Wpisy 3 785 337 – 3 785 436
18 marca 2020 11:29 → 18 marca 2020 12:27, 100 wpisów
Co mam robić ?
Wiatrak Teraz mi to mówisz ?Właśnie cholera wylazła i go rozdreptałem
3 785 275. Wiatrak20 2020-03-18 (11:04) Lotto.pl
Arczibalik73, znów zapomniałeś o wcześniejszych swoich wywodach, z tego i tamtego świata, o cukrzycy, zastrzykach, chorobach, dzisiejsze rozprawki historyczne i znajomości gwary. Mile to było
a co Ci do mojich wywodów nic nie zapomniałem,wszystko doskonale pamietam, widze ze uwarznie sledzisz co nieraz napisze, i chyba zbytnio cie to interesuje co? i zbierasz informacje na mój temat co i kto co pisał tak,? jesteś z konrwywiadu czy jak,? prosze niepisz juz wiecej domnie ok? zycze CI duzo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
Arczibalik73, znów zapomniałeś o wcześniejszych swoich wywodach, z tego i tamtego świata, o cukrzycy, zastrzykach, chorobach, dzisiejsze rozprawki historyczne i znajomości gwary. Mile to było
a co Ci do mojich wywodów nic nie zapomniałem,wszystko doskonale pamietam, widze ze uwarznie sledzisz co nieraz napisze, i chyba zbytnio cie to interesuje co? i zbierasz informacje na mój temat co i kto co pisał tak,? jesteś z konrwywiadu czy jak,? prosze niepisz juz wiecej domnie ok? zycze CI duzo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
Jak pomóc tacie ?
Bo przeżuty do płuc i wątroby. Ale myślałem, że będzie lepiej.
Te liczby, począwszy od 1.02., z małymi przerwami, plus zestaw :
9,10,27,28,31,32
daly ładny dochód, łącznie z premią
9,10,27,28,31,32
daly ładny dochód, łącznie z premią

krzysztof c
gdzie ty pracujesz ?
widzę, że nieraz typujesz spotkania u bukmacherów
jeśli grasz, to w jakiej firmie najbliżej ?
gdzie ty pracujesz ?
widzę, że nieraz typujesz spotkania u bukmacherów
jeśli grasz, to w jakiej firmie najbliżej ?
no i co Pasko o tym sądzisz,bo ja nie znam języka angieskiego,a szkoda,bo bym dużo wniósł na tą stronę
Krzysztof c.
Emeryt jest ekspertem w tych tematach.
Emeryt jest ekspertem w tych tematach.
bogdan041: fake newsy są dzisiaj wielką bronią w rękach można powiedzieć amatorów. Tak zwane wiadomości wirusowe, odpowiednio spreparowane mogą czasem zrobić więcej złego niż sam wirus. Ja bym był bardzo ostrożny w oglądaniu tego typu materiałów.
3 785 340. krzysztof c 2020-03-18 (11:30)
Co mam robić ?,
przywiez tate z tego szpitala i sie nim odpowiednio zaopiekuj, pokaz mu ze jestes przy nim i ze moze na Ciebie liczyć w kazdej chwili,bede sie modlił aby twój tato wyzdrowiał i aby przezuty sie skończyły,Ty jako syn bedziesz wiedział co i jak robić, wierze ze zrobisz wszystko co bedzie tylko w twojej mocy, wiem ze sobie z tym poradzisz, zastosuj sie do wytycznych lekarzy a wszystko bedzie dobrze, BÓG z Tobątacie porzycz odemnie duzo zdrówka
Co mam robić ?,
przywiez tate z tego szpitala i sie nim odpowiednio zaopiekuj, pokaz mu ze jestes przy nim i ze moze na Ciebie liczyć w kazdej chwili,bede sie modlił aby twój tato wyzdrowiał i aby przezuty sie skończyły,Ty jako syn bedziesz wiedział co i jak robić, wierze ze zrobisz wszystko co bedzie tylko w twojej mocy, wiem ze sobie z tym poradzisz, zastosuj sie do wytycznych lekarzy a wszystko bedzie dobrze, BÓG z Tobątacie porzycz odemnie duzo zdrówka
Ma Pan Admin rację. Jedno kliknięcie kosztowała mnie utrata pewnej kwoty z konta. Mam zwrot.
Jak są przerzuty to niestety koniec życia jest bliski.
3 785 355. Wiatrak20
niestety jak ktoś spreparować profesjonalny, szokujący materiał, to potrafi się szerzyć o wiele szybciej niż wirus w internecie
Teraz to naprawdę zrobiło się nie wesoło ale co by człowiek chciał jak dojdzie do tego że będziemy siedzieć do maja a to oznacza wypłaty tylko zależy kto jakie na na poziomie 40%no cóż jest na prawdę nie dobrze
Bruner ty swinio 97 lat, mogl juz zrobic setke,
jakie spreparowane,przecież to było oficjalne doniesienie
rządu amerykańskiego ,czyż nie tak?
rządu amerykańskiego ,czyż nie tak?
To nie koniec życia jeszcze.
bogdan041: żartujesz? oficjalne doniesienie na jakimś śmiesznym kanale z 300 wyświetleniami ? cały ten kanał to jedne wielkie szukanie sensacji ... wszystkie filmy wrzucane od wielu miesięcy to jedna wielka Strefa 51
Przecież miał naświetlania i chemioterapię. I co ?
dowiesz się tam między innymi w innym filmie, że żyjemy w rzeczywistości wirtualnej (Matrix)
3 785 363. Kubulek dzieki, ale taka jest prawda,grunt to pokazac chorej osobie ze niejest z tym sama, ze moze na kogoś liczyć i sie duzo modlić o zdrowie tej osoby, grunt to niepokazać po sobie ze jest żle
Uważam, że w tych trudnych czasach, zamiast się łączyć, być życzliwym dla siebie, powinniśmy zacząć działać ku lepszemu. Zapewne dobra książka, zamiast głupich portali może pomóc bardziej poznać świat. Polecam 

Pasko tu nie chodzi o to ile kto ma wyświetleń,tylko chodzi o przekaz i czy jest prawdziwy,rozumiesz?
Ceny do góry a urząd nic nie może zrobić gratuluję głupoty rządzącychNie kupujcie na zapas bo bezdomni też żyją a jedzą niewiele
Zgadzam sie z Tobą gdy umierała moja babcia na nowotwór złosliwy lekarze nie byli w stanie pomóc tylko powiedzieli ze trzeba być przy tej osobie
https://www.npr.org/2020/02/13/805537113/u-s-response-to-chinas-talent-plan-described-as-heavy-handed
Jak jesteś gwiazda to piszą jaki to problem z8 do kraju nie możesz wrócić a zwykłego człowieka w dupie mają
bogdan041: Wuhan to miasto o liczbie ludności 11 milionów ... czyli takie 50 x Rzeszów, albo 6 x Warszawa ... jest tam w cholere uniwersytetów, itp.
narazie wszystkim do losowania, wszystkim zycze duzo zdrówka i wysokich wygranych, tym co graja
no i posądzono tam jakiegoś Amerykańca że za jakieś tam pieniądze z funduszy finansował coś tam... generalnie przekręt finansowy ktoś robił
tylko widzisz jak wydano dla niego wyrok ... i pojawiło się miasto Wuhan ... to wystarczy opatrzyć to teraz nagłówkiem broń biologiczna i każdy to łyka, bo dokładnie nawet nie przetłumaczy tekstu który tam mówią
Max kolonko i jackowski przewidzieli co sie wydarzy w najbliższych latach
Podobnie jak możliwe jest poczucie odizolowania i samotności pośrodku tłumu, tak też można spędzić mnóstwo czasu w odosobnieniu, lecz nie odczuwać samotności. Ta obserwacja nie umknęła uwadze zarówno wspolczesnych psychiatrów i psychologów, jak i dyltsroxytnych mędrców i świętych, tysiąclecia temu zamieszkujących różne części świata. Właśnie Kevin Vost dr pdycholohlgii, w ww książce pokazuje jak wiara i nauka pomagają nam ja zrozumieć i czerpać z niej siłę.
Za dobrze było trzeba wrócić niżej sprowadzić ludzi do poziomu i się sprawdziło
Jakże aktualne jest motto ' ludzie, ludziom zgotowali ten los.
He he Pasko jest właścicielem stronki nie oznacza by od niego oczekiwać że wszystko wie
Mówimy o gorszącym się świecie, eojnsch, mówię nienawiści, której jest wokół nas mnóstwo, pozostańmy tylko w tej naszej ' niby rodzinie portalowej'. Ile tu jest szczucia jeden na drugiego i braku zrozumienia?
słuchaj jakbym miał broń biologiczną i ją przewoził w wagonie, to pierwsze co bym zrobił to nie podpisywałbym ją nazwą, która została dla niej ustalona przez odkrywców wirusa
już to widzę jak zlecono komuś, żeby jeszcze dopisał tam Covid19, co by przy transporcie było wiadomo co każdy może zdjęcie zrobić
albo faktycznie gdzieś np. w Rosji ktoś sprejem w nocy tak napisał, po czym zrobił zdjęcie, żeby była sensacja
tak to można wszystkie zdjęcia podważać ,ale można przecież sprawdzić czy to oryginał czy foto shop
Bez przeczne jest że to się stało Wuhan a tam również pracowali nad bronią biologiczną
Wiatrak20: przestańmy mówić o oczywistych rzeczach.
Świat jest też zły, więzienia są przepełnione, okrucieństwa nie brakuje, wszyscy o tym wiemy, nikomu amaryki nie odkryjemy.
Świat jest też zły, więzienia są przepełnione, okrucieństwa nie brakuje, wszyscy o tym wiemy, nikomu amaryki nie odkryjemy.
a Ty się ciągle dziwisz i pytasz dlaczego dlaczego ... i tak się nie dowiesz, nikt Ci nie odpowie. Trzeba być okrutnym, żeby to zrozumieć, nikomu do głowy nie wejdziesz....
Daltoniście nie wytłumaczysz jak wyglądają kolory, tym bardziej osobie która nigdy na oczy nie widziała.
Daltoniście nie wytłumaczysz jak wyglądają kolory, tym bardziej osobie która nigdy na oczy nie widziała.
Nawet jak to minie to będą zwykłym pracownikom mówić że był kryzys firm i ma robić za tyle przez ileś lat zobaczycie mimo że to tylko do maja
biały 71 jak jesteś i czytasz możemy dokonać wymiany
ja mam ładną 5/5 na dziś ty dorzuć 4/4
wczoraj wspólnymi siłami mozna bylo 9/9 skasować
czekam na @
ja mam ładną 5/5 na dziś ty dorzuć 4/4
wczoraj wspólnymi siłami mozna bylo 9/9 skasować
czekam na @
Bogdan, tak. Masz rację. Ktoś tutaj skopiował fotkę nr rej. Audi z otuginalnym nr rej. auta. Mam fotkę nr rej. auta pewnej osoby ze słowem MULTI.
Nic nie jest bez przyczyny za dobrze ludzie mieli ktoś zyska wojna biologiczno gospodarcza ekonomiczna
bogdan041: jeszcze raz. Nawet jeśli jest to zdjęcie prawdziwe, to ten kto napisał to na wagonie zrobił to dla żartu.
Pasko to mało wiesz,ja jestem bardziej w ty zaawansowany i widzę co się dzieje
Pasko, stwierdzenie na czasie 'trzeba byc okrutnym', ubolewam, że to okrucieństwo jest w decydentach.
Sami patrzcie co się dzieje łączcie fakty nie trzeba słuchać jakiś teorii sami dojdziecie do pewnych faktów