Wpisy 3 782 187 – 3 782 288
15 marca 2020 15:55 → 15 marca 2020 17:46, 100 wpisów
tak jest zawsze wyslesz kod a tu ani zdiecia ani nic pozniej okaze sie ze numer na który wysłałes kod tez nienalezy do osoby niby do kobiety tylko do jakiegos faceta
ja pitole czy to tak wyglądają sklepy ??
pl.sputniknews.com/foto/2020031312083811-uzupelnij-zapasy-w-strachu-przed-koronawirusem-ludzie-masowo-wykupuja-towary-Sputnik/
pl.sputniknews.com/foto/2020031312083811-uzupelnij-zapasy-w-strachu-przed-koronawirusem-ludzie-masowo-wykupuja-towary-Sputnik/
Byłem na gorzkich żalach, a wy jak byście byli ludźmi podali byście jakieś fajne panny, a nie wieczne przygadywanki. Chyba z tej strony zwijam, koniec będzie.
Małopolski -niedaje się,- 1 przypadek wirusa ,bo mamy dużo spirytusa
małopolska- coś mi litery niewskakują może wirus
Musi TS- to wylosować w MM--1,7,10,26,66,73,stawka razy 10 ?
3 782 190. krzysztof c to nie sa jakies CI przegadywanki,tylko osrz4ezenie i ochrona przed popełnieniem błedu,to jest tylko prawda, ja kiedys dawniej tez tak dałemn sie nabrac na taki kod i taka niby panienke,która była bardzo mila na poczatku, a pozniej okazało sie jaka była super, pamietam ze poznałem ja gdzies po przez jakas gierke z neta, zawiazalismy znajomosc miedzy soba, choc sie nigdy niespotkalismy, na poczatku nadawalismy na tych samych falach, nasze relacje były super, pozniej poprosiła mnie o kod, za 30 zł do plusa, kupiłem kod i wysłałem pomyslałem biedna dziewczyna a co tam ja mam to ja wspomoge, i sie ulitowałem nad nia i jej ten kod wysłałem, , potem napisała domnie ze dziekuje i zaproponowała spotkanie w dzierzoniowie,
ale ja sie nie spotkałem z nia tam, ani nigdzie , potem napisała mi ze jest inna niz wszystkie dziewczyny, pomyslałem no faktycznie bo zadna inna dziewczyna mnie nigdy nie prosila o doladowanie konta w telefonie,ppamietam ze pisalismy ze soba chyba z 3 miesiace, potem okaza ło sie ze to niebyła dziewczyna tylko młody gej
dlatego napoisałem abys niedał sie nikomu naciagać, bo to wszystko jest nabijanie w butelke inna osobe, ja sie raz przekjechałem i drugi raz sie niedam juz nikomu nabrac
arczibalik73-jeżdziłem kiedyś po wierze hifi Diora,do sklepu firmowego,zarombisty sprzęt był i jeszcze exportowany na zachód,szkoda że padła firma
Do Dzierżoniowa
3 782 198. Andreas3864 tak to prawda diora kiedys dobry sprzet produkowała ale tez i szybko padła no ja akurat w dzierzoniowie nie mieszkam ale mam tam kolegow z klasy jeszczeze szkoly sredniej, jednego ,ojego kolegi własnie tato robil dla diory te takie płytki drukowane pod kondensatory, ale ożniej cos tam w tej diorze poszło nie tak i firma padła natomiast w swidnicy robiono dla diory głosniki
diora miała kiedys fajny sprzet choc ja bardziej preferowałem sprzet firmy panasonic, technics lub philips, z panasonic to korenspondowałem z odzdialem w hamburgu, zawsze pasmietam prospekty mi wysyłali, zawsze zbierałem katalogi roznych sprzetów co roku dostawałem katalogi lub prospekty, od nich rok w rok, co prawda wtedy niemiałem zadnego ich produktu jeszcze w tedy,teraz juz mam, kilka zeczy i powiem tak niema lepszego sprzetu 3weddług mnie jak pansonic czy technicsjesli chodzi o sytemy HIFI audio,i kazdemu polecam ta firme panasonic, sprzet zywotny i zawsze super grajacy i wygladajacy

Arczibalik73-kiedyś miałem wieże Diora-mini,oraz dużą-zarombisty sprzęt kiedyś był.Panasonic i Technics -nie był wtedy znany,ostatnio miałem wieże Technicsa ale opyliłem.
kiedys sprzet grajacy japonski to był sprzet na czasie i mniej awarajny jak teraz, teraz to robia kiche poprostu
Zbigniewg-to w Kętach wódki braknie
Kupiłem za wszystko
aczibalik-Danon,Marantz,Yamacha,
Zbigniewg-z ciebie jest prawdziwy Twardziel
Islandorka jesteś w tym roku nigdzie na wczasy nie jadę. ..chyba ze do kolektory
Zbigniew g-2liczby były bankowe,a ta trzecia to prawdziwy fart że wpadła
Fuks ze zagrałem
Włochy-koło Warszawy,są takie
Kupiłem jej.
A ona tylko Internet, bez spotkania.
Dziwne
za 30 zeta to zdjęcie Pussy.
Nagie dała, a ma Apple bo trzyma, chciałem w stopkach i spodenkach.
Fuuuuuuj
No tak dała mnie na czarną listę.
Oszukała
Bez twarzy, albo oszukał.

Zbigniew cos dzis trafil o 14?
Jakie liczby mial?
2.54.80.
Widzialem tylko dowod wyplaty
dobra otwieram 0.7 smirnoff i przygotowania do jutrzejszych testów na korone
Legnica miasto wymarłe fotki na stronie legnica.naszemiasto potwirdzaja
Eh niby od jutra nocki a jak będzie materiały chyba puki co sa do produkcji gorzej jak nie będzie transport padnie lub dadza 2 tyg urlopu profilaktycznie
Wojtt tak serio jak byś był bliżej to bym Ci Panie załatwił za darmo mam mały zapasik w domu I w peacy też...zaraz dam fotke jakie to ok..
Wojtt wystarczy ze będziesz ludzi unikał rece myl co ci maska da jak jesteś zdrów a to swinstwo oczami tez wlazi
Forsami w Legnicy robią zrzutę dla ratowników medycznych maski kombinezony