Wpisy 3 762 713 – 3 762 812
22 lutego 2020 15:42 → 22 lutego 2020 17:12, 100 wpisów
Magdo proszę. Zadzwoń 532 144 526 chce usłyszeć twój głos.
Mulag zrobię ale nie dzisiaj.....jak wyzdrowieję bo mnie grypa łamię.
Czasem jak mi się nie chce to barszcz czerwony z fasolką czerwona
jak jestrmem chora to nawet plackiem nie leże tylko jeszcze innym obiad robię
Proszę zadzwoń.
Smutno mi strasznie.
Co boisz się ?
Arcisz55 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 882205 i trafił(a) 250 zł
Mulag jeszcze takich nie próbowałam.....tylko z kapustą i grzybami albo samymi grzybami...
On jest uzdrowicielem przebierze się za mikołaja i wyzdrowiejesz w kilka sekund
Czasem robi się z puckami i kapustą ale zadki u mnie znaleźć pucka
Lukaszp, masz bardzo wysokie IQ.Masz siłę przyciągania i przekazywania dobra.Nie, nie pochodzę spod Debicy.Tam mam rodzinę i przyjaciół w Tarnowie.Pozdrawiam
Jak zadzwonisz pomogę Ci.
Proszę przekonajcie ją.
A co mi dasz ?
A dasz mi buziaka ?
Kto zadzwoni ? 532 144 526 ten kozak.
Ale tu nie ma takiego.
takiej
Magdo zadzwoń.
magdo
Idę spać o 19,nad rabiam że jest okey ale jestem dziś zmęczony i grupka łapie coś porobie jeszcze i tyle
16tomash03 zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 882211 i trafił(a) 100 zł
na papierze zawsze wygrana, ciekawe jak real wypadnie
Dobra takie do loto
45,20,6.37.32.9
41.15.12.4.18.36 mialem ale nie gram
45,20,6.37.32.9
41.15.12.4.18.36 mialem ale nie gram
ladne mam zderzaki, potrafie przewidziec kase co do pol godziny maks
dzis mnie dziadek inwalida gonil z lasko po przystanku a ja panie zadnej kasy place karta
Już jestem,byłam w aptece i po coś słodkiego.
Mam wysłane multi:
5 z chybika i 9
dwie 9 swoje.
Mam wysłane multi:
5 z chybika i 9
dwie 9 swoje.
w keno
widzisz ile mi zostalo
ale w multi lepiej od ciebie dzis mi poszlo
musialem zarobic na ksiedza i pifko bo dzis szabat
3/5 to maloooo
Mega teraz zauważyłam,że wpadają codziennie 2-3 parki moje......trzeba zacząć grać parkami łączonymi.
budka suflera i kosa lustrzanksa 5,12,69
dzis byla moja ulubiona trojka wtc szkoda za nia
lepiej daj mi ja ci pomnoze w keno
nie jedz kebaba bo osiedlasz
nie ciągnie mnie do kebabów.....czasami kubełek z mięsem i frytami,ale to rzadko...
ja jem wot i am
czemu dobre ja lubie tez
Chyba,że bez surówki...bo nie lubię 2 kg kapusty nawalą....już wolę mięso i frytki...
ja juz jestem ustawiony w keno, nie chce mi sie nawet multi puszczac, moze 1 strzal dla sportu
Kiedyś było Awanti w Poznaniu na Starym PKP to żarcie ok teraz na tych. Nowych jakieś plastikowe te żarcie
ale daj
Kiedyś były na pkp dobre zapiekanki,teraz nic nie ma....tylko kebaby i kebaby....
a ja mam nowa odlotowa kabine prysznicowa, pieknie mozna sie zamknac ciemne szybki i flap flap
idz do apteki i popros cos na koronawirusa
No Madzia prawda stare budki i były dobre czy gorące psy czy kanapki czy frytki a teraz walą co popadnie
Tomi kiedys były zapiekanki z pieczarkami dobre,hot dogi,hamburgery i to wszystko...teraz same kebaby.
ktory byl Dawid Zyla dzis? moze da pewniaki
Dobreposzedłem do sklepu technicznego i pytam czy mają maski a babka do spawaniaa ja ,nie na wirusa a one w śmiech