Wpisy 3 779 565 – 3 779 664
13 marca 2020 16:34 → 13 marca 2020 19:43, 100 wpisów
melcia zatypował(a) za 2 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 11070 i trafił(a) 250 zł
W moim banku bankomaty puste jeszcze euro można wybrać tylko a kaska pojedynczo do kasy oczywiście limit wybrania
Myślę i nie jestem sam że tu nie chodzi tylko o ten wirus aby uwiarygodnić coś co chcą zrobić a dużej części się to nie podoba a jest część która to robiła przed wirusem dla nich nic się nie zmieni
Część wybrałem w swoim banku a druga część w innym banku tam wszystko jeszcze jest okey bankomaty działają
Ale czy nie mają racji trochę kuzynka jest w Hiszpanii kazali siedzieć w domu już miesiąc
Czy wyjdzie rząd i powie nie kupujcie żywności zawyżonej my się tym zajmiemy czy jest jakaś reakcja na to co się dzieje ja nie widzę
Ja mam ochrine przed wirusem. A co do pieniędzy to trzeba mieć rezerwy w domu we wszystkich walutach. Było przewidzieć. 

Kto to ktoś z rodziny brat wujek no kawał gościa silny widać jest
Aktualizacja:
68 chorych.
[*]--> 1 osoba.
68 chorych.
[*]--> 1 osoba.
hejka władsnie wrócilem z biedronki, nastałem sie jak glupi chyba z 2 godziny i tylko kapuste kupilem w głów ce, poszedłem po 2 konserwy, takie gulaszowe, mleko i soibie po \zgrezwke wody i mleko, niestewty gdy wszedłem do sklepu, zamarłem, a i miałem wziąśc mljabłka jeszcze niestety puste półki, mleka brak, konserw typu gulasz angielski, brak, niema nic w puszkach ani w słoikach, wody niegazowanej i gazowanej tez brak i no kapuste w łówce wziolem,
ale czekałem bo pszyszedł towar, niestety wody nie przywiezli gulaszu angielskiego , pyz z miesem i jabłek tez nie, nastałem sie jak głupi za tymi zeczami a tu nic nieprzywiezli, normalnia jakas masakra, po wszystko co poszedłem to niema nic, przywiezli tylko marchewke pietruszke i jaskies tam duperele, sklepowa powiedziala mi ze wody juz dzisiaj dodstawy niebedzie ani mleka,
a o jakis konserwach to moge wogołe zapomniec, kazała mi jutro zajrzec
Zaraz sprawdzę 7 zestawów do Loterii EJ wysłanych w Niemczech.
. ... 529.
. ... 529.
dobra lece sie zdrzemnać bo od wczoraj rana jeszcze niespałem, a juz ledwo patrze na oczy
To jest w całej Polsce czas by ktoś wyszedł z rządzących i uspokoi ludzi zapewnił że jedzenia nie braknie produktów niestety cisza w tej kwestii
Mulag miałeś racje odnośnie naszej konwersacji wczorajszym dniu o bankach uzależnieniu zwykłego Kowalskiego od posiadania konta...I karty..musisz I basta...a że potem twojej cieżko zarobionych pieniędzy Ci robią łaske wypłacić to rozbój w biały dzień...
na co wam kasa ? ten malutki robak konikowirus i tak wszystkich wykończy i nikt niema broni na niego
Mulag, przeciez rząd i prezydent od dawna uspokajają by nie histeryzować, nie robić zapasów.
Mulag widziałem ten film to w karetce a takie rekawiczki też miałem bo wujek mojej..wiadomo kogo.. przynosił bo robił wiesz gdzie to było tego pełno tak jak I worki na śmieci...
Tak widzisz forsami mówiłem ci to rok temu tu nie chodzi i wirusa tylko pod przykrywką wirusa chcą coś innego wprowadzić
Mulag, coś w rodzaju stanu wyjątkowego. Co jest, że od tygodnia nie widać naczelnika państwa. Martwię się o niego.
Mulag jak Wygrasz w Mini czy w co kolwiek czego Ci Panie Życzę..wybierz kase odrazu do ręki z oddziału albo odrazu z banku...bo to nie napisze kim są ci co tak z ludzmi pogrywają
Ważne, że wybory się odbędą, bez paniki i wyborców, więc nie ma obaw.
Wirus jest przykrywką nawet jak jest to poważny problem to zakatwią przez wirus sprawy bankowe
ludzie zamawiają po 20 bochenków chleba wolał bym kupić piekarnik u mnie kupili pół tony kaszy ale problemu niema bo jest piec w kturym można palić wszystkim nawet słomą
Inwigilacja pełna kontrola społeczeństwa kamery..monitoringi tam I siam tylko na cmentarzu jeszcze niema czekać kiedy pozakładają I zobaczymy kto pierwszy Zmartchwystanie
Nie ma sensu zrywać plakatów, niszczyć ich. Szkoda nerwów i zdrowia. Na plakatach moga też być wirusy. One wszędzie się czepiają.
Rząd powinien nauczyć się inwigilowac od speców z naszej..
Tutaj jest monitoring a/społeczny.
Tutaj jest monitoring a/społeczny.
3,5,10,11,12,13,17,18,19,20,21,26,31,54,59,60,61,62,63,68,69,70,75,80
Lewy.. ale gorsza sprawa drożdży nigdzie nie kupi bo braki..ludzie już o tym pomyśleli...nakupili mąki drożdży..będą sami piec...
Wyrok mama i tata zmarli na raka lekarz mówi to się leczy rączkę wyciągał po pieniądze dobrze że nie dawałem
A jak by tak ten co wygrywa tu codziennie Miliony to moglby zasponsorować wszystko
Mulag coś tam jest na niebieskiej..ok...patrz już koniecznie...
Ten SiePomaga jest z Podkarpacia a urzęduje Warszawa Nowolipie.
62, 03, 63, 05, 69
60, 05, 10, 69, 12
54, 63, 70, 13, 26
70, 18, 80, 68, 19
69, 18, 59, 54, 60
70, 69, 13, 19, 03
70, 54, 11, 69, 75
11, 26, 75, 12, 70
26, 31, 60, 13, 69
11, 63, 69, 05, 19
60, 05, 10, 69, 12
54, 63, 70, 13, 26
70, 18, 80, 68, 19
69, 18, 59, 54, 60
70, 69, 13, 19, 03
70, 54, 11, 69, 75
11, 26, 75, 12, 70
26, 31, 60, 13, 69
11, 63, 69, 05, 19
Co mi tam wirusy. Cza zagrać w Mini czy zakłady, system, bez pieniędzy. Kocham Lotto, ale nie gram za pirniondze - proste.
Cześć
Co się dzieje ?
Kto mi poda jakieś 2 lub 3 super liczby ?
Gosia
Mulag
A te bombelki ?
A te bombelki ?
Ale to na co innego Chińczycy sobie poradzili przyjechali kliku do Włoch mówili wiadomościach
A kolega pojechal do rodziny za Dortmund na 5 dni się zdziwi po powrocie czeka go 2 tyg musowej kwarantany z 7 dni urlopu zrobi mu się dodatkowo 2tyg chorobowego chyba
Mam w składzie:
Suszony owoc kopru włoskiego,13%rooibos -liście czerwono krzewu,12% suszony koszyczek rumianku,10% suszoneziele melisy,10% suszone ziele mięty,10% suszone owoce dzikiej róży,10%suszone ziele werbeny,6%suszone ziele bratka,5%suszona trawa cytrynowa 4% suszone ziele tymianku,4% prażony korzeń cykori,2% suszony korzeń lukrecji
Suszony owoc kopru włoskiego,13%rooibos -liście czerwono krzewu,12% suszony koszyczek rumianku,10% suszoneziele melisy,10% suszone ziele mięty,10% suszone owoce dzikiej róży,10%suszone ziele werbeny,6%suszone ziele bratka,5%suszona trawa cytrynowa 4% suszone ziele tymianku,4% prażony korzeń cykori,2% suszony korzeń lukrecji