Wpisy 3 785 437 – 3 785 536
18 marca 2020 12:28 → 18 marca 2020 13:23, 100 wpisów
no właśnie,a może oni działają na bezczelnego,czy nie widzisz przekazu od nich że oni zawsze muszą informować?
bo widzę jak postępuje rzeczywistość wirtualna, i jeśli nie za 100 lat, to za 1000 lat ... a jeśli nie za 1000 lat, to za 1 000 000 lat musimy dojść do technologii że stworzymy sobie cały świat wirtualny.
a jak nie za milion to za miliard ... tak więc może za miliard lat od dzisiaj ktoś sobie uruchomił symulację świata i my wszyscy jesteśmy symulowani
Czemu w Anglii spokój wyjście z unii europejskiej osłabienie unii tym wirusem czemu ktoś chce czy to już zrobił wykupił patent na szczepionkę czego właściciel mikrosoftu ryzygnuje i przechodzi na pomoc badania chorób bo tam można zarobić
Kubełek, nie dobrze, że głupota zabrała się do myślenia w wielu dziedzinach życia.
cały świat składa się tylko z atomów nic więcej ... każdy z nas to tylko miliardy protonów, elektronów i neutronów ... nic więcej nie ma
Ale słyszałem, że nawet z przerzutami ludzie przeżywali.
Większość wirus nie zabije ale mocno na to miast dobje ludzi gospodarka
jesteśmy materią tak samo jak każda inna materia, np. kamień ... materia wprawdzie ożywiona, ale składamy się wciąż tylko z atomów
Przecież to w oczy bije że to amerykańcy sprefabrykowali ,a wiadomo kto rządzi ameryką
szczególnie w przypadku tego wirusa przypominamy sobie o tym ... bo wirus to tylko nieożywione cząsteczki RNA
Pasko, trzeba to zmienić. Jeśli jest Pan Bóg, a jest, co widzimy po znakach, niech to szybko zmieni, bo ludzie z dnia na dzień są dla siebie gorsi, by nie uzyc terminu Pasko 'okrutni'.
jeśli
ktoś myśli, że dotąd
nie wynaleziono leków na nowotwory,
to się bardzo myli
producenci takich ludzi....
bo cały przemysł farmaceutyczny by padł
i ............handel wokół tego teżżżżżżżżżżżżżżż
ktoś myśli, że dotąd
nie wynaleziono leków na nowotwory,
to się bardzo myli
producenci takich ludzi....
bo cały przemysł farmaceutyczny by padł
i ............handel wokół tego teżżżżżżżżżżżżżżż
generalnie świat jest niesamowitym cudem, im bardziej się to zgłębia
Nie ma dobroczynności ludzie mają umierać a jak żyć koncerny farmaceutyczne mają zarabiać
ok ja mówię tylko o materii ... oczywiście nie twierdzę, że są jeszcze siły niematerialne jak np. grawitacja ... chociaż i tutaj się mówi że za grawitację odpowiedzialne są grawitony, czyli też jakieś tam cząsteczki, których normalnie nie jesteśmy w stanie uzyskać
Pasko, tak, świat jest ' niesamowitym cudem'. Zmienia się dzięki ingerencji człowieka, by nie powiedzieć 'mutanta Diabła'.
krzysztof c nie chcę straszyć mój wuj jak miał już na wątrobe przerzuty 30 dni tylko żył
życze twojemu ojcu jak najlepiej ale zle to wygląda
życze twojemu ojcu jak najlepiej ale zle to wygląda
Było piekło które ja sam sobie nie umie wyobrazić obozy koncentracyjne z ludzi mydło tu na ziemi jest piekło i czyściec
3 785 459. Kubulek 2020-03-18 (12:35)
Ciekawe czy z tych liczb coś wejdzie sa na tak według mnie 24,43,55,i nie 29 a 30
Ciekawe czy z tych liczb coś wejdzie sa na tak według mnie 24,43,55,i nie 29 a 30
nie grawitacja tylko siła energii a to jest coś innego,nie odwracaj kota ogonem
Ludzie wierzący wątpiący zadaja pytanie gdzie Bóg wolne wola każdy ma ale jak wkracza wolną wolę drugiego człowieka
bogdan041: mówisz o Zbyszku Nowaku co gazował wodę przez telewizor?
Bogdan, znam pewnego ' naukowca' który ma już 97 lat. Pytał współpracowników : - Co to jest 'grafitacja'. Niektórzy nie wiedzieli, wiedzieli co to jest '*grawitacja'. Mędrzec odpowiadał '"grafitscja to jest to, że drzewa rosną prosto'. I popatrz, żyje już 97 lat, i zanosi się mu na więcej. Z mądrości trzeba umieć korzystać.
czemu dużo osób typuje na stronie Keno, a mało Szybkie 600 ... to mnie zastanawia
Jak leczyć przerzuty raka ?
ale ostatnio na chybił jeden zakład wziąłem to 50 zł sie trafiło
Marian, w realu jest attskcyjne.Panie Pasko, jestem za podwyższeniem portfela.Z portfelem 500 , czasami jest coś nie tak.Nie da się dzielić portfela 500 na obie gry.
ja zagralem dwa razy za 20zl
i raz wygralem 15 a drogi raz 11 i tylko straty
i raz wygralem 15 a drogi raz 11 i tylko straty
arczi dziś tylko 5/5 wychodzi ładna dwóch liczb brak a promo jest na 7/7
Tylko spokój może nas uratować jestem po nocy a tu tyle faktów że się zakręciłem
leworęczny rzucił 2 mld na propagandę dla siebie
wokół siebie
aby ciągnęli go na fotel
aby nadal mógł jeździć latem skuterem po zatoce w asyście 6 ochraniarzy
zimą zaś robić sobie selfie z burakami na stoku w asyście ochroniarzy 6
a w międzyczasie
w nocy podpisywał ustawy wszystkie, tylko muszą mu pokazać w którym miejscu
w nocy, bo nie ma czasu, bo w solarium....
i aby mógł stale gościć się po odznaczeniach
których w ciągu ostatnich 3 latach
jest więcej niż od 1989 roku
wokół siebie
aby ciągnęli go na fotel
aby nadal mógł jeździć latem skuterem po zatoce w asyście 6 ochraniarzy
zimą zaś robić sobie selfie z burakami na stoku w asyście ochroniarzy 6
a w międzyczasie
w nocy podpisywał ustawy wszystkie, tylko muszą mu pokazać w którym miejscu
w nocy, bo nie ma czasu, bo w solarium....
i aby mógł stale gościć się po odznaczeniach
których w ciągu ostatnich 3 latach
jest więcej niż od 1989 roku
Ale siedzieć dwa miechy nie liczę już marca to długo zobaczę jak to jest być domatorem
Który do lewo ręczny ten w piłce ale on nie może podpisywać ustaw chyba że może to mnie zaskoczyłeś że może