Wpisy 3 782 087 – 3 782 186
15 marca 2020 14:25 → 15 marca 2020 15:54, 100 wpisów
Na 21 40 gram na sucho oto liczby 81 82 83 nie grajcie moimi
3 782 087. 191979 dołanczam sie do tego wpisu
3 782 088. zbigniew g czyli grajcie tym bo to daje 18,28,38stawka x 10
Dziś zagram w piwo
Brawa dla 13 - tu osób wyleczonych z niebezpiecznego wirusa.Brawa i gratulacje , ale nie wiem dla kogo ? - Dla ministra, czy dla Opatrzności, której minister zawierzył służbę zdrowia.Nie ważne czyja to zasługa .Ważny jest cud.Prosimy błagalnie o więcej takich cudownych uzdrowień.
Idę na gorzkie żale.
Milutkiego popołudnia.Pytanie:
- Dla kogo kwarantanna dluzsza niż 14 dni ?
- Dla kogo kwarantanna dluzsza niż 14 dni ?

Sorry, tego pierwszego idiotycznego mema miało nie być, a ten drugi z komentarzem.
Ja myję. Pasko się boi o mnie ?
a wiesz co to żart i ta emota z mruganiem pod tym memem no chyba ze ciebie uraziłem to przepraszam
Krzysztof, gorzkie zale to my już tutaj od rana odprawiliśmy , a głównym sprawcą byłem ja.
Panie Pasko, nawet nie w TV.Panu Bogu taka modlitwa nie jest miła.Bog jest wszędzie .Módlmy się w ciszy, w skupieniu , tam gdzie nikt na nas nie patrzy.
Kolejny "medrzec" na Mp. się objawił. Co wspis to - wększa mądrośc z niego bijąca..
Ta strona nie dotyczy związków wyznaniowych,tylko gier liczbowych.
Agata Meble, przekazuje milion zł na walkę z Covid_19, szpital w Zielonej Gorze sam szyje maseczki ochronne , a rząd w tym czasie ogłasza przetarg na zakup 280 limuzyn.Niepojete.To moje kolejne Gorzkie Zale.Ktorys za nas cierpiał rany, Jezu Chryste - zmiłuj się nad nami.
hey andreas grasz coś dziś może mini multi moze masz pewniaczka na wieczór??
Kogo to interesuje,jak będe chciał się dowiedzieć to jest net,i gazety,a nie pindolenie tylko o jednym przez osobe Wiatrak20.
to może inaczej..
Idiota. 3 782 111.
Amen
Idiota. 3 782 111.
Amen
mewa-w mini Lipa,może coś na MM wymyśle,ale Ts ma wszystko pochytane na maxa.
Kiedyś malowali trawe na zielono, teraz przebierają dyrektora w fluorescencyjna kurtkę ratownika , żeby kampania wygladala ' odpowiedzialnie i poważnie ' , bo tego wymaga sytuscja.Bezwstyd.
ano coś ostatnio strasznie mieszają często dają powtórki 1 liczby kilka losowań parę liczb z nastek 20stek by dac pare 50tek 70 tek i raz ta raz ta ciężko chociażby na forum parkę w grupie podac czy pewola
Wiatrak20: daj spokój. Czym Ty się ciągle tak emocjonujesz. Polityka jest taka nudna, a Ty tyle emocji w to wkładasz. Szkoda zdrowia. I tak się nigdy nie dowiesz jaka jest prawda. A to co tam przeczytasz sobie o jakiś limuzynach, itp. to nigdy się też nie dowiesz czy nie zostałeś zmanipulowany ... no chyba, że to Ty sprzedajesz im te limuzyny
a czy Rosja też ma Koronawirusa?
bo nic nie mowią w TV i radiu
3 782 119. multijune177 2020-03-15 (15:06)
tak napewno maja przecierz sa za plotem chin chyba nie
tak napewno maja przecierz sa za plotem chin chyba nie
rosja jak rosja za to w usa młodzi amerykanie nic sobie nie robiąc odpoczywają na plaży i w lokalach na florydzie
Na pomoc firmom i przedsiębiorcom na skutek pandemii koronowirusa zamierzają przeznaczyć na początek :
USA 50 mld dolarów,
Hiszpania 14 mld Euro,
Włochy 25 mld Euro,
Niemcy 550 mld Euro, a Polska liczy tylko na 7,4 mld Euro.
USA 50 mld dolarów,
Hiszpania 14 mld Euro,
Włochy 25 mld Euro,
Niemcy 550 mld Euro, a Polska liczy tylko na 7,4 mld Euro.
Wszystkich potencjalnych wirusowców wywieżli na Syberie z Rosji.
Dawać pewniaki na Multi
arczibalik73
może trzeba wziąść odkurzacz do liści i im podwiać powietrze
bo przecież Rosja była ukarana przez pana uni europejskiej
i teraz na nas się mszczą
może trzeba wziąść odkurzacz do liści i im podwiać powietrze
bo przecież Rosja była ukarana przez pana uni europejskiej
i teraz na nas się mszczą
Panie Pasko, dziękuję za troskę o moje zdrowie.Odnosze wrażenie, że jest Pan, albo niebawem zostanie Pan prezem TVP, ale tylko w tej kadencji.
dziś przylecą do nas polskie angole to zaś wzrośnie liczba
w nocy słowacy chcieli przekroczyć naszą granicę
w nocy słowacy chcieli przekroczyć naszą granicę
andreas ciężko tak jak pisałem dumam nad 60tkami 50tkami zreszta co nie co na forum podałem tych tam nie ma ale to dla ryzykantów 41,33,18,16,03,30,57,54,47
Wiatrak20: ale manipulujesz, lepiej na pewno niż telewizja.
Fakt dostaniemy 7,4 mld Euro od Unii, ale jest to najwięcej z wszystkich krajów Unii.
To że Niemcy sobie przeznaczą więcej z własnych środków, to jak ich stać niech sobie przeznaczają ile chcą. Ty pomieszałeś środki otrzymane z zewnątrz z własnymi.
Fakt dostaniemy 7,4 mld Euro od Unii, ale jest to najwięcej z wszystkich krajów Unii.
To że Niemcy sobie przeznaczą więcej z własnych środków, to jak ich stać niech sobie przeznaczają ile chcą. Ty pomieszałeś środki otrzymane z zewnątrz z własnymi.
Panie Wiatrak20: odnoszę wrażenie, że Pan nawet pod respiratorem dalej będzie myślał głównie o Dudzie i TVP
wczoraj sie pchali przed zamknieciem granic wiec ci co teraz przelecieli maja gorzej tamtych pomineła i oby pomineła kwarantana
A teraz zmiana tematu.Grac, czy nie grać w Mini tymi liczbami :
23,22,16,15,8
10,30,18,35,32
29,18,11,31,40 ?
23,22,16,15,8
10,30,18,35,32
29,18,11,31,40 ?
mam na mysli oczywiscie ze tych co pomineła ze nic im nie jest i nie bedzie
dzisiaj mamy naprawdę inne problemy niż TVP i wybory predydenckie
Po pierwsze , pod respiratorem będę myślał o Owsiaku.
Po drugie, TVP nie możemy pominąć bo przecież są transmisje Mszy Świętej.
Po drugie, TVP nie możemy pominąć bo przecież są transmisje Mszy Świętej.
lubi Pan ten kraj czy nie ? Jeśli Pan lubi, to poniekąd zawsze będzie to po części wynik działań rządu. Jeśli Pan nie lubi, to może warto coś z tym zrobić, np. go zmienić?
To Pana decyzja czy będzie Pan zadowolony z kraju i rządu czy nie. To na prawdę nie zależy od rządu tylko od Pana. To Pan kieruje swoim myśleniem.
Nawet w Korei Północnej są ludzie którzy nie narzekają ... a jakby Pan tam był na pewno by Pan docenił nasz rząd i demokrację.
To Pana decyzja czy będzie Pan zadowolony z kraju i rządu czy nie. To na prawdę nie zależy od rządu tylko od Pana. To Pan kieruje swoim myśleniem.
Nawet w Korei Północnej są ludzie którzy nie narzekają ... a jakby Pan tam był na pewno by Pan docenił nasz rząd i demokrację.
Panie Pasko, ' polska demokracja ' to drażliwy temat rzeka.Zostawmy go naukowcom i ocenie historii.
Jak to jedna osoba może teroryzować strone MP,przecież to już jest chore.
Andreas, to jest dyskusja, a terroryzm jest w normie mewy, którego nikt nie skarcił .
chwal sie z podbojami ts i łupami kuponami oraz pewolami na wieczór
ale nie dzis taka łądna słoneczna niedziela mimo tego wira troszeczkę trzeba sie rozluźnić by nie zwariować
Andreas, czy stałe pisanie o niuni', nie jest terryzmem ? Czy stałe wklejanie tych samych memów z alkoholem, czy bananami , nie jest terroryzmem ? Czy wreszcie zwracanie się do kogoś ' spadaj', nie jest terroryzmem ? A jak nazwać wyśmiewanie się z przynależności rasowej ( Chiny )? Podaje te przykłady pod rozwagę.
wyjechałem dziś na "miasto" przycisnąłem ostro 80 /h i wirus mnie nie doszedł ,,, ale gonił
Andreas, jestem jednym z Twoich klientów Twojej hurtowni, wiec nie pozwol mi na zmianę na inną.
kedzior jesli o mnie ho stawka powyzej 1 ino wirtualnie ale jak cos życze tobie
Osobiście wolę szybkie600 i Keno na wiele losowań na stawce niż MM.
na wieczór 66,69
Mzgoda-obecnie Wiatrak20-narzucając swój punkt widzenia,pisanie bzdetów w twoim wydaniu jak sie to nazywa,idż na i przwietrz głowe, wklejanie różnych zdjęć z netu to humor,A w twoim wydaniu wirus,sprawy wyznaniowe i bicie piany i grzanie żył.Wyluzuj bo cie tu wszyscy mają dość,pod jakim nickiem się nie pojawisz to ta sama historia z tobą.
3 782 164. Wiatrak20 mozna dodac czego nie
miłego kedzior typne i sie oddale od neta piękna pogoda a zauważyłem już dawno że jakoś mi to szkodzi zbyt długie częste siedzenie na rożnych stronach zamiast zajac sie czyms pomijając tego wira chociażby spacerkiem w taka pogode jak dzis
Andreas jesteś w błędzie.Wspomnij swoje wcześniejsze wywody i wkkejanie z netu głupich memów.Nie mniej jednak cieszę się, że mogłem Cię poznać.
Dziewczyna chce abym jej kupił kartę do Play za 30. Wtedy da mi zdjęcia.
3 782 172. krzysztof c nie badz naiwny to naciagara wyslesz kod a zdiecia nie dostaniesz to czeste sa własnie takie zabawy panienek szukaja naiwnych a ty pokaz ze nim nie jestes
Wiatrak20-przypomnij sobie ostatnie twoich 15 nicków---jest to mądre,raczej obsesyjne i chore
Krzysztof wyobrażasz sobie jak kiedyś będziesz dziadkiem, weźmiesz wnuka na kolana, ten się spyta żebyś opowiedział historie jak poznałeś babcie a Ty opowiesz jak szukała kogoś kto jej telefon doładuje... jak wierzysz w to, to doładowuj
3 782 172. krzysztof c to jest to samo jakbys ja sponsorował, niedaj sie nabrać
Andreas , nie będą reagował na Twoją obsesję.Krzysztof, lepiej za te 30 zł zagraj w jakąś grę
Krzysztof c-masz troche lat to pomyśl czsem,od myślenia głowa nie boli
Pasko
Albo babcia wysłała wtedy nagie fotki za duże doładowanie.historia jak w Titanicu
Albo babcia wysłała wtedy nagie fotki za duże doładowanie.historia jak w Titanicu
3 782 180. Pasko 2020-03-15 (15:48) Rzeszów
Krzysztof wyobrażasz sobie jak kiedyś będziesz dziadkiem, weźmiesz wnuka na kolana, ten się spyta żebyś opowiedział historie jak poznałeś babcie a Ty opowiesz jak szukała kogoś kto jej telefon doładuje... jak wierzysz w to, to doładowuj
to prawda tak bedzie
to prawda tak bedzie