Wpisy 3 768 775 – 3 768 874
29 lutego 2020 10:49 → 29 lutego 2020 14:02, 100 wpisów
3 768 732. Sebastian_M czesc tak czytam Toje poprzednie wpisy i z tymi cyferkami co podałes waldusiowi i pomyslałem no tak 6liczb systemy ale zaraz kapnolem sie ze wczesniej podajesz w kolejnosci czyli 10 ukladów po 5/5 liczb plus nastepne i tak mozna grac co losowanie na 2 ukladów wtedy moze i szybciej trafisz jakas śmieszna trójczyne
Arczi właśnie można wygrać śmieszną trójczynę a nam nie o to chodzi prawda ?
Arczi nie widziałeś ostatnio tego MPWIK ?
Bo odkąd się ze mną umówił to ślad po nim zaginął
tak mozna grac na 20 ukladów w mini na losowanie zawsze wtedy sa szanse ze w kóryms wpasdnie moze te 5/5 lub choć 4/5
3 768 778. Sebastian_M 2020-02-29 (10:57) Dziś Gram w Mini )
nie niewidziałem podejrzewam ze dostał zonka tu na stronce jesli sie niepokazuje
3 768 778. Sebastian_M 2020-02-29 (10:57) Dziś Gram w Mini )
nie niewidziałem podejrzewam ze dostał zonka tu na stronce jesli sie niepokazuje
Gosia witaj
wzięłam dołożyłam do zdrapki pełny portfel z wygranej w mini i pustaczek był nr007
ostatnio cos tu czytałem ze PASKO zablokował pare nicków moze to jest jedna i ta sama osoba oto ten wpis
3 764 266. Pasko 2020-02-23 (19:15) Rzeszów
blokada dla Mati24, Amadeusz2, Janusz27, mniejnizzero, jaroslaws, Turbo, Sara0925, AkexanderRuiz
-----------------------------------
Po zablokowaniu agresor przystąpił do zakładania nowych kont,jeden z nich to Mzgoda - - już po 7 dniach,czyli w niedzielę przystąpi do atakowania użytkowników na czacie.
A jaki spokój kiedy tego agresora tytanowego brak.
Pozdrowienia
3 764 266. Pasko 2020-02-23 (19:15) Rzeszów
blokada dla Mati24, Amadeusz2, Janusz27, mniejnizzero, jaroslaws, Turbo, Sara0925, AkexanderRuiz
-----------------------------------
Po zablokowaniu agresor przystąpił do zakładania nowych kont,jeden z nich to Mzgoda - - już po 7 dniach,czyli w niedzielę przystąpi do atakowania użytkowników na czacie.
A jaki spokój kiedy tego agresora tytanowego brak.
Pozdrowienia
Ja nie gram w zdrapki. Skupiłem się na Mini i Ej .
Wczoraj w Mini znowu miałem 2/5 ale jadę dalej
W EJ miałem 1 liczbę tu i jedną tam ale za to nie płacą
Wczoraj w Mini znowu miałem 2/5 ale jadę dalej
W EJ miałem 1 liczbę tu i jedną tam ale za to nie płacą
raczej już w tą zdrapkę nie zaryzykuję bo jednak ma oprawe po zdrapaniu pierwszej strony coś jak zdrapka super prezent a te byłt do bani
To Tem MPFK to był typowy Agresor ?
I do tego Tytanowy ?
I do tego Tytanowy ?
na youtube też widziałam premiery tej zdrapki to najwyżej 60 zł wygrali
3 768 788. Sebastian_M widzisz ten wpis wyzej, podejrzewam ze tam powinien byc jeszcze ten nik MPFK , zdiwilo mnie troche jest tam wymiony nick, mati24,AkexanderRuiz mniejnizzero, jaroslaws, Turbo oraz sara 0925 bo według mnie to byli spoko ludzie, anie jedna i ta sanma osoba, no ale ja moge i tez i byc w błedzie niemowie ze nie, i niesoprzeciwiam sie tez temu co zrobił admiin, ato ze MPFK nieprzyszedłznakiem tego ze wydygał i sie niestawil na spotkanie , moze nie potraktował tego zbyt serio albo mu cos innego wypadło wszystko jest mozliwe moxze poyslał pojade gosc mi na stuka, poco mi to?
Arczi rozumiem
Arczi jeśli chodzi o grę to tak jak mamy umówione tak ?
3 768 788. Sebastian_Mm zdrapki tj, wyrzucenie pieniedzy w błoto , poniewaz jest moze na dana serie trafinych z wygranymmi jakies 6 pporozrzucane po całym kraju, i w kilku kolektórach gdzies 1, góra 2 trafne reszte zas sa albo z taka drobnica po 1 góra 5 zł zeby zachecic ludzi, do kupna inic pozatym , i takie prawdopodobienstwo ze albo ktos taki los trafi albo i nie, a ludzie sie łudza ze zaraz kupi i zaraz trafi, bo ktos gdzies tam trafił 1 na milion, , według mnie najskuteczniejsze co gramy to sa gry liczbowe kreslone przez nas na kuponach, to co sobie skreslimy to to mamy, a nie tzw gra w ciemnotypu zdrapka
3 768 798. Sebastian_M 2 tak dokładnie
dobra lece po jakies zakupy bo echo w lodówce iniema co zjesc narazie wszystkim
dobra lece po jakies zakupy bo echo w lodówce iniema co zjesc narazie wszystkim
he he pełny portfel przez wiele lat funkcjonuje pusty portfel gracza
scm1 zatypował(a) za 8 zł w typowaniach Keno na los. nr 883970 i trafił(a) 400 zł
kopkoi zatypował(a) za 92 zł w typowaniach Keno na los. nr 883970 i trafił(a) 7902 zł
No 29 raczej nic nie wysyłam wolę jakaś stratę niż więcej stracić
lotto marzenia dla głupich i naiwnych no ale nadzieja jest matką głupich
ja już to traktuje jak zabawę relaks taka odskocznia od poważności czasem dobrze powariować
No tak jedni ćpają inni grają a Ci pierwsi rachu ciachu I szybko do piachu Amen.
Nie nie nie Kolego MY to traktujemy granie jako zabawe dreszczyk emocjii bo wiemy dobrze że tylko praca nam gwarantuje stały dochód...I tego się trzymajmy..a jak się wygra co raczej nigdy..to dobrze kasa w każdej ilości mi się przyda..ktoś łowi ryby..przecież zysków z tego niema tylko same straty..Przecież życie ludzkie więcej znaczy niż.....
Ana71 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 883976 i trafił(a) 500 zł
dla tego spokojnie za małe kwoty wysyłać być graczem grać ale się nie napalać na wygraną bo szanse są 0, 99 po przecinku a może i 00,, po ,
wiadomo ktoś chcę w łatwy sposób się wzbogacić ale tylko ciężka praca inwestycje przemyślane nawet ktoś co zarabia normalną wypłatę może coś zrobić za inwestować kursy szkolenia lepsza praca za większe pieniądze rozwijać się nie stać w stagnacji żadne złote góry same nie przyjdą a TS jak TS zarabia na naiwności ludzi no ale każdy ma prawo marzyć i grać jego sprawa każdy musi sam się sparzyć nikt nikomu nie będzie mówił co ma robić indywidualna sprawa
hi all
grać , grać i wygrywać ... TS-a skubać
krysta_chm zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 883987 i trafił(a) 100 zł
Jak jesteś chory to lepiej się połóż odrazu na cmentarzu niż w Dębickim szpitalu
Do końca miesiąca przybędzie do Polski koronawirus. Wraz z całym sztabem wyborczym i Marszałkiem zamierzamy go przywitać na lotnisku Chopina w Warszawie. Chcemy by zajął się stanem praworządności w Polsce i wpłynął na rząd w kwestii reformy sądownictwa
szlachetne zdrowie ten się dowie kto przyjdzie do szpitala w Dębicy
córka dziś była w kolekturze kolejka była jak za komuny 13 983 816 osób
Dodano losowanie nr 884 000 Keno
2 minuty przed czasem glabie k30
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102

Nanowirus zabrakło maseczek
Zb twój patent..
Dopisano wyniki Multi Multi
09, 11, 13, 14, 20, 24, 26, 36, 39, 41, 43, 46, 47, 49, 58, 68, 70, 75, 76, 79
Plusem jest liczba: 70
09, 11, 13, 14, 20, 24, 26, 36, 39, 41, 43, 46, 47, 49, 58, 68, 70, 75, 76, 79
Plusem jest liczba: 70