Wpisy 3 768 575 – 3 768 674
29 lutego 2020 00:14 → 29 lutego 2020 09:10, 100 wpisów
Cześć
Mulag nosisz taką maskę ?
Mulag nosisz taką maskę ?
A po co nosicie te maski ?
Jak idziesz na basen to zmieniasz maskę na wodną ?
Zaraz sprawdzę kupony bo dopiero wszedłem do domu
3 768 540. tobiaszek jest takich ludzi wiele tylko sie niechwala tutaj swoimi wygranymi,bo i poco?
Arczi witaj
3 768 583. Sebastian_M witaj
Ja dziś znowu na 3 zakłady Mini mam na 2 zakładach 2/5 I jeden zerowe trafienia.
Arczi miałeś rację z tym co mi pisałeś
Arczi miałeś rację z tym co mi pisałeś
Na te liczby które podałem nic nie weszło a na te których nie podawałem i nimi grałem 4 liczby trafione oczywiście w Mini
Wczoraj trafiłem 5 liczb na 12 a dziś 4
3 768 586. Sebastian_M no rozumie no to ladnie oby tak dalej
Arczi ale to nic nie daje rozumiesz ?
Ja Ci pisałem że trzeba zagrać systemem a Ty się upierasz że gra systemowa nie ma sensu ba jak masz wygrać to wygrasz za 1.50 zł
A gdybym grał systemem to wczoraj bym miał 5/5 a dziś 4/5 sam widzisz że to ma sens
I obojętnie ile to kosztuje i tak by było do przodu i to bardzo dużo do przodu
3 768 589. Sebastian_M spokojnie pomalutku i do celu, przyjdzie czas ze trafisz i cała 5/5, chcesz grac systemewm prosze bardzo graj, ja zas bede grał zwykłym zakładem , i uwarzam ze jesli mam wygrac to wygram zakładem prostym a nie systemem, , TY jesli uwarzaszxze system ci da szybsza wygrana to prosze bardzo graj tak, mnie chwilowoi niestac na sytem w mini, no chybaze cos wiekszego przytule w multika powiedzmy takie 8/8 to wtedy spróbuje systemik w mini puscic nawer i 11 liczb, ale narazie w to sie niebawie
Arczi najpierw muszę zarobić na taką grę ale przymierzam się do gry systemem bo widzę że warto.Tym sposobem dużo szybciej wygram 5 w Mini niż grając za 1.50 zł
3 768 594. Sebastian_M no ja wlasnie o tym pisze najpierw trzeba na taki system cos zarobić za potem taki systemik puscić który przyniesie wygrana juz konkretna
Granie jednym zakładem w Mini to utopia. Ja to tak widzę. Dlatego nasz zespół może naprawdę dużo zdziałać .
Mam na to pomysły i potrzeba tylko zgrania i chęci wszystkich którzy z nami są
Mam na to pomysły i potrzeba tylko zgrania i chęci wszystkich którzy z nami są
Arczi ja też jestem za tym żeby na ten system zarobić a nie od razu rzucać się z motyką na księżyc
3 768 597. Sebastian_M i oto chodzi własnie niema co sie zucać z motyka na ksiezyc,
GT może naprawdę dużo
3 768 599. Sebastian_M GT ooo tak wiem
Uwierz mi. Może więcej niż jedna osoba
Porozmawiaj z nimi i podaj im mój adres @
3 768 602. Sebastian_M no jak ich spotkam to sie zapytam, czy sie przylanczaja c\zy nie? a TY niemasz do ninikogo z tych osób @
Mieli mi podać i jakoś nie podali
3 768 604. Sebastian_M 2020-02-29 (01:21) Dziś Gram w Mini )
Mieli mi podać i jakoś nie podali czyli jednym słowem wychodzi na to ze nadal gramy sami, ja nikogo onic niebede prosił i nikogo na siłe niebede ciągnoł
Mieli mi podać i jakoś nie podali czyli jednym słowem wychodzi na to ze nadal gramy sami, ja nikogo onic niebede prosił i nikogo na siłe niebede ciągnoł
Arczi spokojnie. Jak nikt nie chce to trudno gramy sami dalej. Jutro podam Ci nowe liczby i zrobimy mix. Ty też pomyśl co dać i podasz do mnie.Wybierzemy coś wspólnie i będziemy tym grali na okrętkę aż wpadną minimum 3/5 lub może i całe 5/5
3 768 606. Sebastian_M
Zaraz Ci przyślę moje przemyślenia co do jutrzejszych liczb
3 768 606. Sebastian_M uwazam zeby narazie nic nie zmieniac i grac tym co gramy, musimy tych liczb przypilnowac, cos czuje ze one na dniach sie pokaza i moze nawet i wyjda w takich układach
jesli tak bedzie to wygrywamy 5/5 w mini
Arczi dobrze.
W takim razie poczekamy do niedzieli. Jak do niedzieli nie będzie efektów wtedy pomyślimy co dalej
W takim razie poczekamy do niedzieli. Jak do niedzieli nie będzie efektów wtedy pomyślimy co dalej
3 768 611. Sebastian_M
Idę spać dobrej nocy i dużo wygranych
dobrej nocy i dużo wygranych
Witam
Szybko wchodzic na typowania keno
Zdaza się

191979
doktor2p
dusia
I poszło darowane 500 zł na keno.
To znak,że moje liczby dzisiaj nie wychodzą.
Qbraczek zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Keno na los. nr 883917 i trafił(a) 50000 zł
Kusi mnie by wysłać swoje lottoAle 12 złotych poświęcić ?Zapomniałem że to 29
czy ktoś pamieta przykazania z czasów komuny
- w wolne soboty wal do roboty
- w niedziele i święta o czynie partyjnym pamiętaj ........
- w wolne soboty wal do roboty
- w niedziele i święta o czynie partyjnym pamiętaj ........
hi all
Agresor
191979
Na razie nic.
Na razie nic.
Cisza to przerwa.
Emi,zobacz..agresornia z goldenciociotto na sucho ustrzeliła w keno 50
Z chybika wczoraj fajne liczby do keno 09,10,31,46,64
Mnie wpadły dwie czwórki.
Mnie wpadły dwie czwórki.
kebaik
Z emerytki przewaliłam już 500 zł.
To teraz próba na gerdi.Tez przewalę i mam spokój na cały dzień.
Z emerytki przewaliłam już 500 zł.
To teraz próba na gerdi.Tez przewalę i mam spokój na cały dzień.
Obraczek trafił 50000 a wy mu nie bijecie wiadomo ze to było na sucho