Wpisy 3 762 813 – 3 762 912
22 lutego 2020 17:12 → 22 lutego 2020 18:07, 100 wpisów
Magda dzis mialem okazje wygrac nie tylko kebaba ale cala budke
nie wykorzystane okazje sie mszczo
Madzia oczywiście Wygrajmy w KARNAWALE bo potem albo nigdy albo wcale
Mulag ja chyba też zaraz zrobię faworki.....idę robić.Forsami w karnawale same bale
Mulag rano pobudka o 5:00 a wiesz czemu...bo jest Walka Wilder and Tyson Fury..Będe patrzył
Mulag to Ty jeszcze pracujesz ja na Emeryturze do poniedziałku hehe hehe hehe hehe hehe hahaha hahaha ha
Jak się dowiedział że chce firmę ile będę płacił to powiedział że za tyle on zrobi
Weź się zwolnij składaj papiery domnie laytowa praca..ściema to mało piwiedziane... jestem Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Mulag jak ja się z tamtąd nie zwolniłem to znaczy tylko jedno..jest ok...
No na pewno znając ciebie to byś sobie nie pozwolił już w g ó w robić
Ale dzisiaj jest Lotto kumulacja w Lotto 7 Milionów to się wygra..I będzie się działo
Ale poważnie wysłałem posłańca i mi zagrał dam ci zakład nowy za jakiś czas oczywiście dziś
Mulag tak tylko pytałem z ciekawości twoja sprawa czy chcesz mieć 350 tysięcy za 1,50 czy nie
Mulag albo w toy toy story kupon był bardzo chory..nie nie nie nie nie nie ma wygranej
Pitu pitu a ja już wszystko prawie kończę wczoraj dużo przygotowałem kulki uformuje i dam do lodówki jutro będą okey
Masz już pomocnika do żelaska to tamten się zwolnił wygrał pewnie w Lotto..I mu to Lotto z Plusem karkas na łeb żelasko w.d..e Piotrusiowi I gud bay Helena...
O rety dobrze że zrobiłem chrust sam i kulki w radiu mówią że 1kg chrustu 36zl to dobrze że robię sam mam za grosze
Mulag ale to było dobre Babka odłożyła 10.000 wzieli wyje..li..Hehehe a tamci oddali...poco składać na czarną godzine jak jest zawsze czarna ale lepiej się zabawić
Dam wam te kulki z tej masy co była w garczku gotowa informowałem kulki i daje do lodówki
Czytałem to forsami dobrze że te z mops był uczciwy i oddał te 10tys
"Na dole bęben, na górze kule...
Karnawał się kończy
a wygranych nie ma w ogóle"
Karnawał się kończy
a wygranych nie ma w ogóle"
Forsami.
Mulag mogła mi te kase dać to bym założył lokate...wysoko procentową...
Mulag takie chyba jeżyki to się robiło w szkole na ZPT..pamiętasz.??
Tak..a co rusz to szkoły zamykają..np jedynke..przy Jadwidze..teraz internat..przy mechaniku..jak to wszystko zwali na stomil..to mięso armatnie potrzebne w sumie...
Wszystko pozamykają w końcu tylko roboli im brak w kołchozach za miskę ryżu
Mulag słyszałem że Kaśka robiła na kontrolingu ale nie zdała egzaminów.I ją wy... wiesz o kim pisze.. bo tak chodziła jak robot z kijem w...
Jak żyć Panie Premierze - jak żyć na Podkarpaciu?.Z samej emerytury , 500 plus , 13- tej i 14-tej emerytury i uprawy papryki człowiek nie wyżyje.
toż to strona Lotto... Czy może się mylę
Kto ma trzonek
Przecież pisano wyżej nie tylko o zatrudnieniu , przepisach kulinarnych, nawet o seksie.To komuś przeszkadza ? Nawet alkohol był na foto.
A gdzie cyferki...
Trzonki siekiery na ts
Forsa
Forsami za chwilkę w profilu nowy zakład znów mnie wyrobią do zera
No nie wierzę... Arka do 92 minuty przegrywała 0:2by wygra 3:2Raków co on zrobil
No teraz sport..
Mulag ale jak na końcu zera to przecież dobrze.jak będzie 350.000 ,tysięcy
Tomi idź im pomóż
Pokaż lewemu jak się strzela
Tomi patrzysz na Boks..rano walka Wilder and Tyson Fury ja wstaje I patrze
Mulag, za komuny - jak mówią dziadkowie , gdy kulki wybierano ręcznie , padały szóstki.Trzeba pisać do Kamińskiego i Banasia o nadzór nad lotto , które nie chce dać biednym wygrać.
bo