Wpisy 3 763 432 – 3 763 531
23 lutego 2020 00:00 → 23 lutego 2020 01:01, 100 wpisów
3 763 416. lorey 2020-02-22 (23:51) home by the sea
Arczibalik
nigdzie nie musiałam dochodzić...
mam adekwatne wykształacnie...powodzenia....
ale ja nIC nie nmiałem złego na mysli w swtosunku do Ciebie i niepisałem do ciebie tylko do emerytki46 a co wy jestescie jedna osoba tylko na 2 nickach tak?
Arczibalik
nigdzie nie musiałam dochodzić...
mam adekwatne wykształacnie...powodzenia....
ale ja nIC nie nmiałem złego na mysli w swtosunku do Ciebie i niepisałem do ciebie tylko do emerytki46 a co wy jestescie jedna osoba tylko na 2 nickach tak?
dziś póżno starej babci sprzątaliśmy dom nieżle zapłaciła 250 eu tak więc dziś koziołek z górnej póły
witam gosia 77 i k30
Arczi...a może pomyslałes ze te Twoje eseje sa za długie i nudne .....i tak w ogóle
zajmij się czymś pożytecznym...a nie pisaniem tu ciągle to samo...blaaa
Lorey, wypozycz coś z biblioteki , a arczibalika nie musisz czytat .
3 763 440. lorey 2020-02-23 (00:09) home by the sea
Arczi...a może pomyslałes ze te Twoje eseje sa za długie i nudne .....i tak w ogóle
ok rozumie, a Tobie jak sie niepodoba to nieczytaj tego , opusc ten jak to nazywasz esej, i czytaj co innego, i niepisze tu co róz tego samego, , jakbys uwaznie czytała to to ys zauwazała zew to nie jest to samo,
ok rozumie, a Tobie jak sie niepodoba to nieczytaj tego , opusc ten jak to nazywasz esej, i czytaj co innego, i niepisze tu co róz tego samego, , jakbys uwaznie czytała to to ys zauwazała zew to nie jest to samo,
3 763 445. K30 2020-02-23 (00:12) waalwijk
23,59,69,33,64 mm można dożucić 1 i śpiocha 48
graj to i wygrywaj ja narazie od jutra niegram, zawieszam na kila dni gre, dzisiaj troche poplynolem na kasie i w multika i w mini lotka, dlatego niebede grał chwilowo w nic i tylko bede obserwował liczby
23,59,69,33,64 mm można dożucić 1 i śpiocha 48
graj to i wygrywaj ja narazie od jutra niegram, zawieszam na kila dni gre, dzisiaj troche poplynolem na kasie i w multika i w mini lotka, dlatego niebede grał chwilowo w nic i tylko bede obserwował liczby
Sara0925 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cześć
K30
Gosia
Gosia może kiedyś wygrasz główną wygraną w EP
Gosia jeszcze wygrasz ale cierpliwości
Sara i tak to się konczy ...ja do Ciebie nic nie pisałam....
trochę KOBIETAodpocznie...
trochę KOBIETAodpocznie...
Lornetka A o czym Ty piszesz ?
Loretka miało być
Aha no to sama widzisz
Arczibalik73 pisze nie do Ciebie i masz mu za złe A sama coś piszesz i mówisz później że piszesz o niczym dobre
Arczibalik73 pisze nie do Ciebie i masz mu za złe A sama coś piszesz i mówisz później że piszesz o niczym dobre
loretka a moze lornetka sebastian M co?
Loretka to jest ładnie a lorey brzydko.
Loretka fajna z Ciebie dziewczyna A robisz z siebie i to na siłę taką złą
Po co tak robisz ?
Po co tak robisz ?
No widać od razu jacy jesteście,,,,
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,,,
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,,,
3 763 480. Sebastian_M Fajnie ja nazwałes loretka, a mi sie to skojarzyło z lornetka niewiem czego akurat tak, ale niechciałem tej osoby nicztym obrazić wiec prosze bez obrazy LOREY, ale to znów mi sie kojazy z e sklepem lorey monroe,prosze zmien nick na coś ładnego i fajnego
Loretko dlaczego wyzywasz nas od nieuków ?
Lubisz wyzywać ludzi i im zbliżać?
Sprawia Ci to przyjemność ?
Lubisz wyzywać ludzi i im zbliżać?
Sprawia Ci to przyjemność ?
3 763 485. lorey 2020-02-23 (00:32) home by the sea
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,
jakie znów nieuki o czy waćpanna tu pisze, prosze zmień nick na coś ładnego i fajnego bo mi sie ten Twoj nick kojarzy ze sklepem lerle morle,
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,
jakie znów nieuki o czy waćpanna tu pisze, prosze zmień nick na coś ładnego i fajnego bo mi sie ten Twoj nick kojarzy ze sklepem lerle morle,
Lerle Morle?
Arczibalik73 może masz na myśli Trele Morele ?
Słuchajcie. W tym tygodniu nie wygrałem nic w EJ
W poprzednim losowaniu miałem prawie 90 zł więc starczy na cały miesiąc grania
Czy to prawda że w Keno jak nie padnie żadna liczba na kuponie to dostaje się 2zł
3 763 489. Sebastian_M no tak mi sie kojarzy ten nick, niewiem dlaczego, ale nie to zewbym ta osobe obrazał w jakis tam sposób bo wcale tego niechce i nierobie tylko jakos mi sie tak kojarzy ten nick oczywiscie lorey prosze bez obrazy z mojej strony jesli Uwazasz ze CIE obraziłem to przepraszam nie chciałem
Aya i tu jesteś w błędzie. Jest jeszcze piwnica więc niżej się da
3 763 492. Aya 2020-02-23 (00:39)
Poziom IQ u niektórych sięgnął podłogi no cóż niżej się nie da.
o czyjim poziomie piszesz bo chyba nie o moim co? aten nick mi sie naprawde z tym sklepem skojarzył a tam sa róze podłogi w sprzedzay i panele tez, tam jest wszystko, co tylko chcesz od szpilki ,po altanke na działke,
Poziom IQ u niektórych sięgnął podłogi no cóż niżej się nie da.
o czyjim poziomie piszesz bo chyba nie o moim co? aten nick mi sie naprawde z tym sklepem skojarzył a tam sa róze podłogi w sprzedzay i panele tez, tam jest wszystko, co tylko chcesz od szpilki ,po altanke na działke,
Aya jak chcesz zabłysnąć przed nami wymyśl coś oryginalnego ok ?
A teraz mam was już dość
arczi myśl to nie boli
Seba nie muszę błyszczeć wystarczy że Ty brylujesz
arczi myśl to nie boli
Seba nie muszę błyszczeć wystarczy że Ty brylujesz
Aya Ty też lubisz komuś dokuczyć tak ?
A powiesz mi chociaż dlaczego sprawia Ci to przyjemność ?
A powiesz mi chociaż dlaczego sprawia Ci to przyjemność ?
Aya jak chcesz zabłysnąć przed nami moze popisz sie tutaj numerami wygranymi , do mini lotka , podaj nam tu numery które jutro wyjda w mini lotka jeśli jesteś taka madra i przebiegła
Loretko kochana jeśli brakuje Ci słów to przyjedź do mnie na nauki {{ok}
Podszkolę Cię tak że będziesz miała taki zasób słów jaki jest potrzebny do takiej rozmowy
Podszkolę Cię tak że będziesz miała taki zasób słów jaki jest potrzebny do takiej rozmowy
Piszcie sobie co chcecie...taką macie zabawę....
..............................
..............................
Aya dlaczego piszesz że jesteś zołza?
Ja miałem o Tobie odmienne zdanie
Ja miałem o Tobie odmienne zdanie
Aya dlaczego ubliżasz teraz Loretce pisząc jej że nie bedziesz rozmawiała z podłogą ?
Czy Ty naprawdę nie masz kultury ?
Czy Ty naprawdę nie masz kultury ?
Profesor
I co jakieś grubsze wygrane
Sebastian
3/5 W Mini nic grubszego
U mnie też prawie nic
Ale u Buka 100zł
3 763 507. Aya 2020-02-23 (00:47)
arczi aleś błysnął
aya ja Ciebie nioobrazam niczym tu wcale tylko chce abys pokazała mi ze twoje iQ jest takie wysokie i chce abys nam tu z sebastianem podała liczby które jutro TS wylosuje W w mini lotka amoze kolezanka wie lorey, no ja sie tu niehwale swoim IQ i moze jestem głupi w waszej ocenie ale moze jestescie bardziej inteligentniejsze odemnie wiec prosze o prosta zecz o numery które jutro TS wylosuje w mini lotka i one napewno wyjda mo chyba wasze IQ wie to co? jesli jestescie tu takie madrewszystkie trzy czyli, aya, lorey i emerytka 46 to prosze o podanie nam numerów wygranych na mini lotka na jutrzejsze losowanie, no chybałatwe to jesrt co dla was
arczi aleś błysnął
aya ja Ciebie nioobrazam niczym tu wcale tylko chce abys pokazała mi ze twoje iQ jest takie wysokie i chce abys nam tu z sebastianem podała liczby które jutro TS wylosuje W w mini lotka amoze kolezanka wie lorey, no ja sie tu niehwale swoim IQ i moze jestem głupi w waszej ocenie ale moze jestescie bardziej inteligentniejsze odemnie wiec prosze o prosta zecz o numery które jutro TS wylosuje w mini lotka i one napewno wyjda mo chyba wasze IQ wie to co? jesli jestescie tu takie madrewszystkie trzy czyli, aya, lorey i emerytka 46 to prosze o podanie nam numerów wygranych na mini lotka na jutrzejsze losowanie, no chybałatwe to jesrt co dla was
Milan-Fiorentina x i 100zł
Profesor
Jutro będą lepsze liczby
Sebastian no trafiło się
A ja dałem że wygra Legia ,Real Madryt i Inter 1 +1/5 bramki
Real przegrał Legia wygrała a Inter nie wiem
3 763 520. profesor1980 witaj umnie tez kiepsko jest ostatnio w multika choc niedawno moglo byc tak pieknie ale to bylo przedwczoraaj, to co wygrałem to juz przegrałem dzisiaj tez pusciłem 4 mini lotki, myslałem ze wejda pewne numery w mini i jeserazem obstawiłem i wysłłasłem niestety nie weszedł ani jeden numer w 4 zestawach w mini ale tonic od jutra troche przerwy wprowadzam sobie trzeba troche odpoczać od gierm , ale pomimo to wszystkim grajacyumn zycze wielu wygranych
Czyli kupon mi nie wszedł