Wpisy 3 785 301 – 3 785 400
18 marca 2020 11:17 → 18 marca 2020 12:12, 100 wpisów
a jak mówiłem że trza zrobić odkażanie łączki , to mi nikt nie wierzył
Co do samobójstw, nikt mądry nie odbiera sobie życia. Każdy kto zna obcy jezyk to jego druga ojczyzna.
GABRIEL ja to sie mini lotto podcieram to jest chamstwo te całe mini lotto
Pasko jak znasz to obejrzyj sobie ten filmik
https://www.youtube.com/watch?v=uR9T15ErRkA
https://www.youtube.com/watch?v=uR9T15ErRkA
Kubełek, piękny tekst. Przetłumacz go na angielki. Na łacinę nie musisz.
Właśnie kaszlnąłem na pająka Pokazał mi jedną nogą gest i spier...pod tapczan
Wiatrak20 myślisz że jest szansa na to by trafić chociaż trójkę tym sposobem ?
Z tatą podobno gorzej. Po tej chemioterapii, mamy dzisiaj odebrać w Bydgoszczy. Nie wiem co mam robić ? A w poniedziałek były dobre wyniki ciocia mówiła.
Gabriel, jeśli widziałeś pająka to dobry znak. Pewnego czasu ktoś chciał zabić pająka. Nie pozwoliłem. Przeniosłem go w inne, bezpieczne miejsce. Trafiłem w MM 2 razy 8 / 10 z plusem.
Co mam robić ?
Wiatrak Teraz mi to mówisz ?Właśnie cholera wylazła i go rozdreptałem
3 785 275. Wiatrak20 2020-03-18 (11:04) Lotto.pl
Arczibalik73, znów zapomniałeś o wcześniejszych swoich wywodach, z tego i tamtego świata, o cukrzycy, zastrzykach, chorobach, dzisiejsze rozprawki historyczne i znajomości gwary. Mile to było
a co Ci do mojich wywodów nic nie zapomniałem,wszystko doskonale pamietam, widze ze uwarznie sledzisz co nieraz napisze, i chyba zbytnio cie to interesuje co? i zbierasz informacje na mój temat co i kto co pisał tak,? jesteś z konrwywiadu czy jak,? prosze niepisz juz wiecej domnie ok? zycze CI duzo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
Arczibalik73, znów zapomniałeś o wcześniejszych swoich wywodach, z tego i tamtego świata, o cukrzycy, zastrzykach, chorobach, dzisiejsze rozprawki historyczne i znajomości gwary. Mile to było
a co Ci do mojich wywodów nic nie zapomniałem,wszystko doskonale pamietam, widze ze uwarznie sledzisz co nieraz napisze, i chyba zbytnio cie to interesuje co? i zbierasz informacje na mój temat co i kto co pisał tak,? jesteś z konrwywiadu czy jak,? prosze niepisz juz wiecej domnie ok? zycze CI duzo zdrówka i wszystkiego co najlepsze
Jak pomóc tacie ?
Bo przeżuty do płuc i wątroby. Ale myślałem, że będzie lepiej.
Te liczby, począwszy od 1.02., z małymi przerwami, plus zestaw :
9,10,27,28,31,32
daly ładny dochód, łącznie z premią
9,10,27,28,31,32
daly ładny dochód, łącznie z premią

krzysztof c
gdzie ty pracujesz ?
widzę, że nieraz typujesz spotkania u bukmacherów
jeśli grasz, to w jakiej firmie najbliżej ?
gdzie ty pracujesz ?
widzę, że nieraz typujesz spotkania u bukmacherów
jeśli grasz, to w jakiej firmie najbliżej ?
no i co Pasko o tym sądzisz,bo ja nie znam języka angieskiego,a szkoda,bo bym dużo wniósł na tą stronę
Krzysztof c.
Emeryt jest ekspertem w tych tematach.
Emeryt jest ekspertem w tych tematach.
bogdan041: fake newsy są dzisiaj wielką bronią w rękach można powiedzieć amatorów. Tak zwane wiadomości wirusowe, odpowiednio spreparowane mogą czasem zrobić więcej złego niż sam wirus. Ja bym był bardzo ostrożny w oglądaniu tego typu materiałów.
3 785 340. krzysztof c 2020-03-18 (11:30)
Co mam robić ?,
przywiez tate z tego szpitala i sie nim odpowiednio zaopiekuj, pokaz mu ze jestes przy nim i ze moze na Ciebie liczyć w kazdej chwili,bede sie modlił aby twój tato wyzdrowiał i aby przezuty sie skończyły,Ty jako syn bedziesz wiedział co i jak robić, wierze ze zrobisz wszystko co bedzie tylko w twojej mocy, wiem ze sobie z tym poradzisz, zastosuj sie do wytycznych lekarzy a wszystko bedzie dobrze, BÓG z Tobątacie porzycz odemnie duzo zdrówka
Co mam robić ?,
przywiez tate z tego szpitala i sie nim odpowiednio zaopiekuj, pokaz mu ze jestes przy nim i ze moze na Ciebie liczyć w kazdej chwili,bede sie modlił aby twój tato wyzdrowiał i aby przezuty sie skończyły,Ty jako syn bedziesz wiedział co i jak robić, wierze ze zrobisz wszystko co bedzie tylko w twojej mocy, wiem ze sobie z tym poradzisz, zastosuj sie do wytycznych lekarzy a wszystko bedzie dobrze, BÓG z Tobątacie porzycz odemnie duzo zdrówka
Ma Pan Admin rację. Jedno kliknięcie kosztowała mnie utrata pewnej kwoty z konta. Mam zwrot.
Jak są przerzuty to niestety koniec życia jest bliski.
3 785 355. Wiatrak20
niestety jak ktoś spreparować profesjonalny, szokujący materiał, to potrafi się szerzyć o wiele szybciej niż wirus w internecie
Teraz to naprawdę zrobiło się nie wesoło ale co by człowiek chciał jak dojdzie do tego że będziemy siedzieć do maja a to oznacza wypłaty tylko zależy kto jakie na na poziomie 40%no cóż jest na prawdę nie dobrze
Bruner ty swinio 97 lat, mogl juz zrobic setke,
jakie spreparowane,przecież to było oficjalne doniesienie
rządu amerykańskiego ,czyż nie tak?
rządu amerykańskiego ,czyż nie tak?
To nie koniec życia jeszcze.
bogdan041: żartujesz? oficjalne doniesienie na jakimś śmiesznym kanale z 300 wyświetleniami ? cały ten kanał to jedne wielkie szukanie sensacji ... wszystkie filmy wrzucane od wielu miesięcy to jedna wielka Strefa 51
Przecież miał naświetlania i chemioterapię. I co ?
dowiesz się tam między innymi w innym filmie, że żyjemy w rzeczywistości wirtualnej (Matrix)
3 785 363. Kubulek dzieki, ale taka jest prawda,grunt to pokazac chorej osobie ze niejest z tym sama, ze moze na kogoś liczyć i sie duzo modlić o zdrowie tej osoby, grunt to niepokazać po sobie ze jest żle
Uważam, że w tych trudnych czasach, zamiast się łączyć, być życzliwym dla siebie, powinniśmy zacząć działać ku lepszemu. Zapewne dobra książka, zamiast głupich portali może pomóc bardziej poznać świat. Polecam 

Pasko tu nie chodzi o to ile kto ma wyświetleń,tylko chodzi o przekaz i czy jest prawdziwy,rozumiesz?
Ceny do góry a urząd nic nie może zrobić gratuluję głupoty rządzącychNie kupujcie na zapas bo bezdomni też żyją a jedzą niewiele
Zgadzam sie z Tobą gdy umierała moja babcia na nowotwór złosliwy lekarze nie byli w stanie pomóc tylko powiedzieli ze trzeba być przy tej osobie
https://www.npr.org/2020/02/13/805537113/u-s-response-to-chinas-talent-plan-described-as-heavy-handed
Jak jesteś gwiazda to piszą jaki to problem z8 do kraju nie możesz wrócić a zwykłego człowieka w dupie mają
bogdan041: Wuhan to miasto o liczbie ludności 11 milionów ... czyli takie 50 x Rzeszów, albo 6 x Warszawa ... jest tam w cholere uniwersytetów, itp.
narazie wszystkim do losowania, wszystkim zycze duzo zdrówka i wysokich wygranych, tym co graja
no i posądzono tam jakiegoś Amerykańca że za jakieś tam pieniądze z funduszy finansował coś tam... generalnie przekręt finansowy ktoś robił
tylko widzisz jak wydano dla niego wyrok ... i pojawiło się miasto Wuhan ... to wystarczy opatrzyć to teraz nagłówkiem broń biologiczna i każdy to łyka, bo dokładnie nawet nie przetłumaczy tekstu który tam mówią