Wpisy 3 761 338 – 3 761 437
21 lutego 2020 14:20 → 21 lutego 2020 15:10, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
3 761 336. Sara0925 2020-02-21 (14:18) Polska
Zaras dam skan, proszem czkac
tylko se go zrobie na paincie
tylko se go zrobie na paincie
jasna cholera ale poszły powtorki tak jak pisałem wczesniej, myslałem ze juz niezdaze do kolektury ale zdazyłem w ostatnieej chwili puscilem liczby ale niestety widze ze troszke w pospiechu zle złozylem, te liczby, bo tylko 3/10 wpadło mi czyli lipa, a zasugerowałem sie snem i tymi tez liczbami, i zrobilem jeden blad ze niewysłałem z plusem,choc nigdy niezgram z plusem, bo juz sie kiedys przejechałem na tym plusie, skreslilem liczbe dzisiaj 49 na kuponie ale niezaznaczyłem jako plusa i tu juz by bylo cos wiecej ale niestety pech to pech
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 761 336. Sara0925 2020-02-21 (14:18) Polska
zaraz bedze skan x3
zaraz bedze skan x3
Cześć
. Dla wygranych
3 761 345. Sebastian_M 2020-02-21 (14:25) Dziś Gram w Mini )
. Dla wygranych
jak brak wygranych
. Dla wygranych
jak brak wygranych

Ja mam coś taakiego
Kto poleciał ?
zaraz córce powiem zeby wyslala 9/9 dzisiejszą i dam skan tylko date zaslonie
Walduś mam coś dla Ciebie
marek79 zatypował(a) za 20 zł w typowaniach Szybkie 600 na los. nr 5579 i trafił(a) 2500 zł

3 761 358. waldus 2020-02-21 (14:30) lotto 8,16,18,24,25,37
mogę się założyć ze daty nie zobaczymy
mogę się założyć ze daty nie zobaczymy
A co nie grasz w Mini ?

Cześć
Arczi masz @ przeczytaj i odpowiedz
Mulag ja się obudziłem napisałem Ci to tam.... a Patrzę a Ty tu jesteś..
tak ostatnie nie wiem czy dalej zagram kaska potrzebna do odkładania bo jak nie to 19 wiek zawita
Nic nie rób być jak koleżanka poderwij Arabke..jak ona Araba..żyje beztrosko
Forsami
Po co Ci Arabka ?
Po co Ci Arabka ?
Walduś a co mam mieć dla Ciebie
Tomi widzisz można wygrać ale raczej w Mini
uwolnić się od hazardu założę stronkę dla graczy którzy chcą wyjść z hazardu
I tak wiadomo że to wszystko jest marność nad marność powiadam wam marność
będą długi monologi jak się to zaczęło i powody i moje rady jak z tego wyjść
Forsami pokażemy Ci skan wygranej 5 w Mini
Ale to jest droga przez mękę
Sara ale Twoja tabela dobra... Tylko weź traf z której Lini zabrac
Forsami zaraz Ci wytłumaczę o co chodzi bo widzę że dopiero wszedłeś
Przed 10 rano trafilem wszybkie 600 2 razy 5/6 i 5 razy 4/5 to było na sucho
Forsami skoro już nie grasz to nie będę Ci tłumaczył
Sebastian bo wierność jest nudna a wygrać to mrzonki rozumisz czy g....rozumisz...
3 761 315. Sara0925 mam nadzieje ze to wysłałas te ulubione co?
witaj bo ja wysłałem tylko zle je troche złozyłem,teraz mnie zmylila ta 3 poniew\az obstawiłem 2 z tego powodu ze snil mi sie dom mojej babci tu w polsce ajak pamietam tam byl nr 2 domu na wiosce, ten dom juz zostal dawno sprzedany a babcia juz dawno zmarła z jakies 44lat temu ,snilo mi sie ze bylem u babci tam w domu z mama, jako lepek jeszcze
witaj bo ja wysłałem tylko zle je troche złozyłem,teraz mnie zmylila ta 3 poniew\az obstawiłem 2 z tego powodu ze snil mi sie dom mojej babci tu w polsce ajak pamietam tam byl nr 2 domu na wiosce, ten dom juz zostal dawno sprzedany a babcia juz dawno zmarła z jakies 44lat temu ,snilo mi sie ze bylem u babci tam w domu z mama, jako lepek jeszcze
Forsami zrozumiałem wszystko w MIG
i na 2 dzien mielismy wyjezdzac z tamtad, i z torby wyciagnełem 4 jogurty a mama mowi ze kupila tych jogurtów 6 wiec mowie to razem 10, i niestety 10 nie obstwwilem, tylko 2,4,6, i we snie spotkałem takich 2 kolegow jedemn z nich dał mi 20zeta, i powiedział ze niedlugo domnie dojedzie a ja w tym snie opuszczałem wioske gdzie mieszkała kiedys moja babcia, niewiem co tomialo oznaczac ten sen,pamietam ze rozmawiałem z mama i powiedziałem ze niewypojade do swojego domu dopoki nie nie odwiedze grobu babci i wójka, i powiedziałem to mamie ze to tak jak być w rzymie i papierza nie zobaczyć,:
a pamietam ze mama spieszyła sie do wyjazdu ,zemna,a za oknem była ulewa , i zimno, a wracajac do tych 2 kolegów to sa blizniaki jednojajowe i sa z rocznika 67 i ten numer tez skresliłem i wyszedł czyli troszke inaczej zinterpretowałem sen na szybkiego i nieskreslilem tej 10 ilosci jogurtów i strasznie ciagnelo mnie na liczbee 2 a wyszlo obok 3,4,5, 10, 67,49, na które tez polowałem i wyszło tylko nie zaznaczyłem tu z plusem i to był blad ,ale kto wiedział ze akurat ta o liczba wyjdzie i bedzie z plusem