Wpisy 3 785 000 – 3 785 099
17 marca 2020 23:06 → 18 marca 2020 06:39, 100 wpisów
My z Osą otwieramy cukiernię
Seb jo i owoce lub dzem
Osa będzie piekła a ja będę liczył kasę
Idę bo wypije cała butelke
Tych malin
Dzem w cieście to słabo .Owoce tak
Seb gupi
Maliny w spirytusie?
Ono z dżemem lepsze
Osa na mój przyjazd zrób makowiec
Paaaa
Chyba że dzem własnej produkcji
Ok cycki murzynki
Ci też pa
Ci pa
Nic więcej nie dodam
A co hu pa
Hu pa ci tez
Ci pa hu też
Amen
osa jutro z nieparzystego zestawu o 14;00 bedzie 0/8
o 21;40 wejdzie min 7/8
o 21;40 wejdzie min 7/8
Nawet nie wiem jakie są osiągnięcia, a czatu nie przewijam nigdy.
Chron Boże Polska rodzinę przed złem wszelkim w tych trudnych czasach.
By gry były rentowne trzeba grac liczbami z odpowiednich dni. To metoda dla wtajemniczonych. Jeśli chcesz by pewne liczby nie wyszły, opublikuj je na czacie. Gwarancja 100 %
3 784 841. Gosia__77 no napewno jak sie przedtem niesprzedawały to teraz pójda jak świeze bułeczki i apteka znów zarobibiznes hest biznes
GABRIEL stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
noi po ptakach, ban na 8h
3 785 063. bogdan041 nie jestem ślazakiem a dolnoślązakiem
3 785 065. bogdan041 przedewszystkim jestyem tutejszy i jestem polakiem z krwi kosci
3 785 067. bogdan041 nie ja nie mówie gwara , tylko normalnie, choc niepowiem ze mi sie niepodoba gwara górnoślązaków i nic do gwary niemam, czesi lepsza gwara mówia,
3 785 068. waldus siema
jak ktoś chce zasięgnąć gwary śląskiej to polecam kanał Niklaus Pieron na you tube
3 785 072. bogdan041 dzieki zapewne przegladne sobie w najblizszym czasie
jak tam gracie w coś teraz?
tak naprawdę to jestem gorol,bo według ślazaków wszyscy co nie są urodzeni na śląsku to gorole,ale promuję to gadkę bo jest fajna i podoba mi się,a urodziłem się na mazurach
3 785 075. bogdan041 no to
no a ja urodziłem sie tu w Niederschlesien
dobra uciekam narazie wszystkim obecnym czas sie zdrzemnąć troszkę
promowanie niemieckiego języka w Polsce jest złe dla Polski,bo może to zagrozić polskości,co innego gwara śląska,także uważałbym z takimi określeniami rejonów Polski w języku niemieckim
3 785 080. bogdan041 ja niepromuje tu jezyka niemieckiego, choć i mi sie oon podoba, tez, ale te tutaj tereny kiedys nalezały do emiratów niemieckich,teraz jest polska i na za2wsze tak pozostanie, noi chyba zeby cos sie zmieniło w przyszlosci ale Polska zawsze bedzie Polska a my rdzennymi Polakami zamieszkującymi te tereny totaj
niemcy tez juz nie sa czystym narodem rdzennym w niemczech, poniewaz wpuscili do siebie biedote z afryki o wiezrze islamskiej dlatego teraz sa emiraty niemieckie, tam rzadzi nie tylko ciocia angelina ale i jej pobratańcy z odległego kraju, kiedys hitler chciał rzadzic całym swiatem, chciał stworzyc czysta rase aryjczyków, ludzi nieskazitelnych o niebieskich oczach i blondynów, teraz maja czarnych i róznych kolorowych, jakby teraz ich wódz by to zobaczył to sam by odrazu popełnił samobójstwo bo to co on próbował zrobić to obecny rzad niemiecki, wszystko zepsól i teraz juz niebedzie aryjczyków a islamabad
niemcy sami sobie zgotowali taki los, najpierw przegrali wojne a teraz wpuscli do siebie biednych, z afryki, o innej religi i przyzwaczajeniach, myslekli ze oni beda na nich pracować i gospodarke ich dzwigna, a tu empty oni sie niegarna do pracy tam, oni chca kase za free, i mniechca z tamtad wyjechac bo oni sa w raju, jak mówia i jak sie niemcom coś niepodoba to moga opuścić ten kraj
3 785 083. Wojtt witaj witaj
3 785 092. Wojtt czyli idziesz do pracy normalnie tak?
3 785 094. RT1 hejka
3 785 094. RT1
Co ty Arczi pieprzysz za przeproszeniem,Śląsk był polski,tylko Niemcy na go nam zabrali,znasz historię chociaż trochę?