Wpisy 3 763 399 – 3 763 498
22 lutego 2020 23:40 → 23 lutego 2020 00:42, 100 wpisów
arczibalik73
To znaczy ,że jednak masz coś ze wzrokiem.Albo jesteś niekumaty.
3 763 398. lesiu28 2020-02-22 (23:40)
Arczi nie baw sie w adwokata diabla
Arczi nie baw sie w adwokata diabla
arczibalik73
Ty zamiast herbatek ziołowych zrób sobie inną herbatkę.Może wtedy załapiesz.
3 763 400. emerytka 46 2020-02-22 (23:40) Chorzów.
arczibalik73
widzisz słonko nawet niewiesz z kim piszesz, a sie tak tu wymadrzasz, jestem bardziej kumaty Jak TY i wzrok mam super narazie za dobrze widze
arczibalik73
widzisz słonko nawet niewiesz z kim piszesz, a sie tak tu wymadrzasz, jestem bardziej kumaty Jak TY i wzrok mam super narazie za dobrze widze
Dobranoc.Spokojnej nocy
3 763 403. emerytka 46 2020-02-22 (23:42) Chorzów.
arczibalik73
i tu własnie teraz pokazałas swoja inteligencję, wykorzystujac to co przedtem napisałem niedotyczacego Twojej osoby akurat, jestes na zbyt chamska i niebede tutaj z Toba polemizował bo to niema sensu
arczibalik73
i tu własnie teraz pokazałas swoja inteligencję, wykorzystujac to co przedtem napisałem niedotyczacego Twojej osoby akurat, jestes na zbyt chamska i niebede tutaj z Toba polemizował bo to niema sensu
3 763 407. lorey 2020-02-22 (23:44) home by the sea
Archibalik jest normalny,inaczej...
ja normalny inaczej, ? a jak do do tego doszłaś?
Archibalik jest normalny,inaczej...
ja normalny inaczej, ? a jak do do tego doszłaś?
arczibalik73
Ja z tobą też nie mam zamiaru polemizować.Oczywiście tylko wtedy,jak się nie będziesz wtrącał w nieswoje sprawy.
Ja z tobą też nie mam zamiaru polemizować.Oczywiście tylko wtedy,jak się nie będziesz wtrącał w nieswoje sprawy.
arczibalik73
A nazbyt chamska ,to jest twoja koleżanka sara.
A nazbyt chamska ,to jest twoja koleżanka sara.
Arczibalik
nigdzie nie musiałam dochodzić...
mam adekwatne wykształacnie...powodzenia....

witam , podeśle ktoś rozpiskę na 20 liczb w multi ? ggdzieś zapodzialem
K30
My tu na stronce chcemy aby tu był spokoj zadnych kłotni i wŚcibskich uwag w kogokolwiek strone ,niepodoba CI sie tu na stronce coŚ, niewchodz tu na stronke nie siej zamętu i i niepodbużaj tu relacji innych, ludzi, ja sie niewtracam w czyjes sprawy wiec odczep sie odemnie widziałem co napisałas wiewc zareagowałem chyba stosownie nieuwazasz , gdyby to ktoś np. CIEBIE zatakował a ja bym to widział pewnie tak samo bym zareagował w stosunku do danej sytuacji,bo nienawidze jak ktos sie czegos czepia drugiej osoby, mam takie pytanko jesli chciałas jej cos napisac i dosrac to dlaczrego niezrobiłas tego wczesniej jak byla sara na stronce tylko dopiero teraz to piszesz jak sary juz dawno tu niema? trzeba bylo to wczesniej napisac a nie teraz niedawno
lukaszptu masz wszystkie rozpiski
http://ljcr.dmgordon.org/cover/table.html
http://ljcr.dmgordon.org/cover/table.html
3 763 416. lorey 2020-02-22 (23:51) home by the sea
Arczibalik
ale ja nIC nie nmiałem złego na mysli w swtosunku do Ciebie i niepisałem do ciebie tylko do emerytki46 a co wy jestescie jedna osoba tylko na 2 nickach tak?
Arczibalik
ale ja nIC nie nmiałem złego na mysli w swtosunku do Ciebie i niepisałem do ciebie tylko do emerytki46 a co wy jestescie jedna osoba tylko na 2 nickach tak?
dziś póżno starej babci sprzątaliśmy dom nieżle zapłaciła 250 eu tak więc dziś koziołek z górnej póły
witam gosia 77 i k30
Arczi...a może pomyslałes ze te Twoje eseje sa za długie i nudne .....i tak w ogóle
zajmij się czymś pożytecznym...a nie pisaniem tu ciągle to samo...blaaa
Lorey, wypozycz coś z biblioteki , a arczibalika nie musisz czytat .
3 763 440. lorey 2020-02-23 (00:09) home by the sea
Arczi...a może pomyslałes ze te Twoje eseje sa za długie i nudne .....i tak w ogóle
ok rozumie, a Tobie jak sie niepodoba to nieczytaj tego , opusc ten jak to nazywasz esej, i czytaj co innego, i niepisze tu co róz tego samego, , jakbys uwaznie czytała to to ys zauwazała zew to nie jest to samo,
ok rozumie, a Tobie jak sie niepodoba to nieczytaj tego , opusc ten jak to nazywasz esej, i czytaj co innego, i niepisze tu co róz tego samego, , jakbys uwaznie czytała to to ys zauwazała zew to nie jest to samo,
3 763 445. K30 2020-02-23 (00:12) waalwijk
23,59,69,33,64 mm można dożucić 1 i śpiocha 48
graj to i wygrywaj ja narazie od jutra niegram, zawieszam na kila dni gre, dzisiaj troche poplynolem na kasie i w multika i w mini lotka, dlatego niebede grał chwilowo w nic i tylko bede obserwował liczby
23,59,69,33,64 mm można dożucić 1 i śpiocha 48
graj to i wygrywaj ja narazie od jutra niegram, zawieszam na kila dni gre, dzisiaj troche poplynolem na kasie i w multika i w mini lotka, dlatego niebede grał chwilowo w nic i tylko bede obserwował liczby
Sara0925 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cześć
K30
Gosia
Gosia może kiedyś wygrasz główną wygraną w EP
Gosia jeszcze wygrasz ale cierpliwości
Sara i tak to się konczy ...ja do Ciebie nic nie pisałam....
trochę KOBIETAodpocznie...
trochę KOBIETAodpocznie...
Lornetka A o czym Ty piszesz ?
Loretka miało być
Aha no to sama widzisz
Arczibalik73 pisze nie do Ciebie i masz mu za złe A sama coś piszesz i mówisz później że piszesz o niczym dobre
Arczibalik73 pisze nie do Ciebie i masz mu za złe A sama coś piszesz i mówisz później że piszesz o niczym dobre
loretka a moze lornetka sebastian M co?
Loretka to jest ładnie a lorey brzydko.
Loretka fajna z Ciebie dziewczyna A robisz z siebie i to na siłę taką złą
Po co tak robisz ?
Po co tak robisz ?
No widać od razu jacy jesteście,,,,
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,,,
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,,,
3 763 480. Sebastian_M Fajnie ja nazwałes loretka, a mi sie to skojarzyło z lornetka niewiem czego akurat tak, ale niechciałem tej osoby nicztym obrazić wiec prosze bez obrazy LOREY, ale to znów mi sie kojazy z e sklepem lorey monroe,prosze zmien nick na coś ładnego i fajnego
Loretko dlaczego wyzywasz nas od nieuków ?
Lubisz wyzywać ludzi i im zbliżać?
Sprawia Ci to przyjemność ?
Lubisz wyzywać ludzi i im zbliżać?
Sprawia Ci to przyjemność ?
3 763 485. lorey 2020-02-23 (00:32) home by the sea
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,
jakie znów nieuki o czy waćpanna tu pisze, prosze zmień nick na coś ładnego i fajnego bo mi sie ten Twoj nick kojarzy ze sklepem lerle morle,
nieuki...nawet Nik jest dla Was problemem,,
jakie znów nieuki o czy waćpanna tu pisze, prosze zmień nick na coś ładnego i fajnego bo mi sie ten Twoj nick kojarzy ze sklepem lerle morle,
Lerle Morle?
Arczibalik73 może masz na myśli Trele Morele ?
Słuchajcie. W tym tygodniu nie wygrałem nic w EJ
W poprzednim losowaniu miałem prawie 90 zł więc starczy na cały miesiąc grania
Czy to prawda że w Keno jak nie padnie żadna liczba na kuponie to dostaje się 2zł
3 763 489. Sebastian_M no tak mi sie kojarzy ten nick, niewiem dlaczego, ale nie to zewbym ta osobe obrazał w jakis tam sposób bo wcale tego niechce i nierobie tylko jakos mi sie tak kojarzy ten nick oczywiscie lorey prosze bez obrazy z mojej strony jesli Uwazasz ze CIE obraziłem to przepraszam nie chciałem
Aya i tu jesteś w błędzie. Jest jeszcze piwnica więc niżej się da