Wpisy 3 764 319 – 3 764 418
23 lutego 2020 19:47 → 23 lutego 2020 21:03, 100 wpisów
arczibalik73
To,że ty masz traumę z powodu ojca,to nie oznacza,że musisz mnie obrażać.
To,że ty masz traumę z powodu ojca,to nie oznacza,że musisz mnie obrażać.
Arczi czasami się... rozpisze i nie liczy wpisów
Greg.
Województwo Górnośląskie liczy 4,5 miliona mieszkańców.Nie starczy ci czasy,żeby wszystkich obrazić.A Chorzów ma 108tysięcy mieszkańców.Ile ci to zajmie czasu
Gosia.
Greg mial kiedyś trafione 8/8 z Plusem.
Greg mial kiedyś trafione 8/8 z Plusem.
A chciała żeby zagrać go z + a ja nie zagrałem ale dobre było 22000
Wysłane za 2.50. Szkoda.
Jest gospodarz i czat stał się normalny.
Wieje leje kawałek do domku a zmokłem mam cos na rozgrzewke i rozluźnienie atmosfery z życzeniami dla was ode mnie wygranej 

Mewa
Ja mam likier czekoladowy
kiedys jesli dozyje to poprosze tego swojego mlodszego kuzynazktory mieszka w holandi aby pojechał tam zemna na grób mojego ojca chciałbym wiedziec gdzie jest pochowany pomimo ze on mnie nigdy nietraktował jak swojego syna choc jestem do niego najbardziej podobny z twarzy i do jego matki mojej pseudo babci , która tez juz z tad odeszła i jest pochowana w mjej miejscowosci, pomimo ze on juz niezyje a dlamnie juz umarł dawno temu, to pomimo to mu wybaczam ,to co zrobił mojej mamie i mnie jako dziecku swojemu w wieku 9 miesiecy, i chciałbym go choć raz w zyciu tam odwiedziec pomimo ze juz niezyje w jego M1, i zapalic mu znicza aby wiedział ze ja onim nigdy niezapomne pomimo ze taki dlamnie był jaki był, i taki mi los zgotował, ciesze sie tylko ze niemam jego charakteru a wrecz przeciwnie, nie jestem taki jak on był dla mnie,
To chyba poczęstuję Mulaga.Pasuje do tych czekoladowych kulek.
Emerytko 46 to nie zadna jest trauma dla mnie, całe zycie mnie ktos
niechciał znac bo wolał inna babe i inne dzieci, ale mnie to juz wali, TY
zas gdybys mnie nie atakowała cały czas i co róz mi cos nie wytykała
zapewne bym cie tez i nieobrazał i inic takiego o tobie niepisał, bo ja ci
nic tam niewytykam i cały czas prosze o spokoj tu na stronce ale, ty tu
wchodzisz i siejesz zamet nic ci sie niepodoba, co bym nienapisał czy
gdziekolwiek zabrał glos, twoj kolega majpan i kolezanka jocia i pare
jeszcze innych osób tu pod innymi nickami, hejtuja to ,i rozkrecaja te
tematy tutaj,i ty tez w tym uczestniczysz, i nieprzestrzegasz tu tez i
regulaminu,inie zachowujesz spokoju ,
niechciał znac bo wolał inna babe i inne dzieci, ale mnie to juz wali, TY
zas gdybys mnie nie atakowała cały czas i co róz mi cos nie wytykała
zapewne bym cie tez i nieobrazał i inic takiego o tobie niepisał, bo ja ci
nic tam niewytykam i cały czas prosze o spokoj tu na stronce ale, ty tu
wchodzisz i siejesz zamet nic ci sie niepodoba, co bym nienapisał czy
gdziekolwiek zabrał glos, twoj kolega majpan i kolezanka jocia i pare
jeszcze innych osób tu pod innymi nickami, hejtuja to ,i rozkrecaja te
tematy tutaj,i ty tez w tym uczestniczysz, i nieprzestrzegasz tu tez i
regulaminu,inie zachowujesz spokoju ,
tylko patrzysz jak tiu i komu dociać,dogryżć my tu nastronce nie
potrzebujemt y takich osób ktore ciagle sie kłoca obyle uwno , i sieja
zamę a wy to robicie, dosc czesto, zreszta nie bede tu przytaczał dialogu 2
osob z czata u korna gdzie piszecie ze trzeba wejsc tu na MP i zrobić
zadyme zebysmy sie mogfli posmiać z tych bałwanów na MP, tak pisał jeden z
panów tam do drugiego, a ja akurat to przypadkiem przeczytałem i odrazu
stwierdziłem ze jest to osoba zbyt fałszywa
potrzebujemt y takich osób ktore ciagle sie kłoca obyle uwno , i sieja
zamę a wy to robicie, dosc czesto, zreszta nie bede tu przytaczał dialogu 2
osob z czata u korna gdzie piszecie ze trzeba wejsc tu na MP i zrobić
zadyme zebysmy sie mogfli posmiać z tych bałwanów na MP, tak pisał jeden z
panów tam do drugiego, a ja akurat to przypadkiem przeczytałem i odrazu
stwierdziłem ze jest to osoba zbyt fałszywa
arczibalik73
A ty myślałeś,że ja pozwolę się obrażać takim osobom i będę cicho siedziała.
Co powiesz na temat zablokowanych nicków?
U mnie tak wieje że wifi rifi szaleje na smarfie mam mp np a na lapku pokazuje brak połonczenia
Ja nawet wiem jaki był pierwotny nick.
Idę pograć w keno.
podobno nie wolno zabijać pająków bo będzie ich więcej bo mają te nie wiem jak to napisać ale to tak wygląda jak z tymi klonami
Cześć
Mulag to prawda nie powinno się zabijać pająków
mam gałąź z gruszki i z jabłka komu dać lezy na działce nie wiem co z tym zrobić
Mulag daj sąsiadowi który pali w piecu. Nikt przecież nie przyjedzie do Ciebie po jedną gałąź
i jest tu dość czesto na naszej stronce i udaje takiego cichutkiego i potulnego a tam szydzi z nas tu wszystkich na Multipasko, , emerytko ja ciebie niczym nieobrazam czy uzywam w stosunku co do Ciebie jakiś wulgaryzmów nie , czy cie wyzywam od jakis, ścier, szmat itd, czy zycze CI śmierci, tez nie , wiec jak niby cie i czym obrazam tym ze ludzie z chorzowa sa wredni, no Ty sie tak nieraz i tak zachowujesz ,
czy ja ci wypominam cos ze jestes jakaś inna, pisałas cos o wysokim swoim IQ tez Dlatego napisałem ze moze imaszwieksze to IQ ale jesli tak jest to podaj mi liczby ktore dzisiaj wejda w minilotku i wygraja na loterji,bo ja rozumie ze jesli ktoś jest taki madry i przewidywalny i ma tak szeroko rozwiniety mózg to wie wszystko i wszystko widzi tez co sie dzieje w swiecie i nawet w inej galaktyce, masz taki mózg widzisz te liczby w zaswiatach? bo ja nie, ,
{{aniol
{{aniol
choc mam nieraz takie przeczucie i szybko kojarze nieraz te liczby i nieraz udaje sie mi wytyppowac te liczby ktore wychodsza, tylko nie zawsze wszystkie razem w danym ukladzie w min lotku czy w multilotku ,nieraz jestem pewny niektorych liczb i one faktycznie wychodza a swoim IQ sie niepopisuje i niechwale bo mi to jest zbedne
Mulag niedługo będzie wiosna nie martw się
3 764 346. emerytka 46 2020-02-23 (20:15) Chorzów.
arczibalik73
nie wypowiadam sie na ten temat i mnie nieprowokuj,bo i tak CI nic nienapisze w tym temacie, ja nikogo nieblokowałem, i mojego nicku tez nieblokował bo uzywam tylko jednego nicku i nie podszywam sie pod innych tu ludzi
arczibalik73
nie wypowiadam sie na ten temat i mnie nieprowokuj,bo i tak CI nic nienapisze w tym temacie, ja nikogo nieblokowałem, i mojego nicku tez nieblokował bo uzywam tylko jednego nicku i nie podszywam sie pod innych tu ludzi
3 764 332. Wędrowca netowy witaj
piszesz abym pisał dalej, nie bede pisał juz wiecej takich długich wiadomosci juz koniec takich atrakcji co dla niektórych tu osób , to prawda co pisze tu admin, nikt nie jest anonimowy w necie,i ja sie z tym zgadzam co zamierza z tym zrobić
piszesz abym pisał dalej, nie bede pisał juz wiecej takich długich wiadomosci juz koniec takich atrakcji co dla niektórych tu osób , to prawda co pisze tu admin, nikt nie jest anonimowy w necie,i ja sie z tym zgadzam co zamierza z tym zrobić
goscik zatypował(a) za 10 zł w typowaniach Keno na los. nr 882538 i trafił(a) 500 zł
megamocny
Mapka keno
W linku skasuj numer losowania keno
Link zapisz w przegladarce
Zawsze bedziesz mial nowe losowania po odswiezeniu
Mapka keno
W linku skasuj numer losowania keno
Link zapisz w przegladarce
Zawsze bedziesz mial nowe losowania po odswiezeniu
arczibalik73
Nigdy nie pisałam,że mam wysokie .Jestem normalnym człowiekiem.
Nigdy nie pisałam,że mam wysokie .Jestem normalnym człowiekiem.
3 764 326. emerytka 46 2020-02-23 (19:52) Chorzów.
Województwo Górnośląskie liczy 4,5 miliona mieszkańców.Nie starczy ci czasy,żeby wszystkich obrazić.A Chorzów ma 108tysięcy mieszkańców.Ile ci to zajmie czasu
emerytka 46 ja niemam zamiaru przyjezdzac do chorzowa i odwiedzac wszystkich mieszkanców i nikogo tam obrazać, tylko odwiedzić mojego pseudo ojca na cmentarzu,nawet ze swoimi bracmi sie tez nie spotkam, bo i poco? jeskli oni mnie tyle lat niechcieli znać to do czego niby by mi mieli byc potrzebni, niepowiem nieraz onich myslałem jako starszy brat chciałem ich lepiej poznac, pomimo ze sie azem tu niewychowywalismy, ale pomyslałem co bedaed sie im nazucał jak oni maja mnie gdzies daleko w powarzaniu wiec stwierdziłem ze jednak chyba niewarto
emerytka 46 ja niemam zamiaru przyjezdzac do chorzowa i odwiedzac wszystkich mieszkanców i nikogo tam obrazać, tylko odwiedzić mojego pseudo ojca na cmentarzu,nawet ze swoimi bracmi sie tez nie spotkam, bo i poco? jeskli oni mnie tyle lat niechcieli znać to do czego niby by mi mieli byc potrzebni, niepowiem nieraz onich myslałem jako starszy brat chciałem ich lepiej poznac, pomimo ze sie azem tu niewychowywalismy, ale pomyslałem co bedaed sie im nazucał jak oni maja mnie gdzies daleko w powarzaniu wiec stwierdziłem ze jednak chyba niewarto
dzieki ale nie widze zadnego numeru, chcialbym tylko zeby godziny zostawaly te co sobie wyciagne
ale dobra koniec juz atrakcji i mojich opisów, teraz porzechodze do typowania sobie liczb na wieczorna gre
ale mozna i bez tego, w nowej karcie powyciagac godziny i bez odswiezania
3 764 387. Mulag siej pietruszke ,marchewke i czosnek jak zachorujesz czosnek bedziesz miał jak znalazł pomaga lepiej jak leki antybiotyki
marchew miałem buraki ale nie wiele z tego było najwięcej to w tamtym roku to ogórków było z klika wiaderek
czosnku nie miałem nie sadziłem jeszcze ja jestem z miasta uczę się dopiero ło co chodzi w tym rolnictwie ogrodowym
Juliaaan zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 882542 i trafił(a) 10250 zł
Forsami tak powiększona czcionka jestmyślałam już że tylko ja widzę
pewnie nie wysłane kto by w ten deszczwychodził no chyba że online zagrał
3 764 404. Forsami witaj
tAK Mulag siej wszystkie warzywa zbieraj i ponownie siej, i zbieraj i rób zapasy bo wszystko bedzie jeszcze drozsze w tym roku jak w ubiegłym roku,
umnie tez cały dzien leje i wihura jest, niemilo tez jest, psa bym na taka pogode niewygonił nawet, bo szkoda by bylo aby zmukł
tAK Mulag siej wszystkie warzywa zbieraj i ponownie siej, i zbieraj i rób zapasy bo wszystko bedzie jeszcze drozsze w tym roku jak w ubiegłym roku,
umnie tez cały dzien leje i wihura jest, niemilo tez jest, psa bym na taka pogode niewygonił nawet, bo szkoda by bylo aby zmukł