Wpisy 3 768 475 – 3 768 574
28 lutego 2020 22:45 → 28 lutego 2020 23:44, 100 wpisów
Bede przejezdzal tamtedy na ryby to wstapie zagram i zrobie zdjecie
MASKA OCHRONNA ANTYWIRUSOWA KORONAWIRUS idą jak bułeczki na portalu 2000 osób kupiło
Gosia nie,,, jest kartka tu padla wygrana w styczniu ktoregos 10.000 mi i lotto
Nie chcialo mi sie sprawdzac i nawet nie zapamietalem dnia zeby zobaczyc kiedy tp padlo
Gosia ,ale tam jest szczesliwa kolektora padlo 300 tys w keno kilka razy po 20 i 10 tys
Hejka tak piszecie o tych wygranych ale znacie tak naprawdę kogoś kto wygrał wiekszą kwote?
Mi to szaleństwo grania statystyk systemy wiara w grania już przeszło dawno ale rozumiem i nie odbieram innym marzyć wierzyć ja mam już to za sobą
Duże wygrane to wypranie nielegalnych pieniędzy przez tych ............. a zwykły gracz ma zwroty do śmierci
to jest taka wiara marzenia że może i tak myśli miliony a i tak nic z tego nie będzie
Ts zbiera a reszta marzy i płaci tak to wygląda niestety ale każdy niech spróbuje sam sobie odpowie
Sorry Wygrałem Miliona Bezgotówkowo niemam ani grosza..z tego Miliona tak mnie urządzili...
Tobiaszek..Trafiłem w Lotto Plus 6/12 =Milion złotych....rozumisz to czy.....rozumisz Mulag wytłumacz Koledze czy rozumi
a taka prawda że do szczęścia nie wiele trzeba ani bogactwa nakręcają spirala a ludzie idą jak muchy do gów..
Mulag ja wiem co by Cię ucieszyło... nawet nie wygrana w Mini 5/5
nie ma ale się trafią co powiedzą że wygrywają co tydzień lub codziennie po ileś tyś
Jedzie krowa na rowerze I wszystkich po koleji bierze żubra byka I królika
A byli nawet tacy hojracy co mówili że nie nie nie nie nie ma pracy jest kilof I młotek...a na płocie kotek..co miauczy..totolotek ktoś wygrał nie słuchajcie tych plotek
Jest praca w skarbcu.. złote sztabki oglądać czy nie rdzewieją ciekawe czy kolega był by chętny...ja myśle że nie nie nie nie nie ma pracy tak by powiedział
no nie wiem to już jest interesująca praca ale jak przyjdzie z młotkiem to go wywalą
Forsami patrzyłem na złoto poszło w dół chyba kupię z klika gramów inwestycja na starość jak oczywiście nóg do przodu nie wyciągnę
Mulag jest praca...a gdyby był Młotkowym w fabryce z młotkiem szalał..to co byś powiedziała...
Mulag Jesteś pierwszą osobą którą znam co chce nogi wyciąnąć do tyłu..
Mulag miałem dać zdjęcie w czarnej masce..ale mogliby Milionera nie rozpoznać..albo odwrotnie
Koniec pitu kitu bateria jak bakteria w koronie osłabiona...do jutra...
no ja też uciekam trochę na giełdzie portalach co jak stoi i Angielska wystarczy mętlik w głowie
Gosia__77 zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Keno na los. nr 883886 i trafił(a) 2500 zł