Wpisy 3 781 885 – 3 781 985
15 marca 2020 11:24 → 15 marca 2020 13:34, 100 wpisów

Kupiłem a może wkońcu padnie
Mulag, popieraj pewnego pana, którego już dawno przeklelo środowisko lekarskie, tak jak pewnego prawnika Uniwersytet Jagielloński.
Teraz opozycja będzie szaleć jak to służbą zła no za nich było dobrze już wszyscy zapomnieli myślę że nie
Ja to widzę obiektyw teraz też nie jest dobrze ale pamiętam jak było wcześniej
Ci co krytykują opozycja już mieli swoją szansę nic nie zrobili ze służbą zdrowia lepiej teraz usta pełne krytyki he he litości
Pierwszy zapowiedział zawieszenie kampanii z powodu wirusa i zaapelował do reszty kandydatów o to samo.Kiedy ci posłuchali i odpowiedzialnie siedzą na miejscu , ten w najlepsze jeździ po Polsce i zgrywa bohatera walczącego z epidemia . Czas przerwać te farsę i...
Szkoda że nie ma obiektywizmu ja to widzę służbie jest źle ale to trwa od lat
Oczywiście jak pisze że wtedy było bardziej źle to znaczy że jestem za tym obecnym rządem widać brak obiektywizmu
Zachwycacie się ministrem zdrowia bo ładnie się wypowiada na konferencjach, to mam do Was prośbę.Wejdzcie na stronę siepomaga i pozascheycajcie się zbiórkami na leczenie .A potem spróbujcie umówić się do endokrynologa na NFZ
Robią nas w balona rząd jak i opozycja a ludzie albo krytykują obecne władze lub poprzedników dla mnie wszyscy do wymiany i nie TVP i TVN jedno i drugie propaganda
W tvp mowia jest dobrze ,bedzie jeszcze lepiej
W tvn jest zle bedzie jeszcze gorzej
W tvn jest zle bedzie jeszcze gorzej
WOJTT, graj, nie zmieniaj liczb.Wczorajsza zmiana 6 na 7 kosztowała mnie utrata piątki w Mini.Sa 4 czwórki , system 10 i to w trzech zakładach
Czas do pracy nie ważne że ogłoszona pandemia już nie pamiętam od ilu dni przez WHO muedzynarodową organizacje zdrowia
30 stycznia ogłosiło jeszcze nikt nie brak tego na poważnie ale jak widzicie sygnały byly wcześniej ale nikt nic wtedy jeszcze nie robił
Wszystkim dużo zdrowia i spokoju w tym trudnym czasie dla nas wszystkich
ale się rozbujałeś się z wpisami i tak nie masz o tym ani o tamtym pojęcia czasy gorsze od wojny
hi all
a ja tam jade na Słowację zaraz , zobaczymy co będzie jak wrócę , oby nie kwarantanna
panstwo sie wypompuje, bieda bedzie
Mulag--napij się
Witam wszystkich
o 12ej--łobid
Miało być Łobiod
POd wirusa
forsami -tak jest,dokładnie
Forsami
Kto nie musi wychodzić niech siedzi w domu
Sebastian M masz racje nie wychodzić z domu jeżeli nie ma takiej potrzeby
Kubulek
ciekawe jak bedzie 25 marca zarazonych 1000 czy otworza szkoly
MONTEZUMA1 Uważam że szkoły powinny być zamknięte minimum 30 dni
Uważam że na dłużej powinny być zamknięte szkoły oraz przedszkola
Napisałem minimum 30 dni
rok szkolny chyba sie juz skonczyl
I należy obserwować co się dzieje i reagować
jeden wiejski glupek kilka lat temu powiedzial mi ze bede bracowal w uk do 45 lat tylko
w styczniu skonczylem 45, czarodziej
w styczniu skonczylem 45, czarodziej
MONTEZUMA1 to wracaj do Polski
napisalem do TSa czy beda zdrapki online, oni odpowiedzieli ze mysla nad tym tylko nie wiem czy w tym roku jeszcze bedą
angliki chca sie pozarazac celowo, to z nimi moze nie byc juz otwartej granicy
Angierski
Lubisz zdrapki ?
Lubisz zdrapki ?
Tomi a Ty czego się uczysz ?
Angierski nie szkoda Ci kasy ?
Słuchajcie podobno na stacjach benzynowych nie można puścić totolotka
szkoda, ale czasami mozna cos wygrac a nawet glowna nagrode i szybko by sie sprawdazlo wyniki
Byłem na mszy św.
Krzysztof siedź w domu
po co jak dyspensa
dobrze ze jest te keno mozna dniowke machnac przy kawie
dobrze ze jest te keno mozna dniowke machnac przy kawie
Ale u nas w Internecie z parafii jest.
No chyba że tak
Krzysztof teraz z dziewczynami też trzeba się spotykać on line
Ofiar śmiertelnych przybywa. Niestety nie jest stała
ciekawe ile bedzie zakladow w multi
Wojtt
ode mnie dostana 2,5 zl do zwrotu
damian1983 zatypował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 887910 i trafił(a) 1250 zł
A co robicie ?
Byłam w mieście, normalnie wszystko nic nie widać
Druid