Wpisy 3 782 289 – 3 782 388
15 marca 2020 17:47 → 15 marca 2020 21:05, 100 wpisów
Się zobaczy bo jak granice zamknięte a towar z Niemiec do produkcji to różnie może być do tego jeśli będzie dużo ludzi z podejrzeniem itp kto wie czy wolne nie będzie
Jeśli o mnie ho cieszył bym się z urlopu szczególnie że nocki dla mnie to dramat człowiek jest bardziej oslabiony zmęczony
Wczoraj kupiłem ptasie mleczko w kartoniku każde ładnie w papierkach ładnie zapakowane oprócz jednego nie rozerwane nie naruszone bez zawartości
Puste pudełko.
Mięso proszę. Oszukała mnie dziewczyna na kartę do Play za 30 zł, a ona miała dać zdjęcie w stopkach i spodenkach, a ona dała nagie i na czarną listę mnie dała.
W pudełku może z 20 czekoladek ptasiego w papierkach w każdym ptasie tylko w 1 nic
Byłem na CPN Orlen-chciałem kupić płyn do dezynfekcji 5L za 90zeta,niema i niewie kiedy będzie.A miałbyć dostępny na wczoraj.Karwasz
Już drugi raz się złapałem. Mogłaś się poznać ze mną.
Walduś-jak masz stopki i krótkie spodenki to krzysztof c-daje za fote 30zeta.
Mewa
Mewie

Coś mi sie wydaje Mewa że Krzysztof do ciebie uderza
Wiatrak-znowu ziazia w główke
Dziękuję wszystkim solidaryzującym się z pesronelemm medycznym. Piękny gest. 

A co masz do naturalnych dziewczyn,wnętrze się liczy a nie powierzchowność
Krzysztof napisze poważnie bez nabijania jestem facetem na dodatek mam żone
Ale niema chłopaka i krzysztof smoli cholewki
Oo żony chcecie zmieniać jak maski
Proszę nie terroryzować Krzysztofa. Czy to nie terroryzm? Jak można komuś zwracać uwagę, a chłopaka, który boryka się z problemami, rozmawia z Wami - kpić? 

Ooo mewa
i być szejkiem w Arabi Saudyjskiej,nawet 10 byś obskoczył,tylko trzeba je utrzymać finansowo
Wiatrak-nie rozumisz przesłania do Krzysztofa jakie mu tu dajemy żeby myślał?
Mzgoda vel Wiatrak20 -pojawiać się w ponad 15 nickach,to jakie jest twoje myślenie to zakrawa na zaburzenia osobowości i paranoje.Coś z tobą nie Hallo.
Walduś-tak będzie ja na zdjęciu
Jak bardzo tęsknią się za zdrapkami. Przecież można było kupić ich wcześniej całymi paczkami. Andreas, Admin dał przykład, by na prowokacje nie odpowiadać. Ignorancja i uśmiechem zapewnić sobie spokój. 

wiatrak-ty w ponad 15nickach pokazałeś swoją anormalność to oczym tu mówić,2zwoje więcej od kury
Wytłumacz się tu na stronie ze swoich ponad 15 nicków-Mati24,Amadeusz2,mniejnizero,Jarosław,Turbo,Sara0925,AkexanderRuiz,dobryptak,Jordanm,Qbraczek,Wiatrak20.Wtylu osobach się tu pojawiłeś.Jaki cel agresja,chęć zaistnienia,bicie piany???
Mzgoda,Wiatrak20-ty sie zastanów nad sobą,bo to już jest chore co wyczyniasz i te twoje morały nastolatka?
Dodano losowanie nr 888 000 Keno
Mzgoda -Wiatrak20 -Wytłumacz sie tu na stronie czemu życie uprzykrzasz w ponad15 nickach na MP i czemu po zablokowaniu logujesz się non stop???Jaki cel?
Pytanie za 1000000
wiatrak nie masz odwagi odpowiedzieć na proste pytanie
Zauważyłem że ludzie zwariowalijeden kichniereszta udaje że go nie zna
Wiatrak -Moje pytanie i zapewne użytkowników MP,dlaczego jesteś tu w ponad 15 nickach,jaki cel twoiego pieniactwa,powstajesz w kolejnych nickach jak feniks z popiołówNiemasz odwagi.
Odpowiedzi się niedoczekamy zapewne
Anderas >> bo to może pytanie bardziej zasadne do Pana Paśkiewicza tutejszego admina?
Wejdzie sobie na strone Legnicy www.lca.pl pancja nie odpowiedzialna ma niestety korone na dodatek naraziła wielu ludzi szczególnie tych noszacy pomoc na dodatek sorze byli inni ludzie
nie pojmuję piszą że będą straty a ludzie kupują na potęgę czyli obroty wzrosły i to mocno
gdzie bzdety ???
gdzie bzdety ???
Leon-IP komputera możesz zmieniać,są programy.Co jakiś czas tacy ludzie tu sie pojawiają
Anreas nick nie aktywny wiatrak ma taka sama date jak nick wiatrak 20 ale nie ma co wyciągać zbyt pochopnych wniosków myślę że Pan Janusz czuwa zresztą dziś sa większe problemy i troski
Czas siedzenia w domu... Dobry by przypomnieć sobie o bliskich i sasiadach
Mewa niech bedzie Mzgoda,Wiatrak20,Janusz-ale troche normalności,bicie piany to na ciasto
Co za baba źle się poczula bidulka zamiast zadzwonic to se przylazla na sor ratownicy piguly lekarze inni pacjencji a tyle trabia po czasie chlapla ojej byłam se we Włoszech co za pi pi pi i wir w Legnicy przecież to łaziło po legnicy ho wie gdzie i ile
Pewnie a jej nic nie będzie fajnie we Włoszech było se mogła w tych Włoszech siedzieć jak taka madra
Ludzie są nieodpowiedzialni-obciążyć kosztami kwarantanny to sie nauczą.A gdzie płyn do dezynfekcji z CPN ORLEN za kosmiczną sume 95zeta 5litrów.Czy koszt wyprodukowania jest tak wysoki?
We Włoszech z tego co pisza to jest makabra 400 osob prawie na dobe zmarlo
Muzyczny poradnik antykoronawirusowy.
https://www.facebook.com/watch/?v=635370533968217
https://www.facebook.com/watch/?v=635370533968217
Za co ludzie będą żyć co pracują po galeriach?
Tu jestem.
Dalej jestem mądrością ludzka zwłaszcza tej pancji poirytowany bo ho wie gdzie łaziło zarażalo i teraz ekipa ratowników zamiast ratowac ma kwarantane a ich koledzy koleżanki musza ich zastapic kosztem odpoczynku problemy ze zrozumieniem czy jak było się źle się poczulo nie łazi się dzwoni a nie innych naraża
3 782 382. Wiatrak20
Jeśli się cofam, to tylko po to, żeby wziąć rozbieg.
żeby walnąc "baranka"?
Jeśli się cofam, to tylko po to, żeby wziąć rozbieg.
żeby walnąc "baranka"?
Kolegi brat był wczoraj na sorze babeczka zle się poczula przyszła nasor bunio ja bolał zbadali cos im się pluca nie spodobały zawiezli do Wrocławia tamci ze to nie korona i z powrotem do lcy dobrze że tu dali ja do małego szpitala a nie wypuscili bo by dalej zarazala dobrze tez ze uparli się by pobrali krew i wyszło