Wpisy 3 764 219 – 3 764 318
23 lutego 2020 18:47 → 23 lutego 2020 19:47, 100 wpisów
Warszawa Białołęka Ul Magiczna 6
Środa godzina 15:00 Tylko nie spóźnij się bo długo nie będę czekał .
Załatwię to szybko nie martw się o nic
Środa godzina 15:00 Tylko nie spóźnij się bo długo nie będę czekał .
Załatwię to szybko nie martw się o nic
piekne te mapki do keno sa, wszystko widac
szkoda ze jak sie odswiezy strone to gina te rozszerzenia z godzina
szkoda ze jak sie odswiezy strone to gina te rozszerzenia z godzina
MPFK a Ty przyjedziesz aby mnie szorować ?
trzeba patola klasc i zakladac firme keno bójca
dobra inwestycja
dobra inwestycja
MPFK rozbawiasz mnie do łez
MPFK kończę z Tobą rozmowę
Pamiętaj środa godz 15:00
Do zobaczenia
Pamiętaj środa godz 15:00
Do zobaczenia
MPFK, Ty ze swoją postura i łapami tylko do rzeźni lub do ręcznego pogłębiania zatoki ...nie wymienię jakiej firmy
3 764 114. Sara0925 2020-02-23 (18:11)------
Tego życzysz Emerytce_46 ? ---Sara0925 .
------ Jaki człowiek mógł coś takiego napisać i wkleić ; ileż w tym wpisie i wklejce podłości . Sara, jesteś - nędznym facetem .
Tego życzysz Emerytce_46 ? ---Sara0925 .
------ Jaki człowiek mógł coś takiego napisać i wkleić ; ileż w tym wpisie i wklejce podłości . Sara, jesteś - nędznym facetem .
3 764 229. Sara0925 2020-02-23 (18:53) Sąsiadka emerytka46 a
MPFK, Ty ze swoją postura i łapami tylko do rzeźni lub do ręcznego pogłębiania zatoki ...nie wymienię jakiej firmy
dobre
dobre
Janeczka0409, te swoje uwagi przekaz swojemu proboszczowi.Byc może jeste katechetka bo takie uwagi posiadają cechę osób swietoje liwych
Miałam dzisiaj trochę czau i przeczytałam wpisy na czacie .
Arczibalik73 i Sebastian_M , doskonale wiedza kto się kryje pod nickiem > Sara0925 .
Nawet, jak ktoś nie lubi emerytki_46 , to powinien zaprotestować i nie zaakceptować takiego wpisu ------ 3 764 114. Sara0925 2020-02-23 (18:11)
Arczibalik73 i Sebastian_M , doskonale wiedza kto się kryje pod nickiem > Sara0925 .
Nawet, jak ktoś nie lubi emerytki_46 , to powinien zaprotestować i nie zaakceptować takiego wpisu ------ 3 764 114. Sara0925 2020-02-23 (18:11)
3 764 233. MPFK 2020-02-23 (18:56)
a mecenasik zemdlał ?
Ty sie lecz koles na nogi , Bo na głowe juz zapózno widać, jesli nazywasz mnie mecenasikiem
a mecenasik zemdlał ?
Ty sie lecz koles na nogi , Bo na głowe juz zapózno widać, jesli nazywasz mnie mecenasikiem
To jak życzenie śmierci drugiej osobie --- 3 764 114. Sara0925 2020-02-23 (18:11)
3 764 243. Janeczka0409 i co wydumałas kto to nibvy jest ta sara 0925, bo niewiem, dlamnie imie sara to kobieta, a kto niby to jest dla ciebie facet , czy kobieta?
Z uwagi na to, że idioci mają przewagę luczbna, wznoszę ku górze nie tylko palec błogosławieństwa , ale i białą flagę kapitulacji , przedstawicielce większości emerytka46 jako najstarszej ten tego damie i już nie mam ochoty na walkę bo ktoś kto z boku się przygląda pomysli , że ja wariatka.Tylko nie to.
arczibalik73, jak uważasz , jaki jest ten wpis z załącznikem ? ----3 764 114. Sara0925 2020-02-23 (18:11)
MPFK, smacznego
dusia przecztaj, zobacz ten wpis , proszę .
dziekuję MPFK .
Janeczko, może tamten wpis jest za stary? Dodaje najnowszy: życzę Ci Kochana Janeczko tyłu wygranych, co dnia dzisiejszego dzięki mistrzowi TYPowan MPFK i tego czego byś innym nie życzyła.Zycze Ci też nieba.
Sara0925 -- Kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada .
Gdzie jest arczibalik73-- nie widzisz tego wpisu ??
3 764 249. Janeczka0409 2020-02-23 (19:08)
arczibalik73, jak uważasz , jaki jest ten wpis z załącznikem ? ----3 764 114. Sara0925 2020-02-23 (18:11)
3 764 249. Janeczka0409 2020-02-23 (19:08)
3 764 249. Janeczka0409 juz CI odpowiadam, wpis jak wpis nic tam nie jest w tym xzłego natoniast tya mapka niby z zanaczonym chorzowemi tam z cmentarzem to troche nie na miejscu, to po 1 a po 2 comnie to wogóle qurwa obchodzi jakiś cmentarz tam gdzies, to nie moja dzialka niewiem co to mialo znaczyć co emerytka tam blisko mieszka tego cmentarza czy jak?
Nic złego w tym wpisie nie widzisz, czy nie chcesz widzieć ?
blokada dla Mati24, Amadeusz2, Janusz27, mniejnizzero, jaroslaws, Turbo, Sara0925, AkexanderRuiz
Intencja była jednoznaczna w tym wpisie.
jako, że te nicki miały wspólne IP.
Ostrzegam, że w przypadku dużych podejrzeń co do nadużywania serwisu multipasko, będę robił audyty po adresach IP jak teraz ... a na przyszłość podejmę dodatkowe kroki.
Proszę pamiętać, że w internecie nie jest się anonimowym wbrew pozorom ... każdemu się noga w końcu podwinie.
Mamy tu do czynienia z czynnym agresorem na stronie.
Ostrzegam, że w przypadku dużych podejrzeń co do nadużywania serwisu multipasko, będę robił audyty po adresach IP jak teraz ... a na przyszłość podejmę dodatkowe kroki.
Proszę pamiętać, że w internecie nie jest się anonimowym wbrew pozorom ... każdemu się noga w końcu podwinie.
Mamy tu do czynienia z czynnym agresorem na stronie.
Pan Admin sprawiedliwy
Dzieciom kolację zrobię
Dzieciom kolację zrobię
Lotto kumulacja w Lotto kumulacja w Lotto 9 Milionów dajcie mnie wygrać
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Ciekawostka pogodowa.
Koło Wrocławia przechodzi... burza.
Koło Wrocławia przechodzi... burza.
Arczi widzisz wyszła prawda to co my wiedzieliśmy od miesiąca już
Hej wędrowca a ja właśnie otrzymałem info o silnym wicherku bym unikał przestrzeni
Niby ma już nie wiac
janeczka czytałam tylko nie miałam czasu tu się udzielać bo miałam małego
U mnie spokój: Wiatr słaby, bez opadów.
Patrzę wiatr u mnie 50...
U mnie w nocy myślałam że dach zerwie...
Pasko
a u mnie leje cały czasa muszę z pieskiem wyjść i puścić kuponiki
Przekazane od ALERT RCB:
Uwaga! Dzis po poludniu i w nocy (23/24.02) bardzo silny wiatr. Zabezpiecz rzeczy, ktore porwane wiatrem moga stanowic zagrozenie. Unikaj otwartych przestrzeni
Uwaga! Dzis po poludniu i w nocy (23/24.02) bardzo silny wiatr. Zabezpiecz rzeczy, ktore porwane wiatrem moga stanowic zagrozenie. Unikaj otwartych przestrzeni
U mnie cicho
Ptaku ale gdzie
Dusia
Patrzę że u mnie ma tylko padać
Mewa
Teraz jest tak:
- Poznań: pada/leje
- Warszawa - pada/leje
- Rzeszów - pada.
- Poznań: pada/leje
- Warszawa - pada/leje
- Rzeszów - pada.
Patrzę do czwartku ma padać
Wędrowca u mnie wieje leje cos w tym roku aż za często z roku na rok gorzej
Dusia ten mały to zaraz do szkoły
Niestety wynalazki i chemia zrobiły swoje w atmosferze
Dusia.
Krasnale przestała szyć stringi i ni ma jej
Koniec świata koniec świata...
To juz nie ta zielona
3 764 265. Janeczka0409 nie nie wiem oco z ta mapka tam chodzi, niewiem czy to jest reklama tego tam miejsca czy jak, ja nieznam tego miejsca wogóle i nikojarze tego nigdy niebyłem na tym cmentarzu ,ani tam w okolicach, wiem ztylko tyle ze gdzies tam w tych okolicach lezy na cmentarzu moj pseudo ojciec . kory mnie porzucił za małego dziecka, , ja go widziałem raz pna rok przed jego smiercia, i tylko przypadkiem, on mnie nigdy nie kochał i nieutrzymywał zemna nigdy kontaktu, z tego co wiem od znajomych to był wredny bardzo dla ludzi,
dlamnie on umarł juz dawno, kiedys mi kuzyn moj z holandi napisał ze moj ojciec zmarł ijest pochowany gdzies tam na chorzowskim cmentarzu,on znał moja sytuacje i too ze jego chrzestny a moj pseudo ojciec zmarł, niewiedział czy mnie o tym powiadamiac, ale pomimo ze my jako kuzyni zawsze z soba bylismy jak bracia rodzeni to utrzymywalismy razem kontakty wbrew zakazu naszej wspólnej babci i mojego pseudo ojca,tam tez mam gdzies 2 młodszych od siebie braci,
kiedys donich napisałem chciałem ich poznać niestety onimnie olali,po całosci oni niechca znac swojego starszego brata czyklli sa tacy sami wredni jak moj były stary, zreszta kuzyn tez i to potwierdził bo n by chciał znac swojego brata chocbysmy ii sie nie wychowywali razem, dlatego napisałem ze emerytka 46 jesli pochodzi z tamtych stron to tez pewnie jest taka osoba, ale niechciałem jej niczym obrazic,. ale tak mi sie ludzie z tamtej strony kojarza,
Pisz dalej.