Wpisy 3 761 878 – 3 761 977
21 lutego 2020 22:16 → 21 lutego 2020 22:56, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
K3O okej rozumie MULTIK a która bys liczbe chciał zmienic w tym zestawie np na inna
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 320 399,10 zł
3 761 883. Wojtt witaj
Wojtt, byłam tam z dziadkami.Mam rodzinę w Tarnowie i okolicach
arczibalik ten zestaw już spalony ale gdzieś jest błąd zawsze jednej cyfry zabraknie
K30
Jak chcesz 5/5 to musisz brac pod faktycznie fakty jak chodza liczby miedzy soba. Seba o tym wie
Gołąbek
Jak chcesz 5/5 to musisz brac pod faktycznie fakty jak chodza liczby miedzy soba. Seba o tym wie
Gołąbek
potwierdzam sprawdziłem kupny niestety multik 10/10 trafione tylko 3/10 a mini na 2x mini na jednym mini 2/5 na drugim 1/5 tylko czyli lipa po całoswci a le to nic jutro tez jest dzien i pewnie bedzie lepiej w pozytywnum tego słowa znaczeniu
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
3 761 892. K30 2020-02-21 (22:19) waalwijk
arczibalik ten zestaw już spalony ale gdzieś jest błąd zawsze jednej cyfry zabraknie moim zdaniem nie powinienes tego kuponu palic za zostawic go i wymienic w nim jedna z liczb aja bym tam zamiebil jedna liczbe a mianowicie 62 na liczbe 1 liczbe poczatku ktora czesto czyma sie z liczba 11
arczibalik ten zestaw już spalony ale gdzieś jest błąd zawsze jednej cyfry zabraknie moim zdaniem nie powinienes tego kuponu palic za zostawic go i wymienic w nim jedna z liczb aja bym tam zamiebil jedna liczbe a mianowicie 62 na liczbe 1 liczbe poczatku ktora czesto czyma sie z liczba 11
3 761 890. Sara0925 2020-02-21 (22:19) Polska
Arczibalik Twoje liczby były w Mini.Ty lubisz małe do 10 tak lubiemałe liczby choc ich ostatnio niekresle w mini a w multiku ale niezawsze takj wychodza jak ja chce i je kresle
Arczibalik Twoje liczby były w Mini.Ty lubisz małe do 10 tak lubiemałe liczby choc ich ostatnio niekresle w mini a w multiku ale niezawsze takj wychodza jak ja chce i je kresle
Sara już zapomniałam
Ale chyba lepiej
Jeszcze czuję
Ale nie myślę
I dziś rozchodziłam
Ale chyba lepiej
Jeszcze czuję
Ale nie myślę
I dziś rozchodziłam
3 761 913. K30 2020-02-21 (22:26) waalwijk
arzcibalik ok posłucham cię,
zrób jak uwazasz kiedy tylko kreslisz multika zawsze w zestawie umieszczaj na poczatku 1 apozniej doniej dobieraj liczbyinne , przykukaj z czym 1 lubi wychodzić i te liczby z nia kreśl.
arzcibalik ok posłucham cię,
zrób jak uwazasz kiedy tylko kreslisz multika zawsze w zestawie umieszczaj na poczatku 1 apozniej doniej dobieraj liczbyinne , przykukaj z czym 1 lubi wychodzić i te liczby z nia kreśl.
3 761 919. K30 jutro powinna sie pojawic 1 w multiku w wygranych,
Euro ktoś hapnol
K30, Tobie potrzebny specjalista od czyszczenia złych mocy.Tylko nie Jackowski.
K30 ja też chcę na @ mojego gorylA
Cześć
Kto lubi faworki i chałwę ?
Osa masz goryla ?
Zaraz sprawdzę kupony
Tak właśnie wszedl
Osa jestem Twoim Gorylem ?
Osa ja Ciebie ciałem obronię
bodygard
hi all
3 761 921. K30 oi niech bedzie i teraz graj tym ukladem dotad az wyjdzie
Będę walczył do utraty sił
1405259_40 Witaj
1405259_40 Jak Ci idzie gra?
Osa Ty jesteś dzika ?
Tak gorylu twoja @
Bawcie sie
Osa Już mi lepiej
Osa weźmiesz mnie na wesele?
W Mini znowu 2/5
Mam 2,5,7,9,32
A jest 1,2,6,9,33
A jest 1,2,6,9,33
3 761 931. Sara0925 kolega jackowski nie czysci złych mocy on sie czym innym zajmuje głownie przepowiadaniem przeszłosci i znajdowaniem zwłok ludzi którzy umarli,w nieznanych okolicznosciach jest dobry w tym co robi, tylko ostatnio pollicja niekorzysta z jego usług i i pozniej sa w czarnej upie, gdyby korzystali jak kiedys by byla lepsza wykrywalnosc zabojstw innych zeczy,ja tego goscia szanuje za to co robi dla ludzi, czesto słucham jego programów na jego blogu, na yutube który prowadzi na zywo,ciekawe zeczy mowi ktore w zyciu tez sie i sprawdzaja choc ludzie tego nie widza co sie dzieje wkolo nich bo pedza za kasa inic innego ich nie interesuje poza wlasnym ja i kasa
Codziennie mam 2/5 już mnie to rozdrażniło
Kiedy nie luknę na czat
to sebastian sara sebastian sara sebastian sara sebastian sara .................
to sebastian sara sebastian sara sebastian sara sebastian sara .................

Arczi sam widzisz co się dzieje
W grudniu po południu
3 761 958. Sebastian_M spokojnie ja tez mam 2/5 wmini i znow 3/10 i lipa poi całosci umnie 1,5,9,11,34 i tez 2/5 w jednym a drugim tylko 1/5 weszło i tez 1 ale niema sie co martwic bedzie lepiej , pomalutku i dojdziemy docelu
Arczi mam nadzieję