Wpisy 3 759 377 – 3 759 476
19 lutego 2020 16:48 → 19 lutego 2020 19:31, 100 wpisów
ghostriders8 zatypował(a) za 60 zł w typowaniach Keno na los. nr 881436 i trafił(a) 4512 zł
gerdi076 zatypował(a) za 4 zł w typowaniach Keno na los. nr 881436 i trafił(a) 250 zł
No , i proszę jak w Keno typują osoby, które nie bawia się w szpiegostwo.Szpiedzy trafiają po 2 liczby i oboki.
Opuściłem multi...
Ale 32,33,34,36,37,39,62,63,66,67
52,53,54,56,57,59,22,23,26,27
Jakbym gral
Ale 32,33,34,36,37,39,62,63,66,67
52,53,54,56,57,59,22,23,26,27
Jakbym gral
Sara wrzuć jak możesz cała tablice bez ptaszkowprzy może coś na sucho zobacze
Masz, ale mogłeś grać tymi z ptaszkami.Bylo nimi mieszać, raz biały, raz czarny.

Tomi77, ja Ci ja przypomnę po losowaniach.W Warszawie jest wojna gangów - słyszeliście ?
Cześć
Już narobiłem
Kupiłem orzechy Makadamia
Sebastian zrobiłeś już ten interes z kurzymi łapkami kontynertmów do chin
Kapsalonik-Z-Frytkami zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 881459 i trafił(a) 300 zł
Gosiu , co do paczków to faktycznie się je smaży, ale nie wolno ' klnąc' a klac można jak pomaga .Ludzie , którzy bluznia są bardziej sympatyczni.
Turbo znikł było foto a w karoserri odbicie jak w krzywym zwierciadle
Gosia nie mam kurzych łapek a Ty masz ?
nie mam ale lubię
ale ostatnio mi na nich z rok temu ząb pękł i już nie kupuje
A teraz mi ząb się ukruszył znowu na waflach ryżowych z algami morskimi firmy sonko nie polecam ich zachłannie gryxmść bo mają drobinki twardego ryżu
I dlatefo byłam u dentysty z tego powodu
ale ostatnio mi na nich z rok temu ząb pękł i już nie kupuje
A teraz mi ząb się ukruszył znowu na waflach ryżowych z algami morskimi firmy sonko nie polecam ich zachłannie gryxmść bo mają drobinki twardego ryżu
I dlatefo byłam u dentysty z tego powodu
nie bierzcie wafli ryżowych z dolnej półki co z tego ,że odrobinę tańsze ale jakość kiepska
To samo kupiłam też ostatnio dynię łuskaną firmę też jutro podam a tam był twardy kamień
Kupuję w dino
To samo kupiłam też ostatnio dynię łuskaną firmę też jutro podam a tam był twardy kamień
Kupuję w dino

Widzieliście moje wczorajsze zestawy na Mini? Już są zmienione.

Gosia ja to rozumiem
Z ww można na dzisiaj wybrać :
3,11,13,29,40
Tylko dla zaufanych
3,11,13,29,40
Tylko dla zaufanych
Tomi77, trafisz dzisiaj, to Twój dzień.Podpowiedz miałeś wyżej

Ooo mój sasiad

Zb podobny jesteś?? 

Gosia

Moje sikorki juz zjadly tego slonecznika prawie 50 kilo od około 10 listopada
To jest facet

widziałam smdziś leciał klucz gęsi jak wchodziłam do fioletowej budki
Zb tobie sikorki
Zb to twój klon
Cześć jakby tak zaśpiewać Do boju Polsko naszym na EURO. A wyobrażacie sobie ja strzelam w 93 minucie jak Zidane gola z 2002 roku finału LM. Co o by się działo w domach ?
Powaga to moje, prawie 50 kilo slonecznika nieluskany go zjadly
Jak to słuchałem wyobrażałem to sobie i na ulicach. A byłem dzisiaj w pracy, już mam 92 godziny.
Zb chyba mówisz o innych sikorkach...
Gosiu,na taką szczękę trzeba mieć dużo kasy.Isia Twoja kocica ma podobne zeby od tych na foto.
Fajną widziałem 16 , szczupłą przy szkole kilka dni temu. A mogę wygrać nawet ponad 200 000 w LE.

O sikorka chyba ptakach ważą około 20 gram na dzień od wiosny do jesieni jedzą 20 gram owadów na dobę
Zb ooo ty ornitolog
Cześć jakby tak zaśpiewać Do boju Polsko naszym na EURO. A wyobrażacie sobie ja strzelam w 93 minucie jak Zidane gola z 2002 roku finału LM. Co o by się działo w domach ?
Młodości
Powołali z Kolmaxu. Wszystko okaż się w czerwcu, będę tworzył napad z Lewandowskim.
Ale muszę wziąć urlop.
Trzymajcie kciuki.

liczby na dzisiaj