Wpisy 3 761 438 – 3 761 537
21 lutego 2020 15:11 → 21 lutego 2020 16:19, 100 wpisów
Forsami sprawdź wpis o godzinie 9 59
arczibalik73
Przeczytaj @
Przeczytaj @
nic sama chlipka zupa byłem se zrobić bułkę z pasztetem podlaskim plus musztarda
Arczibalik tyś powinien książki pisać
Forsami nie masz torby ?
Zbyszek bo jo nimom co robić na emeryturze ..tylko sprowdzać godziny..Szczęśliwi czasu nie mierzą
Zbigniew Arczi pisze już książki a co masz dla niego jakiś temat ?
spokojnie Arczi będzie na mojej stronce ważną osobą wyjścia z uzależnień oczywiście że nie za dramo
Forsami to jednak grasz ?
Sebek zatypodałem tu systemem 7 w szybkie 600 i trafiłem na sucho tu o godzinie 9 59 5/7
Seb... nic wcześniej o wygranej nie mówiłeś a tu 5/5 w mini no proszę
3 761 442. zbigniew g 2020-02-21 (15:11) nr wpisu 3 592 987
Arczibalik tyś powinien książki pisać ok zastanowie sie nad tym, ale wiesz co dzisiaj w nocy najpierw skontaktuje sie z moja zmarła babcia i poprosze aby mi podała liczby na jutrzejsze losowanie gier liczbowych i jak mi poda to wtedy napisze ksiazke tak jak piszesz
Arczibalik tyś powinien książki pisać ok zastanowie sie nad tym, ale wiesz co dzisiaj w nocy najpierw skontaktuje sie z moja zmarła babcia i poprosze aby mi podała liczby na jutrzejsze losowanie gier liczbowych i jak mi poda to wtedy napisze ksiazke tak jak piszesz
dziś ważne jak sam widzisz i każdy na stronce a jutro a jutro a jutro trzeba się zastanowić czy znów wydać 45 zł d kosza TS
3 761 440. Forsami 2020-02-21 (15:11) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Arczi jakie znowu torby..
witaj forsami snila mi sie duza czarna torba a wniej były jogurty ja trmialemje w rece i bylo ich 4 amama powiedziała ze tu jeszcze ma 6 i tyle kupila gdybym te jogurty dodał w rzeczywistosci juz to jest ich 10 i trzeba bylo kreslic 10 a ja to rozbiłem na 2 liczby 4,6 oto chodzilo
Arczi jakie znowu torby..
witaj forsami snila mi sie duza czarna torba a wniej były jogurty ja trmialemje w rece i bylo ich 4 amama powiedziała ze tu jeszcze ma 6 i tyle kupila gdybym te jogurty dodał w rzeczywistosci juz to jest ich 10 i trzeba bylo kreslic 10 a ja to rozbiłem na 2 liczby 4,6 oto chodzilo
Cześć mam w tym miesiącu 106 godzin przepracowanych.
15 dni
Ale fajna żeberka jeździ koło mnie... Będę musiał się nią zaopiekowac
Forsami na lutni to każdy gra w lutym
Panoramix źle mnie zrozumiałeś . Napisałem że jak wygram 5 w Mini to dam skan
tomi77 a jak się zaopiekujesz tą zeberką ?
3 761 439. Sebastian_M 2020-02-21 (15:11) Dziś Gram w Mini ;
witaj za jakas chwile przegladne @ bo narazie zabardzo teraz niemam czasu bo przygotowuje obiad, ale jak tylko skoncze to zobacze na @ i icoi szybko odpisze wiec spokojnie, wszystko w swoim czasie
witaj za jakas chwile przegladne @ bo narazie zabardzo teraz niemam czasu bo przygotowuje obiad, ale jak tylko skoncze to zobacze na @ i icoi szybko odpisze wiec spokojnie, wszystko w swoim czasie
K.2...taki piękny kupon zapobazgrałeś a w ramkę oprawić potomnym
Mewa widzę i co ?
Mewa zaniemówiłeś ?
3 761 449. panoramix 2020-02-21 (15:13)
z jednego uzależnienia w kolejne wlatamy wtaj o jakich wy uzaleznieniach piszecie ja niejestem od niczego uzalezniony gram w gry rozrywkowo i aby wygrać, i miec troche i na cos kasy
ale czy wygram to czas pokaze narazie odebrałem grosze dzis z kilektóry i bedzie na kilka lotko i fajnie bo juz myslałem ze juz sie splukałem atui nagle niespodziewanie wpadla kasa w grach, czyli cos w tym chyba jest co? i tez te sny w ktorych uczestnicze cos pokazuja mi,
z jednego uzależnienia w kolejne wlatamy wtaj o jakich wy uzaleznieniach piszecie ja niejestem od niczego uzalezniony gram w gry rozrywkowo i aby wygrać, i miec troche i na cos kasy
ale czy wygram to czas pokaze narazie odebrałem grosze dzis z kilektóry i bedzie na kilka lotko i fajnie bo juz myslałem ze juz sie splukałem atui nagle niespodziewanie wpadla kasa w grach, czyli cos w tym chyba jest co? i tez te sny w ktorych uczestnicze cos pokazuja mi,
... w ciemnosciach tu sie nic nie zmienia nie pytani maja głos a i tak odpowiadają myslac ze rozumieją a nic nie rozumieją myślą że myślą prrry szalony nie rób tego bo nie masz tego czegoś dobra trza ululac cyferki do kiedyś może ten czacik kiedyś bedzie mądrzejszy
Jeszcze pół godziny i wychodzę od fryzjera .Pozdrowienia z Tarnowa
w czw 4 pomle 5 to strzal w 10, puszczam wam oczko 21 i 70 dyszek
To te zestawy miały być: ( Pomyliłam fotki), a na Mini tylko i wyłącznie :
32,13,31,26,6,16,11
32,13,31,26,6,16,11

czemu granie na pączki mialo dzis sens? bo ja jeszcze swoich dlugo nie zjem, tyle mam
Myślę że w tym 1000000 losowaniu będą moje w keno 56 57 58 66 67 68 stawkę dam razy 10 ha
megamocny co tam dziś w keno obstawiasz
3 761 506. Biedroneczka1977 2020-02-21 (16:03)
Myślę że w tym 1000000 losowaniu będą moje w keno 56 57 58 66 67 68 stawkę dam razy 10 ha
mysle ze sara wie jakie bedą
mysle ze sara wie jakie bedą
Ja mam takie 6 9 10 28 37 38 na 10 losowan
Fafik_Szczecin_lv2 zatypował(a) za 10 zł w typowaniach Keno na los. nr 881947 i trafił(a) 752 zł
ok spadam zajrze jeszcze do klubu zablokowanych nicków i coś trzeba
K 30 ja tak nie potrafię przepowiadać gdybym wiedziała jki wpadną to bym do pracy nie musiała chodzić
A o to za klub
Raz wygrać milion chociaż wystarczyłoby
Napad na sklep w Pinczynie. Zamaskowany złodziej groził bronią, przegoniła go ekspedientka przy pomocy mopa
A tam każdy może wejść do tego klubu
K 30 dziękuję