Wpisy 3 771 878 – 3 771 977
4 marca 2020 12:07 → 4 marca 2020 13:47, 100 wpisów
Końce dziesiątek parzystych padają zupełnie inaczej niż nieprzystych
Zdrapka dała 50 zł
Fotka w zdrapkach.
Fotka w zdrapkach.
K30
Pasko
Dzięki.
Dzięki.
e46, wow, wszystkie liczby wygrywające trafiłaś !, szkoda że wszystkie po równo tylko 5,-
Gratulacje
Gratulacje
Czym sie tak podniecacie? Co to jest 50zl na te czasy. Tak z 5k wygrac to juz by bylo cos
zgadza się Damian, ale miała 10 trafionych liczb ...owszem mogło być więcej.
Dobre i 50 zł.TS się cieszy,bo dostanie zwrot.
BrandImage
JUż jestem
Dziś pewniak 17
BrandImage: zdrapki się tworzy tak, że po prostu jest pula wygrywających zdrapek po 5 zł, po 10 zł, po 20 zł, po 50 zł, itd.
Mogliby na każdej zdrapce narysować jedno wielkie kółko do zdrapania, na którym byłoby np. 50 zł i po temacie.
Natomiast tutaj jest zabawa. Czyli wymyślają jak ubrać np. te 50 zł teraz ... np. zrobić 10x po 5 zł. Nie mogłaby zdrapać np. 7 wygranych po 5 zł, albo 8 wygranych po 5 zł, bo to nie byłaby wygrana 50 zł, a tylko takie są
Mogliby na każdej zdrapce narysować jedno wielkie kółko do zdrapania, na którym byłoby np. 50 zł i po temacie.
Natomiast tutaj jest zabawa. Czyli wymyślają jak ubrać np. te 50 zł teraz ... np. zrobić 10x po 5 zł. Nie mogłaby zdrapać np. 7 wygranych po 5 zł, albo 8 wygranych po 5 zł, bo to nie byłaby wygrana 50 zł, a tylko takie są
i teraz tworzy się wrażenie, że się zbliżasz do wygranej, bo jakieś krzyżówki rozwiązujesz, albo diamenty odnajdujesz ... a tak naprawdę zdrapka jest wygrywająca w jakiejś kwocie zgodnie z regulaminem albo nie
w kolekturze można oddać zdrapkę bez zdrapywania po zakupie i sprawdzić wygraną
Pasko uważaj bo jeszcze 2 wpisy i dostaniesz bana
Pasko, to wszystko jasne, ale są i wyższe wygrane (chyba, że akurat ta ma max 50,-).
nie no pewnie że są wygrane wyższe. Chodzi o to, że mogli dać, że tylko 1 liczbę trafiła i pod nią 50 zł i ok. A tak to zrobili 10 wygranych niejako po 5 zł i już jest "wow", że aż tyle liczb trafiła
Pasko, no zgadza się, ...i dla mnie jest to właśnie wow, że 10 pól było ...i tylko tyle. :-)
Ten lotek to chyba jedna wielka sciema. Gdzie sa ci milionerzy??? Tyle tez osob trafia piatki w mini, gdzie sa Ci ludzie?
Damian, wczoraj mnie mijała kolumna range roverów p2, p3, p4 srem ...może u nich hihi

i to niebieskie P1 LAMBO :-)
No. U mnie Land rowery sport zamienili na Porsche Maccan Begierowie
Jak jest zawieranych poniżej 2 milionów zakładów to tak może być.
Tzn. jest tak mało grających, że dopiero po 2 losowaniach wychodzi około 2 miliony w puli na "6". Gdyby wpadła od razu, to TS musiałbym dopłacić milion z własnych środków.
Tzn. jest tak mało grających, że dopiero po 2 losowaniach wychodzi około 2 miliony w puli na "6". Gdyby wpadła od razu, to TS musiałbym dopłacić milion z własnych środków.
Niech doplaca kasy maja jak lodu na antarktydzie
Nie wiadomo w co juz grac nigdzie nic wiekszego nie idzie trafic jesli chodzi o gry T.S
Ja to wiem.Dziwi mnie, że wytrawny gracz, specjalista od systemów zadaje takie pytania na FB, zamiast zapytać Admina .
od piątku wchodzi nowa zdrapka "James Bond 007" Musiał Ts chyba zapłacić dosyć pokaźną sumę,
za udostępnienie wizerunku aktora.
za udostępnienie wizerunku aktora.
Urszula , w zdrapkę trafiłaś dzięki moim szczerym życzeniom.50 zł będziesz mieć na ' babski comber ' w Königshüte.
Urszula , zaiste ważne pytanie.Jest powód do łamania sobie głowy.

dobra, idę się wysłać, bo tu już wygrywają ...a ja zostanę bez 2,- wygranej
3 771 940. dotam 2020-03-04 (13:30) follow my dreams
a po 14 cicho jak w kościele
a po 14 cicho jak w kościele
TS-ledwo dyszy jak TVP --jak niedostaną 2mld to padnie,a gdzie mają pieniądze z reklam ?,zakupili Tureckie seriale po co i dlakogo inny światopogląd inne wartości
K30
K30 dziś nie napisze Tobie @ na pocztę bo mi poczta onet nie działa dziś nie loguje coś ktoś wie? dlaczego
Jak TS niezgadnie co skreśliłem to ma prze...ane.
Fajnie jest poczytać Cała Polska czyta dzieciom ...bajki przecież to takie proste idziesz zagrasz na chybił trafił I odrazu wygrana Miliardy na konto I tak codziennie
walduś-na razie jest odwrotnie
Forsami dziś pisali 50 tysięcy rezerwistów wezmą na kabaret

Zbyszek to niech wezmą ja im pokaże palec ..I język....to wyszła FALA CO MOŻE OLAĆ NAWET generała....
Zbigniewg, ale tylko z PO, nie obawiaj się o powołanie do rezerwy
Zbigniew g- w kamasze
Cześć
A ja widzę różnicę i to znaczną
Zbigniew idzie do wojska ?
No w końcu
Zbyszek niech wezmą tych filozofów co to codziennie wygrywają na chybił trafił stawka 100000 bo nie mają pracy się migają to piszą te brednie...gumki od majtek.a przeczołgać to po kolana w błocie...
Zbigniew będzie w wojsku i będą go czołgali po błocie ?
Co tam się wyprawia ?
Przed CBA -nie schowają tych milionów
Zbigniew dopiero idzie
Zbigniew idziesz na 2 lata czy na stałe ?
Chyba ciebie bajkopisarzu tam cie dojadą kocie zaplchlony
Zbigniew to Ty jesteś kotem zapchlonym
Nie migaj się
Nie migaj się
2lata i dosługa 24dni,Rocznik 83--85
Zbigniew w końcu zobaczysz co to wojsko
To były czasy.Nagrody , awanse Łza się kręci w oku.Dowodca był pan z Rz...B.B.Wspanialy człowiek
Zbigniew g-teraz sebie nie miał by kto ogona obciąć