać dodatkowe fundusze inne tego rzeczy przecież się da to zrobić z tej pensji co pis na szczekał
narazie niema co narzekac teraz tylko tej zarazy się pozbyć to jest problem
Niema nikt nie ma jak patrzę na te wszystkie partię czy to opozycja same ogólniki nic konkretnego mają to wszystko gdzieś byle ten statek płyną nawet dziurawy a oni sobie już przygotują łódki i worki z pieniędzmi jak już całkiem będzie statek tonął na razie upychają kitem dziury a karawana jedzie dalej tak to wygląda
Kiedyś czlowiek mający swoją firme pracował latami by sobie kupić jakieś auto,dzis ludzie mając firme 2 lub 3 lata jeżdzą juz suvami za kilkaset tysiecy zlotych.Jeżeli jest to wypracowane w uczciwy sposob to ok,ale rzadko tak bywa. Najczęściej jest kasa z wyzysku gdzie pracownikowi płaci sie najniższą krajową a dobra ktore wykonuje firma czy usługi są w duzej mierze sprzedawane pod stołem,bez faktur,bez paragonów itp.
I dlatego nigdy nie zagłosuje na platforme obywatelską bo ta partia wręcz wspierała kombinatorów i złodziei.I tych pseudo biznesmenów którzy wykorzystywali innych ludzi do napełniania swoich kieszeni.
to prawda u mnie tak kuzyn pracował za grosze a to co robili na maszynach na dzień to było ileś tyś i tak każdego dnia miesiąca aż postawił nową firmę już ta firma ma miliony już a pracownicy dalej jadą za grosze jak firma powstawała faktycznie to pracownicy zbudowali nową firmę mu
w zasadzie ja by nawet im dał drugie tyle do pensji wiele by nie od czół a pracownicy by go uważali za zbawiciela ale tak chytry pazerny że nie dał ludziom nic więcej co przewiduje kodeks
3 792 807. K30 tak jezdza albo kradzione, albo bite 5x odnawiane
mops sie niezajmuje chorymi ludzmi i biednymi, mops wspomaga tylko alkoholików, byłem nie raz kiedys i mówilem w jakiej jestem sytuacji wiec powiedziano mi ze sa jeszcze ludzie w gorszej sytuacji jak ja,bo pija i im trzeba pomóc, a pan da sobie rade, zreszta według naszych przepisów, nie ma pan tak zle ,bo pana mama ma emeryture, a taki pijacy niemaja nic, i jemu trzeba pomoć, czy to nie jest chore on dostaje na alkohol to pije, a ja niepracuje jestem chory i na leki niedostane czy na jedzenie, to jest qurwa instytucja,pomocowa która pomaga spoleczeństwu, dla mnie taka placówka powiina byc zlikwidowana i to jak najszybciej bo niema nic wspolnego z jaka kolwiek pomoca, jak mam tam isc to mnie na wymioty ciagnie, i niechodze po takich instytucjach,juz sam musze jakos dawać sobie rade, dlatego gram od czasu do czasu w lotka moze tutaj trafie jakies pieniadze które dadza mi jakis zysk i bede mógł sobie cos kupić lepszego do zjedzenia np czy ubrania, a, nie chodzić i o nic nikogo nieprosze, zreszta jestem tak nauczony aby sobie samemu zawsze jakos dac rade, nie kradne i mam czyste sumienie, bynajmniej i niejezdzze suvem tylko chodze na nogach, niemusze miec zaraz luksusów jak inni, maja szczegolnie ci tam u góry którzy nic nie robia , a sie chwala swoimi gratamii jacy oni sa super,
mops sie niezajmuje chorymi ludzmi i biednymi, mops wspomaga tylko alkoholików, byłem nie raz kiedys i mówilem w jakiej jestem sytuacji wiec powiedziano mi ze sa jeszcze ludzie w gorszej sytuacji jak ja,bo pija i im trzeba pomóc, a pan da sobie rade, zreszta według naszych przepisów, nie ma pan tak zle ,bo pana mama ma emeryture, a taki pijacy niemaja nic, i jemu trzeba pomoć, czy to nie jest chore on dostaje na alkohol to pije, a ja niepracuje jestem chory i na leki niedostane czy na jedzenie, to jest qurwa instytucja,pomocowa która pomaga spoleczeństwu, dla mnie taka placówka powiina byc zlikwidowana i to jak najszybciej bo niema nic wspolnego z jaka kolwiek pomoca, jak mam tam isc to mnie na wymioty ciagnie, i niechodze po takich instytucjach,juz sam musze jakos dawać sobie rade, dlatego gram od czasu do czasu w lotka moze tutaj trafie jakies pieniadze które dadza mi jakis zysk i bede mógł sobie cos kupić lepszego do zjedzenia np czy ubrania, a, nie chodzić i o nic nikogo nieprosze, zreszta jestem tak nauczony aby sobie samemu zawsze jakos dac rade, nie kradne i mam czyste sumienie, bynajmniej i niejezdzze suvem tylko chodze na nogach, niemusze miec zaraz luksusów jak inni, maja szczegolnie ci tam u góry którzy nic nie robia , a sie chwala swoimi gratamii jacy oni sa super,
dotam w porównaniu do tego co było wcześniej to jest troszkę troszkę lepiej choć do doskonałości dużo brakuje
już widzę jak to by był taki kryzys wyszedł by Pan Rostowski i powiedział nie ma pieniędzy i nie będzie czy Pani Bieńkowska taki mamy klimat
czy powódź taka tragedia wychodzi Pan z SLD trzeba było się ubezpieczać szkoda pisać dziękować opaczności że tych ludzi nie ma u władzy to by się dziś działo
nigdy w polsce niebedzie dobrze jesli beda wymyslane i wdrazane takie glupawe przepisy, które tworza tam w rzadzie niedługoio wszyscy wyladujemy z reka w nocniku, i do tegoi dojdzie jak ci tam u góry nad nami niezaczna normalnie myslec tylko nie o sobie a o spoleczenstwie,i o narodzie polskim,
nie jestem za tym rządem ale widzę różnice co było i jest ale chciał bym jeszcze żeby było lepiej do tego trzeba dążyć
Witam wszystkich
3 792 840. Mulag masz racje a widziałes tego z sld ostatnio co napisał na twiterze ze prezydent lansuje sie na koronowirusie normalnie głupek jak nic, i on chce byc prezydentem , on za ustawe o bezrobociu powinien dostac juz po dupie
w czasie wirusa to już służba leży i kwiczy ale popatrz co we Włoszech jest jak tragedia ludzie na korytarzach i przepisy że leczyć nie wszystkich
Forsami
Gramy w Lotto
Kumulacja 13 000 000 zł
Gramy w Lotto
Kumulacja 13 000 000 zł
kto ważniejszy dla społeczeństwo czyli będą wybierać czyje życie ważniejsze
Tomi zobacz jak wygramy 13 Milionów to część przeznaczymy na ratowanie ludzi
Wędrowca netowy
Trzeba wygrać te 13 000 000 zł
Sebastian
wiecie co sie liczy byc nie przebudzonym w tym systemie, ten kto sie obudzil wie ze wszedzie jest obluda i brak pieniedzy i checi do pracy
a ten pierwszy bedzie wykonywal polecenia pracodawcy bedzie omotany ale bedzie pracowal nawet jak nie bedzie nic robil
a ten pierwszy bedzie wykonywal polecenia pracodawcy bedzie omotany ale bedzie pracowal nawet jak nie bedzie nic robil
3 792 843. Mulag tak to prawda niewazne kto zadzi , qwazne aby bylo lepiej, napewno ta obecna załoga cos i ruszyła w tym kraju czego niemozna powiedziec o tych poprzednich z po i psl, którzy nadal jeszcze maja swoje wizje ze beda jeszcze u szczytu, atu niestety trudno im suie pogodzić ze naród juz niewierzy w ich bajki, i tak sie niestanie, ze juz sa dawno pozamiatani, ale jeszcze ostatnimi ruchami, wyciagaja reke po wladze, a tu niestety nikt ich niechce juz ,choc oni tego nie rozumieja
przepraszam za niektóre literówki i błedy w wyrazach i wszystkim ktorzy graja zycze duzo zdrówka i wysokich wygranych
Arczi.
ludzie widzą że jest nie dobrze ale myślą już logicznie co by było jak by rządziła opozycja już w RMF śmieją się z kandydatki PO wciąż się myli przekręca słowa ja nie wiem nie mają nikogo inne nie rozumiem to mam już zapisane kilka jej pomyłek aż się boje jak by ktoś ją wybrał ale chyba wszyscy widzą
3 792 856. Mulag 2020-03-24 (13:05) ???
no wklasnie beda wybierac kogo ratowac a kogo nie normalnie szok
no wklasnie beda wybierac kogo ratowac a kogo nie normalnie szok
3 792 868. Wędrowca netowy 2020-03-24 (13:10)
witaj witaj
witaj witaj
dobra ide jakies sniadanie sobie zrobić bo trzeba jakos zyc nie?
dziś na obiad