Wpisy 3 761 978 – 3 762 077
21 lutego 2020 22:57 → 22 lutego 2020 00:31, 100 wpisów
3 761 962. MPFK 2020-02-21 (22:51)
Kiedy nie luknę na czat
to sebastian sara sebastian sara sebastian sara sebastian sara .................
gdzie tak jest ? bo tu niewidze ze bytak bylo jak piszesz?
Kiedy nie luknę na czat
to sebastian sara sebastian sara sebastian sara sebastian sara .................
gdzie tak jest ? bo tu niewidze ze bytak bylo jak piszesz?
Arczi on ma rozdwojenie jaźni nie wiedziałeś ?
sebastian prtzeczytałes odemnie @
arczibalik73 Tak przeczytałem ale nie wszystko bo naprawdę nie miałem czasu.
Odpisałem
Odpisałem
3 761 987. Sebastian_M dobra to jak bedziesz miał czas to naspokojnie przeczytaj do konca nic sie niestało
Powoli odpowiem Ci na pytania
Spoko teraz żeby nie uchodzić za ciemnogroda
trzeba być bi a nawet tri
trzeba być bi a nawet tri
3 761 991. Sebastian_M wejdz na moj profil w zestawy stałe w mini i sprawdz liczby
popatrz jakbym zagral tymi liczbami co by byłoale niezagrałem
3 761 998. K30 dziekji, fajnie nie?ale niezagrałem chybabredzie trzeba nieraz grac tymi zestawami liczb tylko nie systemem jak tam jest akurat
4/5 ?
W Mini tak ?
arczibalik73
4348 zł ?
3 762 001. Sebastian_M 2020-02-21 (23:09) Dziś Gram w Mini )
W Mini tak ? tak w mini moje typowane stałe zestawy tak te na 10 to sa systemowe te inne juz nie
W Mini tak ? tak w mini moje typowane stałe zestawy tak te na 10 to sa systemowe te inne juz nie
Kasa przelatuje Ci a Ty co ?
gwiazdor zatypował(a) za 40 zł w typowaniach Szybkie 600 na los. nr 5710 i trafił(a) 2520 zł
gwiazdor
3 762 007. Sebastian_M wlasnie teraz sprawdziłem to dawno tam niezagladałem, trzeba miec na taki system najpierw,a ja niemam i nigram tymi liczbami,
No tak zgadza się. Najpierw trzeba wygrać żeby grać systemem
O widzę że zapowiada się wesele
dla gwiazdora ale teraz juz przejdzmy do realnych zestawów, pytanie czy gwiazdor zagrał w realu tez i to wysłał czy tylko tu na sucho?
3 762 013. Sebastian_M 2020-02-21 (23:13) Dziś Gram w Mini )
ooo wlasnie i dlatego niegram systemem,tylko zwykłym zakladem
ooo wlasnie i dlatego niegram systemem,tylko zwykłym zakladem
a jakie wesele kto sie żeni?
3 762 020. Sara0925 2020-02-21 (23:16) Polska
MPFK Pomarszczony
z kim ?aco mpfk z pomarszczonym? a kto to taki ten pomarszczony
MPFK Pomarszczony
z kim ?aco mpfk z pomarszczonym? a kto to taki ten pomarszczony
W związku z tym, że nie odpowiedziałeś na proste pytanie - znane Ci z autopsji , odpowiadam:
- Rano śmierdzi palec
- Rano śmierdzi palec
3 762 023. MPFK pytam bo cos tu widziałem ze ktos pisze cos o weselu to zapytałem a adwokatem niejestem a bardziej jasnowidzem wiec koleś wiec udaj sie teraz pomalutku do łozeczka i przestań tu robić zamęt na stronce, ok siusiu ,paciorek i idz spać i to biegusiem
By oddać siusiu trzeba mieć czym.On go widzi w lustrze.Bsrdzo rośnie mu reka.
3 762 023. MPFK 2020-02-21 (23:20)
Ty adwokat biegaj lepiej na siłkę pod chmurką a co siłki to tak pojde niech sie tylko ciepło na dworzez zrobi, narazie jest za zimno jeszcze na cwiczenia pod chmurka
Ty adwokat biegaj lepiej na siłkę pod chmurką a co siłki to tak pojde niech sie tylko ciepło na dworzez zrobi, narazie jest za zimno jeszcze na cwiczenia pod chmurka
3 762 028. Sara0925 2020-02-21 (23:25) Polska
a to jakis inwalida tak? a to zcałym szacunkiem współczuje takiego stanu zeczy
a to jakis inwalida tak? a to zcałym szacunkiem współczuje takiego stanu zeczy
MPFK, czekały na Ciebie.Nikt inny na nie nie zasluzyl.To za całokształt Twoich dzieł na czacie.
3 762 033. MPFK 2020-02-21 (23:27)
No popa jak się Arcy... rozkręca
co chcesz popa czy mopa zdecyduj sie wkoncu czy kopa, bo czegos tu nierozumie w tym co tam piszesz?
No popa jak się Arcy... rozkręca
co chcesz popa czy mopa zdecyduj sie wkoncu czy kopa, bo czegos tu nierozumie w tym co tam piszesz?
3 762 033. MPFK ja cie niechce tu niczym obrazać itego tez nierobie wiec prosze CIE o jedno nie wchodz mi w droge, bo zęby 3 razy nie rosną, i sie uspokój jesli chcesz tu znami przebywać to proszezachowuj sie odpowiednio tez jak przystało na dorosłego faceta, kiedy zartujemy to zartujemy, kiedy rozmawiamy na serio to na serio, trzeba tu rozgraniczac tez i pewne fakty, i wiedziec co jest zartemaco nie
To nie inwalidztwo, z tego bym się nie śmiała .To Zespół Kehrera .
Dobra tyle fajnego
teraz będę typić na prawdziwne wygrane nie tam takie popierdywania
jak tutaj widzę
CzePaNara
namoły
teraz będę typić na prawdziwne wygrane nie tam takie popierdywania
jak tutaj widzę
CzePaNara
namoły
Myślałam, że już nigdy nie zmadrzejesz , a Ty Misiu nawet za TYPowanie się zsbierasz.Jeszcze będą z Ciebie ludzie .
3 762 037. MPFK 2020-02-21 (23:32)
...a zbiórka chajcu na niemotkę sierotkę miała być niewiem okim mówisz bo ja NIEJESTEM NIEMOTKA JAKAŚ TO PO 1, a po 2 nie jestem sierotke i nic niewiem o zadnej zbiorce czegos mniby dlamnie, kiedys sebastian i pare osob chciało cos zrobic tu niby dlamnieale odsmówiłem pomocy tej wiec przestan bredzic jakies głupoty, rtu na czacie,
3 762 041. Sara0925 2020-02-21 (23:35) Polska
nie nie ja sie z tego niesmieje wcale, gdzierz bym śmiał sie z tego śmiac aha czyli zespół kehrera rozumie i bardzo mi przykro no niewiedziałem ze takie coś CIE spotkało MPFK
...a zbiórka chajcu na niemotkę sierotkę miała być niewiem okim mówisz bo ja NIEJESTEM NIEMOTKA JAKAŚ TO PO 1, a po 2 nie jestem sierotke i nic niewiem o zadnej zbiorce czegos mniby dlamnie, kiedys sebastian i pare osob chciało cos zrobic tu niby dlamnieale odsmówiłem pomocy tej wiec przestan bredzic jakies głupoty, rtu na czacie,
3 762 041. Sara0925 2020-02-21 (23:35) Polska
nie nie ja sie z tego niesmieje wcale, gdzierz bym śmiał sie z tego śmiac aha czyli zespół kehrera rozumie i bardzo mi przykro no niewiedziałem ze takie coś CIE spotkało MPFK
Z tymi objawami można zyc.Jest pewien sposób : - Więcej się śmiać, mózg zrobi swoje ( o ile się go ma ?)
3 762 045. Sara0925 czy MPFK jest kobieta czy męrzczyzna bo to chyba jest choroba bardzirej kobieca co?
3 762 048. K30 2020-02-21 (23:50) waalwijk
turecka krew oby wam sie lepiej numery składały
a noi napewno beda sie ;lepiej składaly albo co inne bedzie nam myskli rozpraszało i
turecka krew oby wam sie lepiej numery składały
a noi napewno beda sie ;lepiej składaly albo co inne bedzie nam myskli rozpraszało i
dobra lece podumac w liczby na jutro, jutro zaczynamy od 1 miala byc dzisuiaj, nie wyszła wiec bedziew jutro i mozez 80 tka?
3 762 052. K30 wyslij je wszystkie nic nie kombinuj moze wejda wszystkie , ja bynm tak zrobił choc i bym nie kreslił wszystkich tez, ale zrób jak uwarzasz, to twój wybór niewidzi mi sie ty pare liczb, ale niemoge ingerowac w to co ty myslisz, dlatego musisz podjac decyzje sam co uwazasz ze moze wejsc, ja bym odrzucil tu pare liczb ale Ty zrobisz jak chcesz
arczi smialo wal co bys odrzucil jak curka trafi jak obiecalem kasa dla ciebie po polowie
sorki ale musze mna chwile odejsc od komputera i oddalic sie na troni spojrzec w czarodziejska kule co bedzie jutro o 14tej, wiec chwile mnie niebedzie k30 tu niechodzi o kase tu chodzi o to byś wygrał odrzucil bym 49,59,27,23,tak na poczatek ddodałbym liczbe 80,45,do tych liczb czyli 1,7,13,17,45,80
3 762 057. arczibalik73 2020-02-22 (00:08) multik 7/7 i mini 5/5
sorki ale musze mna chwile odejsc od komputera i oddalic sie na troni spojrzec w czarodziejska kule
sorki ale musze mna chwile odejsc od komputera i oddalic sie na troni spojrzec w czarodziejska kule
3 762 058. K30
nie wiedziałes ze kazdy magik i szarlatan oraz wrózbita ma takie gadzety, jedni korzystaja z kart tarota inni ini z wahadełeek jeszcze inni z ryun a jeszcze inni z kryształowej kuli, zobacz megamocny korzysta z wahadełka, a ja z kuli i kory mózgowej,
moja niunia ma pierścionek z księżycem i gwiazdą czy też można użyć jako wahadełka
najlepsze sa wahadełka kule i kora mózgowa, , z tego powinno sie wszystko ukladac, i wszystko wychodzić, tylko trzeba dobrze ruszyć głowa i chwilke pomysleća liczby same wpadna do głowki,szybko je skreslic i wysłac na losowanie ,nie wahadełko musi byc ze szpicem
pierscionek zz ksiezycem i gwiazdka moze byc amukuletem jakimś ale nigdy nie moze słuzyć jako wahadelko
amuletem
3 762 071. K30 2020-02-22 (00:23) waalwijk
aż moja sie uśmiała tu jest bez hidżabu
no śmiech to zdrowie, a ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni
aż moja sie uśmiała tu jest bez hidżabu
no śmiech to zdrowie, a ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni
wiecej snmiechu i mniej łez, a wszystko bedzie the best no ladny pierscinek ladny przypomina mi eine stern ktora śpiewa, dj otzi lub polski piosenkarz mariusz kalaga jedna z gwiazd co imie twoje ma
https://youtu.be/K_xH0T8Rcwg