Wpisy 3 792 676 – 3 792 775
24 marca 2020 10:47 → 24 marca 2020 12:25, 100 wpisów
pod moskwą miliarderzy kupili se na wlasność respiratory będą robić prywatne oiom
emeryt nie pisz ze ktos jest maminsynkirem ,to po 1 , moze gdzies niegdzies i jest ta praca jak piszesz,ale za jakie pieniadze i dla kogo, teraz w polsce lepiej oplaca sie przyjac niewolników z ukrainy niz polaka, nie kazda osoba tez nadaje sie do gastronomi czy na budowe, i tu tez trzeba wziasc to pod uwage, a nie wszystkich zbierac do jednego wora, jesli np niemasz uprawnien na wózki widłowe, nie dostamniesz sie do pracy w magazynie gdzie potrzeba ludzi z takimi uprawnieniami, poracodawcy przyjmujacy ludzi do pracy, ale maja teraz tez i swoje wymagania , nie jest tak łatwo z praca jak za komuny ze brali wszystkich jak leciało,
teraz sa inne czasy, teraz od ludzi chcacych pracowac wymaga sie cudów na kiju,
najlepiej zeby miał wszystkie specjalnosci i uprawnienia jakie tylko sa, od
zegarmistrza po prawnika,najlepiej,wszystkie fachy, w jednym i zeby za duzo
niegadał i był potulny jak baranek, gdyby w polsce bylo tak super to nikt by za
chlebem nie wyjezdzał, a w polsce nadal panuje ten uklad zatrudniac osoby spoza
granic polski nie polaków bo to tansza sila robocza jest,przyjmuje sie w te puste
miejsca , ukrainców, gruzinów , hindusów, itd, wszystkich tylko nie polaków, i oni
niepracuja za takie pieniadze jak tu polacty tylko za mniejsze,
najlepiej zeby miał wszystkie specjalnosci i uprawnienia jakie tylko sa, od
zegarmistrza po prawnika,najlepiej,wszystkie fachy, w jednym i zeby za duzo
niegadał i był potulny jak baranek, gdyby w polsce bylo tak super to nikt by za
chlebem nie wyjezdzał, a w polsce nadal panuje ten uklad zatrudniac osoby spoza
granic polski nie polaków bo to tansza sila robocza jest,przyjmuje sie w te puste
miejsca , ukrainców, gruzinów , hindusów, itd, wszystkich tylko nie polaków, i oni
niepracuja za takie pieniadze jak tu polacty tylko za mniejsze,
jestem co 2 /3 tygodnie w taki m posredniaku widze co jest grane dlamnie jako
obywatela polski niema pracy ale dla ukrainca praca jest, jak to wytłumaczysz? czym
on sie rózni odemnie,czy to nie jest chore, on unas dostanie prace a co z nami,
polakami, toze gdzis tam moze w twoich stronach jest praca to okej moze i być, i ze
nkit tam niechce pracowac to tez i tak moze być bo,kto pojdzie pracowac za smieszne
jakies tam kwoty,jak moze wyjechac za granice gdzie dostanie 5 razy tyle co tu
zarabiał dotychczas a wyobrazrzas sobie takie cos abys jedził z 1 konca polski do
pracy na drugi koniec polski, i nie swoim samochodem a komunikacja np miejska czy
takim pkp, gdzie wiecznie wszystko jest opóznione codziennie,madrzy sa Ci co tam
gdzies mieszkaja , maja zdrowie jako taką i pracjeszcze,
obywatela polski niema pracy ale dla ukrainca praca jest, jak to wytłumaczysz? czym
on sie rózni odemnie,czy to nie jest chore, on unas dostanie prace a co z nami,
polakami, toze gdzis tam moze w twoich stronach jest praca to okej moze i być, i ze
nkit tam niechce pracowac to tez i tak moze być bo,kto pojdzie pracowac za smieszne
jakies tam kwoty,jak moze wyjechac za granice gdzie dostanie 5 razy tyle co tu
zarabiał dotychczas a wyobrazrzas sobie takie cos abys jedził z 1 konca polski do
pracy na drugi koniec polski, i nie swoim samochodem a komunikacja np miejska czy
takim pkp, gdzie wiecznie wszystko jest opóznione codziennie,madrzy sa Ci co tam
gdzies mieszkaja , maja zdrowie jako taką i pracjeszcze,
W miejscowości Werbkowice padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Knyszyn padła GŁÓWNA WYGRANA 600 zł x 52 w grze Szybkie 600 !
ale dobra juz koniec tego tematu, teraz przejdzmy do liczb, widze ze podajecie tu pewne swoje typy liczb niektuzi niezle kombinuja jak słon pod górke ale i dobrze robicie bo nie sama praca i i irzadem człowiek zyje
co do tych liczb które tu podajecie niewidza mi sie narazie zadne szczegolnie te w Ttrójkach, widze ze dwie osoby tu zapoczatkowały na stronce uklady po 3 liczby bo udało im sie akurat trafić, jak, zbifgniew q i biały71, oki dla tych osób, widze ze eraz nagle wszyscy zaczynaja chyba tez i grac na taki uklad liczb, ale ok, ja zostaje jednak przy tradycyjnych ukladach liczb i mam nadzieje szybko jes trafic niz taki uklad na 3 liczby , moze i taki uklad jest szybszy do trafuienia i realniejszy ktos powie, moze i tak, ale ile musisz sie naglowic nad tymi 3 liczbami i wysłac je wszystkie od 1-80 ile takich trójek wysyłasz na kazde losowanie i jeszcze np,za stawke x10, , pytanie ile ci ich wpadnie w danym losowaniu,i ile kasy na to poswieciszi pytanie czy wogole trafisz? czy nielepiej jest wysłac z 2 gora 7 zakladów na wiecej liczb i trafic np, głowna ta wygrana, no ja uwazam ze kazdy gra jak chce i niech wygrywa jak najwiecej, ale mi szkoda by bylo kasy na taki uklad tylko na 3 liczby, jak juz grac to grac na nie mniej jak na 4/4 w zwyz
co do tych liczb które tu podajecie niewidza mi sie narazie zadne szczegolnie te w Ttrójkach, widze ze dwie osoby tu zapoczatkowały na stronce uklady po 3 liczby bo udało im sie akurat trafić, jak, zbifgniew q i biały71, oki dla tych osób, widze ze eraz nagle wszyscy zaczynaja chyba tez i grac na taki uklad liczb, ale ok, ja zostaje jednak przy tradycyjnych ukladach liczb i mam nadzieje szybko jes trafic niz taki uklad na 3 liczby , moze i taki uklad jest szybszy do trafuienia i realniejszy ktos powie, moze i tak, ale ile musisz sie naglowic nad tymi 3 liczbami i wysłac je wszystkie od 1-80 ile takich trójek wysyłasz na kazde losowanie i jeszcze np,za stawke x10, , pytanie ile ci ich wpadnie w danym losowaniu,i ile kasy na to poswieciszi pytanie czy wogole trafisz? czy nielepiej jest wysłac z 2 gora 7 zakladów na wiecej liczb i trafic np, głowna ta wygrana, no ja uwazam ze kazdy gra jak chce i niech wygrywa jak najwiecej, ale mi szkoda by bylo kasy na taki uklad tylko na 3 liczby, jak juz grac to grac na nie mniej jak na 4/4 w zwyz
arczi ustalamy 3/3 jak nie trafimy podnosimy stawke na 14;00 wirtualnie na 21;40 cos pomysle bo teraz za duzo 3/3 wychodzi
arczibalik73
gdzie ty mieszkasz ?
praca w kraju nad Wisłą jest
ale nie 50 m od domu
Ukraińcy jechali tu ponad 1000 km
i znaleźli
gdzie ty mieszkasz ?
praca w kraju nad Wisłą jest
ale nie 50 m od domu
Ukraińcy jechali tu ponad 1000 km
i znaleźli
3 792 671. K30 podejrzewam ze niektóre te liczby moga sie w takim ukladzie nie pojawic nigdy, albo dzisiaj moze bedzie tylko 7 zreszta tak mi tu wychodzi z mojich rozpisek i tez mnie bardzo ciagnie na ta liczbe od kilku dni, ale ze niegram teraz w nic wiec niewysyłam tego,jesli zagram to moze tylko w mini
no z 8 liczb systemem mozna 24 zaklady 3/3 zrobic na konce ale to nieoplacalne musialo by 5/8 wchodzic
3 792 699. emeryt mieszkam na dolnym slasku, tu wkolo mnie sa tzw strefy ekonomiczne jest ful róznych zakładów fabryk miedzynarodowych, nie musze nigdzie jezdzic nad wisłe, szukam tu na swoim terenie pracy i nie wcale gdzies tam w polsce, niemoge sobie pozwolic na prace gdzies na odległosc czy jakas zdalna,poniewaz musze sie tez opiekowac starsza zchorowana matka, zreszta ja tez niemam takiego dobrego zdrowia jak kiedys, ale to pomijam juz,obserwuje tu na swojim terenie jak jest z praca, chodze tez i do tych firm, skladam CV , nie siedze darmo wciaz szukam sobie pracy, jestem aktywna osoba na rynku pracy, z tego oprocz tego jestem cały czas w kontakcie z posredniakiem, który przez okres juz 7 lat nie moze nic dlamnie znależć a przecierz sa od tego jak dupa od srania nie?
tu unas tez na strefach w tych zakladach przyjmuje sie ludzi do pracy ale głownie z ukrainy bo to tania sila robocza jest, ja gdybym niezachorował to zapewne nadal bym pracował w jednej z miedzynarodowej firmie w której ostatnio pracowałem, ale tam teraz pracuje garstka tylko polakow, głownie teraz pracuja tam, amerykanie, ukraincyi inne narodowosci, słyszałem ze nawet sa i muzełmanie, ktorzy modla sie przy lini produkcyjnej,ale wiadomo koncern miedzynarodowy nie wolni im, moj kolega nadal tam pracuje choc jest po studiach ma magistra inzyniera, ale robi tam jako fizyczny, on niewyobraza sobie pracowac jako biurokrata, on woli taka prace, bo mu sprawia ona radosc jak mowi, i nieraz mi opowiada co tam w firmie naszej słychać, niebede tu zdradzał nazwy firmy , ale z tego co słyszałem to niezłe tam jaja teraz odchodza,
tu unas tez na strefach w tych zakladach przyjmuje sie ludzi do pracy ale głownie z ukrainy bo to tania sila robocza jest, ja gdybym niezachorował to zapewne nadal bym pracował w jednej z miedzynarodowej firmie w której ostatnio pracowałem, ale tam teraz pracuje garstka tylko polakow, głownie teraz pracuja tam, amerykanie, ukraincyi inne narodowosci, słyszałem ze nawet sa i muzełmanie, ktorzy modla sie przy lini produkcyjnej,ale wiadomo koncern miedzynarodowy nie wolni im, moj kolega nadal tam pracuje choc jest po studiach ma magistra inzyniera, ale robi tam jako fizyczny, on niewyobraza sobie pracowac jako biurokrata, on woli taka prace, bo mu sprawia ona radosc jak mowi, i nieraz mi opowiada co tam w firmie naszej słychać, niebede tu zdradzał nazwy firmy , ale z tego co słyszałem to niezłe tam jaja teraz odchodza,
na Mokotowie na przystanku było mnóstwo ludzi ze względu na zmianę rozkładu
W miejscowości Zielona Góra padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
arzczibalik posredniak nic ci nie znajdzie ewentualnie za najnizszą krajową musisz sam poszukac dobrej pracy
nie ma pracy nie ma pieniędzy nie ma już nic rzucimy to wszystko to matrix bajka nie prawdziwa rzeczywistość
Pan Trzaskowski nie widzi żadnego problemu w zatłoczonej komunikacji warszawskiej. Za to widzi problem ... wyborów prezydenckich!
Choć koronawirus w Chinach wydaje się być już pod kontrolą, nie można osiadać na laurach. Jedna z czołowych ekspertów ds. koronawirusa w tym kraju ostrzega przed drugim wybuchem epidemii z powodu rosnącej liczby infekcji wykrytych wśród nowo przybyłych z zagranicy. A każdy taki przypadek może zapoczątkować kolejny łańcuch zachorowań.
w firmach takich jak sa te strefowe teraz to pracodawcy nie przejmuja sie tym kto unich pracuje czy jest to polak czy ukrainiec , tam sie licza nie ludzie a zyski firmy przedewszystkim a nie ludzie, pracownicy , tam niejest jak kiedys bylo za komuny ze jak btyło tak bylo w zakladzie, na strefach pracownicy traktowani sa jak smieci, nic im sie nienalezy, sprubuj cos powiedziec nie tak odrazu lecisz za brame, tam nikogo nic nieobchodzi, czy ty bedziesz miałza co zyc czy nie czy jestes chory czy nie, w takich firmach tez duzo stawia sie teraz na roboty, na technike ludzi sie zwalnia a w ich miejsce wchodza robotyi tzw technika, tam gdzie ja pracowałem ostatnio na tzw maszynach sterowanych numerycznie polaczonych z robotami, na danej lini produkucyjnej, było nas 3 operatorów i 1 lider, obsługiwalismy kilka maszyn z soba polaczonych, takich maszyn produkcyjnych z kazda taka zaloga bylo kilka, ale w zakladzie wpadli na pomysł zeby kilka lini bardziej zautomatyzowac i zwolnic kilku pracowników z kazdej 4 brygadowej zmiany,i wprowadzić innowacje techniczne i tak zrobiono ,
ja akurat wtedy jeszcze pracowałem, i widziałem to bo moje stanowisko pracy tez troszke przerobiono, i usprawniono, dodano nam robota który niby miał nam pomagac w pracy ,niestety testowalismy tego robota okolo pół roku , nie przerywajac nadal produkcji, niestety robot nie przyniósł oczekiwanych usprawnien i rezultatów,psól sie wiec spowrotem stwierdzono i wrócono do poprzedniej pracy wylaczaj z tej produkcji robota, spowrotem ludzie obsługiwali ciag maszyn, przy produkcji, pozniej ja zachorowałem, zaklad mnie zwolnił po długo trwałej chorobie, a z tego co słyszałem od kolegów i kolezanek, zaklad nieprzyjał sobie do pracy juz polakow a własnie , ukrainców inne narodowosci ,aby bylo taniej , i aby byly czeste rekrutacje, ludzi i wymiana pracowników,
jesli chodzi zas o roboty i oporogramowanie które sterowało takim robotem, to wdrazały je osoby z niemiec, z japoni, itd, nie polacy,a jednak niestety ten robot i te innowacje sie niesprawdziły według zarzadu firmy, roboty ponownie zastapiono ludzmi, bo niema jak człowiek,, człowieka mozna zawsze tak zaprogramowac ze ,jak go cos nauczysz to bedzie to robił z automatu tez i napewno lepiej jak te roboty sterowane elokronicznie, wystarczy ze wylaczy sie prad i robot staje , a człowiek niestety ale dalej pracuje,a firmy na strefach ludzi maja za nic,i patrza jak by tu najtansza sila robocza wyprodukować coś jak najwiecej zarobić,azeby przyciagnac ludzi do siebie to obiecuja róznosci,pakiety rózne, soxcjalne itd, w niektórych zakladach tak jest to sie sprawdza a wniektórych nic nima z tym co ci wczesniej obiecuja, taka jest prawda, a ile jest wypadkow na produkcji, ktore sa ukrywane i zamiatane pod dywan, inic nikomu niewolno powiedziec , bo zaraz polecisz za brame
za Ukraińca pracodawca dostaje 800 zł wszyscy krzyczą o 500 plus a tu 800 zł za przyjęcie to na pewno wolą Ukraińca niż Polaka żeby było jasne nic nie ma do przyjmowania Ukraińców my też pracujemy na zachodzie ale za Polaka firma niemiecka nie dostaje od rządu coś za Polaka
czyli z naszych podatków wszystkich dajemy na Ukraińca oczywiście to nie jego wina że dajemy
czyli sprawa jest banalnie prosta za Polaka pracodawcy polskiemu nic rząd nie da to kalkulacja jest prosta
K30 dobrze byłoby gdzieś spisać trójki ciekawe co byśmy trafilibo profil to inna piłka
cały czas się mówi że w dobie tego kryzysu nie naruszalne jest 500 plus a ludzie pracujący co nie dostają nic mają w kryzysie mieć pomniejszone zarobki coś nie tak w tym kraju trzeba myśleć bo to jest chore ale do czasu tak sobie myślę że Polak dużo może wytrzymać ale jak będą straszyć zmniejszoną pensją 12 godzinami bo jest to zapisane to ludzie w końcu wyjdą na ulice może nie tak szybko ale każdy ma granice wytrzymałości
wiec zaden zaklad na strefie niema nic wspolnego z drugim, tam nie pracuje w takim zakladzie powiedzmy 50 pracowników czy np 200 pracowników a np 800, lub nawet 1600osób na jednej zmianie na jednej brygadzie to sa koncerny miedzynarodowe i po tyle osób robi na jednej zmianie, wyobrazcie sobie jak by nagle teraz tam wszedł ten kioronowirus i ile by osób sie zarazilo na jednej zmianie,i co by to było, tak jest rzad daje takiemu pracodawcy dywidenty, itd dla pracownikoew spoza kraju a za polaka p5raktycznie nic, , ii tez tak pracodawcy patrza na to ze dostana ulge jakas i kase za takiego pracownika i on 3 razy na tym zarobi, a polakow ma sie gdzies, , bo tu niema zarobku, to jest chore poprostu według mnie, własnie powiino sie wiecej nakladac na polaków a nie ukrainców kasy, a nie nam podatkow nakladaja wiecej, a takiemu ukrincowi sie pcha czysa ta kkase do kieszeni,
chyba nie przypadek że Premierem jest bankowiec a żeby było śmiesznie Prezes NBP jest jak się nie mylę historyk ale muszę to jeszcze sprawdzić
wyszukiwanie-ofert-pracy.html?&ke=&ws=dolno%C5%9Bl%C4%85skie&cid=SEAdvert_Google_SEARCH_PL_City-BMM_c_praca%20dolno%C5%9Bl%C4%85skie_%2Bpraca%20%2Bdolno%C5%9Bl%C4%85skie_RL_ETA2&loc_interest=20847&loc_physical=9051327&ef_id=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCjSwmQACU0L-Tmu4-uWoLaB7roZLSw6VhCGZvf4P4TBOHxYka39JCBoC4JAQAvD_BwE:G:s&s_kwcid=AL!9705!3!396892848652!b!!g!!%2Bpraca%20%2Bdolno%C5%9Bl%C4%85skie
3 792 743. arczibalik73
3 792 748.
propozycje pracy
codziennie dochodzą
3 792 748.
propozycje pracy
codziennie dochodzą
Polacy mają prawo wracać ale z drugiej strony tak narzekali na tą Polską służbę zdrowia czego na zachodzie się nie leczą
Polacy! Rodacy...
Możemy spać spokojnie.
Teraz covid 19 niech się zacznie bać..
Byli tacy ,co myśleli że się boi ,że schował.. a guzik!
Nie!!! On samodzielnie jako Pierwszy Senator ma plan jak rozd.upcyć tego koronowirusa.
Opatrzność nam i światu zesłała tego mędrca i męża stanu w najbardziej odpowiednim czasie.
Prowadz marszałku do zwycięstwa. !!! Tylko Ty tego możesz dokonać . Tylko w Tobie nadzieja!!
cyt..
"Senat zrobi wszystko, by pokonać epidemię i zmniejszyć jej negatywne skutki - oświadczył marszałek Senatu Tomasz Grodzki"
Możemy spać spokojnie.
Teraz covid 19 niech się zacznie bać..
Byli tacy ,co myśleli że się boi ,że schował.. a guzik!
Nie!!! On samodzielnie jako Pierwszy Senator ma plan jak rozd.upcyć tego koronowirusa.
Opatrzność nam i światu zesłała tego mędrca i męża stanu w najbardziej odpowiednim czasie.
Prowadz marszałku do zwycięstwa. !!! Tylko Ty tego możesz dokonać . Tylko w Tobie nadzieja!!
cyt..
"Senat zrobi wszystko, by pokonać epidemię i zmniejszyć jej negatywne skutki - oświadczył marszałek Senatu Tomasz Grodzki"
u mnie jest praca lekka w cieplym siedzisz przy stoliczku czteroosobowym i sortujesz słuchawki aplle
praca nawet dla inwalidów mieszkanie firmowe placa 1700 euro tylko trzeba wsiąść w busa i przyjechać oczywiscie jak wirus minie zapraszam bezrobotnych
praca nawet dla inwalidów mieszkanie firmowe placa 1700 euro tylko trzeba wsiąść w busa i przyjechać oczywiscie jak wirus minie zapraszam bezrobotnych
dlatego tez i polacy wyjezdzaja masowo za chlebem , a tu zwalniaj stanowiska pracy, i je zajmuja innni z innych krajów, i tak jest ze polak w własnym kraju gdzie mieszka nie moze znależć pracy,albo np, trzyma sie takiego dziadka na stanowisku jakimś który ma powiedzmy juz emerytury z 3,500tys na reke ale on jeszcze pracuje bo ma mało, wiec młodzi ludzie zaraz po skonczeniu szkoly odrazu wybieraja jeden jedyny kierunek czyli zachód, nikt tu niechce pracować za smieszne pieniadze, CI co juz pracuja i maja nie daleko do emeytury i jeszcze jako tako im zdrowie dopisuje to tu pracuja poki jeszcze moga i tyle w tym temacie, wystarczy nieraz wyjsc na miasto i zobaczyc ile jest mlodych ludzi na ulicy, niechodzi teraz podczas pademi koronowirusa, bo teraz nikogo niema
Mulag wyjdą ludzie na ulice no tak 1 Maja na obchody święta pracy jak za dawnych lat....peacy było wszędzie..a towaru mało a teraz nie nie nie nie nie nie ma pracy a towar jest..ale żyjemy I w tedy I teraz Rozumisz czy g...Rozumisz
Panie angierski...
Pan też Polak. (?) czuje się pan oszustem?
Polacy są poprostu zaradni.
Pan też Polak. (?) czuje się pan oszustem?
Polacy są poprostu zaradni.
wszystko na pólkach ale dużo ludzi nie ma pieniędzy by sobie pozwolić
wcześniej na pólkach brakowało a każdy miał pracę i jakieś pieniądze
czuje sie oszukanym w tej polsce, bo kilkukrotnie musialem sie zwolnic bo cos komus nie pasowalo jakas blahostka
3 792 753. Angierski to prawda ale nie wszyscy sa tacyy jak piszesz, sa tez wyjatki, sa i uczciwi jak ja np, ale uczciwemu zawsze wiatr w oczy niestety jest
i tyle w tym temacie, moim zdaniem praca w polsce powiinna być tylko dla polaków a nie dla innych z innych panstw i powiina byc dobrze oplacalna aby zaden polak niemusiał opuszczać swojego kraju w pooszukiwaniu chleba
i tyle w tym temacie, moim zdaniem praca w polsce powiinna być tylko dla polaków a nie dla innych z innych panstw i powiina byc dobrze oplacalna aby zaden polak niemusiał opuszczać swojego kraju w pooszukiwaniu chleba
A część czy w tym systemie czy tamtym wszystko również miało bez znaczenia jaki ustrój
Mulag nie narzekaj Ty masz akurat bardzo żyjesz na bogato sejfy..aura mieszkania..złoto rolki papiru..zdrowie praca 7 dni Świat
mulag co ty opowiadasz suvy za 200,000 jezdzą ludzie mieszkania kupują domy budują w biedronce zakupy w koszu za 500 zł jest to kraj miodem płynący
ty to porównujesz biednego do biednego ale ty masz trochę lepiej
kto kupuje to kupuje dużo ludzi pracuje na zachodzie to i tu też mieszkają to rodzina wydaje jego tuw Kraju
K30 to prawda..to nie ta Polska co z przed 1989.roku..jak ktoś tu tego nie widzi to niech zagra w Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 13 Milionów HA HA HA HA HA
3 792 762. Angierski 2020-03-24 (12:21) http://typowania.5v.pl
czuje sie oszukanym w tej polsce, bo kilkukrotnie musialem sie zwolnic bo cos komus nie pasowalo jakas blahostka
może to w Panu jest jakiś problem? Może tzw. Asperger?
może to w Panu jest jakiś problem? Może tzw. Asperger?
K30 tez to zauwazylem, sa tacy co jezdza drobymi autami, maja dobre posady albo wlasne firmy i ci najlepiej sie maja