Wpisy 3 771 590 – 3 771 689
4 marca 2020 00:00 → 4 marca 2020 09:44, 100 wpisów
Michał wiem co chcesz napisać
3 771 572. Sebastian_M tak wyczówam i tak oby było dalej , dzis w mini pewniakkiem według mnie były 3 liczby to 15,22,38 i trzeba bylo je tak razem złozyc biestety nierobiłem tak i to był mój bład, ale podobno człowiek uczy sie na błedach nie sebastian ja pisałem wcvzoraj o powtórce na dzisiaj 345b w mini, a;le pozniej pomyslałem ze oni ta liczbe moga zamienic na 36 ale trzymałem sie tej 35 i dlatrgo niezłapałem tez dzisiaj tej 3/5, wiec jesli dzisiaj jej niedali to jutro wzglednie pojutrze znów sie pokaze
Nie musisz kończyć
Arczi mogłeś dać 35 z 36
I dlatego potrzeba więcej liczb niż 5
Podałem przed losowaniami liczby, które nie wyjdą. Prosiłem o propozycję. Nikt się nie odezwał, więc obstawiłem je własnymi siłami, tak jak w ww tabelach.
3 771 572. Sebastian_M niepasowały mmi razem te 2 liczby 35z 36 albo wychodzi 35 albo 36 a wiem ze liczba 36 lubi sie trzymac liczby 38 tak bynajmniej jest w multiku to sa dwie pokrewne liczby albo wychodza razem albo na przemian to samo jest z liczba 27 i 72 np
Przepraszam, muszę opuścić czat. Jeszcze mam naukę. Odczytam później. Dobrej nocy
Michał dobrej nocy
3 771 595. Jordanm no ja niewidziałem co podawałes na czacie wczesniej przed losowaniem poniewaz mnie tu niebyło na czacie wyszedłem do sklepu okolo 20 godziny, gdy wrócilem ze sklepu nieodpalałem kompa tylko poszedłem do kolegi pomoc mu kłasc panele i zrobic mu tez zastrzyk,, wiec niestety mnie tu niebylo dopiero teraz niedawno wrócilem dlatego tez i pózniej gratulowałem tu wygrywajacym ktorzy dzis cos wygrali,
Arczi potrafisz układać panele ?
3 771 597. Jordanm niema problemu, wszystko rozumie, trzymaj sie ciepło i ucz sie ucz, Dobrej nocy i jutro powodzenia
Kusi mnie coś pokazać, ale to jest tylko dla scislego grona, nie dla krytykantów
3 771 600. Sebastian_M tak , wiele rzeczy umię choc sie tym niechwale, widzisz nawet zastrzyki robie i niejestem pilegniarkom
A tu są krytykanci ?
Arczi że robisz zastrzyki to się nie dziwię bo życie Ciebie do tego zmusiło.
Ale panele to już coś co możesz przełożyć na kasę
Ale panele to już coś co możesz przełożyć na kasę
Mnie dzisiaj (środa) nie będzie na czacie. Mam pewne zasady, które pielęgnuje. Sebastian, proszę, nie zadawaj takich pytań. Mogą bowiem być odczytane jako prowokacja.
3 771 600. Sebastian w zyciu wszystko trzeba umieć bo niewiadomo kiedy i co sie Ci przyda lubie sadzić kwiaty , drzewa, lubie takie roboty, rózne,
Przywiozłem nasiona palm z Grecji. Wyhodowałem piękne palmy. Na działce mam piękne krzewy. Gdy pewne osoby zaczęły lypac swoimi ślepiami, zaczęły chorować. To samo jest z liczbami.
Michał to że ktoś odczytuje tak jak chce nie oznacza że ja mam się pilnować z pisaniem tu na czacie.
To już nie jest mój problem i nie będę się spinał czy mam coś napisać czy nie bo jakiś intruz nie rozumie moich intencji lub odbiera je inaczej
To już nie jest mój problem i nie będę się spinał czy mam coś napisać czy nie bo jakiś intruz nie rozumie moich intencji lub odbiera je inaczej
Michał dlatego w wąskim gronie możemy dużo zdziałać
Sebastian, bardzo proszę, nie komentujmy tego. Rozumiem Twoja intencje, ale ludziska są różni...
Arczi to jest sposób na to żebyś miał pracę.
Coś Ci powiem. Ja też wykonuję różne prace. Nawet takie w których nie mam dużego doświadczenia a jednak wychodzi mi to i to nawet dobrze . Jak mi powiesz co potrafisz zrobić to ja Ci podpowiem jak to wykorzystać .
Coś Ci powiem. Ja też wykonuję różne prace. Nawet takie w których nie mam dużego doświadczenia a jednak wychodzi mi to i to nawet dobrze . Jak mi powiesz co potrafisz zrobić to ja Ci podpowiem jak to wykorzystać .
Nie podaje numeru telefonu bo jestem w dalekim kraju spoza Unii, a rozmowy i SMS są drogie. W PL moimi liczbami grają bracia i koledzy.
Michał
Widzę że grubo grasz ale i grubo wygrywasz
Michał i znowu wracamy do punktu wyjścia.
Gra zespołowa to połowa sukcesu
Gra zespołowa to połowa sukcesu
sebastian ja nie robie tego za pieniadze poprostu kiedys mnie kolega zapytał czy kladłem juz panele bo on kupił i chce je załozyc a nigdy tego nierobil, wiec mu powiedziałem ze kiedys jak chodziłem z jedna panienka to z jej ojcem kładlem takie panele w szkole na świetlicy, wiec tam sie dowiedziałem i nauczyłem jak i co roboić i temu koledze pokazałem jak to zrobić, ale juz u niego w mieszkaniu, i w 2 pokojach razem zrobilismy te panela , jego brat gdy to zobaczył mlodszy ktory jest w policji, powiedzial ze to nam wyszło super,i czy mu tez tak mozemy zrobić, a kolega moj mu powiedzial sam sie naucz ja tez nie umiałem i mi artur pokazał i teraz mam jak mam, pozniej co sie dowiedziałem od kolegi ze ten jego brat co jest tym policjantem zawsze co mój kolega zrobił to on to krytykował zawsze według niego bylo wszystko zle,
Jak wspomniałem, dzisiaj nie będzie mnie na czacie. Nie chcę czytać komentarzy, a nawet patrzeć na życzenia niektórych osób. Traktuje je jako obelgę. Taki mam charakter, już go nie zmienię. Tak, Sebastian. Jeśli jest zgrana grupa to już sukces.
nie tak jakby ten policjant chciał, i niezrobilismy mu paneli, dzisiaj spotkałem kolege wieczorem w sklepiei mi mowoi ze kupił nowe panele tamte juz mu sie niepodobaja pomimo ze były naprawde piekne i bardzoo drogie, ale bardziej mu sie widza panele z prawdziwego drzewai takie chceabysmy zrobili, on juz zaczol troche tam robic a jutro mowi przyjdziesz domnie to skonczymy, no dzisiahj troche tez mu tam pomogłem a jutri po południu skonczymy,wiesz ja z tym kolega pracowałem i sie tak nawzajem uzupełniamy jako koledzy wzajemnie sobie pomagamy jak któremus z nas cos potrzeba, dlatego ja tez oid niego niebiore kasy, za toa tak komus to nieklade paneli, bo przewaznie ludzie sobie to sami robia
Super że mu pomogłeś
Dobrzeja już usypiam bo rano wstaję a wieczorem i to późnym wieczorem chodzę spać.
Miłej nocy i dużo wygranych.
Może jutro wygramy coś w Mini
jesli komus moge pomóc to zawsze pomoge i całkowicie bezinteresownie, poniewaz mam taka zasde której sie trzymam, dzisiaj ja pomoge Tobie jutro ja moge potrzebowac pomocy to TY pomożesz mi, i tak jest tak zyskujesz i tez nie tylko zaufanie czyjes ale tez i plkolege lub przyjaciela
3 771 626. Sebastian_M 2020-03-04 (00:38) Dziś Gram w Mini )
Dobrzeja już usypiam bo rano wstaję a wieczorem i to późnym wieczorem chodzę spać.
toi ja juz CI niebede przynudzał ide pomyslec cos na jutro z liczbami, cos by trzeba bylo zatypowac na multika i mini, i wkoncu cos by sie przydalo wygrac nie? dziekuje i na wzajem DOBRANOC, trzymaj sie ciepło moze wtgramy nie może a napewno cos wygramy
toi ja juz CI niebede przynudzał ide pomyslec cos na jutro z liczbami, cos by trzeba bylo zatypowac na multika i mini, i wkoncu cos by sie przydalo wygrac nie? dziekuje i na wzajem DOBRANOC, trzymaj sie ciepło moze wtgramy nie może a napewno cos wygramy
Ja się jej wogóle nie boję powaga nie mam np 60 90 lat
Na dziś pewniaki na 14sta... 54 80 ...głowa do góry 

2 piwka wypite po 2 zmianie pora iść spać
Milutkiej środy , pysznej kawki z rana,wygranych życzy monitoring 

Już wiadomo skąd i dlaczego wziął się koronoeirus i kto jest za niego odpowiedzialny.

3 771 631. zbigniew g 2020-03-04 (01:28) nr wpisu 3 592 987
rozczaruje Cie 80 nie wejdzie dzisiaj a dopiero jutro
rozczaruje Cie 80 nie wejdzie dzisiaj a dopiero jutro
03, 35, 74, 29, 31
07, 74, 18, 47, 16
31, 39, 29, 33, 19
28, 47, 18, 29, 07
28, 35, 47, 03, 39
32, 39, 19, 12, 31
18, 12, 35, 32, 33
09, 47, 31, 18, 28
18, 28, 16, 39, 09
35, 09, 31, 03, 12
07, 74, 18, 47, 16
31, 39, 29, 33, 19
28, 47, 18, 29, 07
28, 35, 47, 03, 39
32, 39, 19, 12, 31
18, 12, 35, 32, 33
09, 47, 31, 18, 28
18, 28, 16, 39, 09
35, 09, 31, 03, 12
Witam wszystkich z rana
Ja Biedronka na dziś w Multi 6 26 37 38 66 78 79

i mamy wirusa w Polsce , wiadomo było że niedługo go przywleką
Jadę zaraz do hurtowni po worek mąki , paletę pulpetów w sloiku i zamykam się w domu na miesiec
Ludzi media zdeka nakręcają higiena higiena no i gonic i uciekac od kichających maski nie pomoga zakryjesz nos usta a on oczami
Siema... co tam "starzy wyjadacze" kulek ??? Pasko- witam i pozdrawiam Rzeszów Kupe lat mnie tu nie było...
Ten wirus zabija jak grypa ludzi 60 80 lat czego się boicie. .bo ja niczego jedynie tego ze wykupia wszystkie browary u mnie
Witam wszystkich
Browar wykupują?
A po co komuś takie ilości?
A po co komuś takie ilości?
Jak kwarantanne wprowadza trzeba mieć zapasy
Zbigniew ale nie browar
Coś takiego Zbigniew
Coś takiego Zbigniew