Wpisy 3 759 277 – 3 759 376
19 lutego 2020 15:05 → 19 lutego 2020 16:43, 100 wpisów
3 759 277. Sara0925 2020-02-19 (15:05) Polska
Zakład nr 2:
9,10,38,39,78,79,33,32
ten juz lepiej wyglada
Zakład nr 2:
9,10,38,39,78,79,33,32
ten juz lepiej wyglada
W Mini tylko i wyłącznie:
6,11,13,23,25,29,32,42
Już zagrane online
6,11,13,23,25,29,32,42
Już zagrane online
3 759 254. Sara0925 dziewczyny ale smaka robicie, za mna juz od dawna chodzi kotlet mielony z buraczkami,jak ja juz tego dawno niejadłem a co do szpondera to juz rozumie i dziekki za wyjasnienie Gosia 77 dzieki i Sara0925 tez
Sara0925 a jesli chodzi o wrocławski wymiar sprawiedliwosci i wogóle o zus to najlepiej temat ten przemilczec, poprostu szkoda gadać ja nieraz tak mysle ze tam chyba nadal zamieszkuja faszysci i zydzi niemieccy,a nie polacy, i tyam sie nigdy nic niezmieni chocby i sam BÓG zstapił znieba, mnie wrocław tez uleczył w zusie, z choroby,dlatego szkoda gadac na ten temat tak samo jak szkoda gadac na temat rzadu który teraz rzadzi
Sara0925 a jesli chodzi o wrocławski wymiar sprawiedliwosci i wogóle o zus to najlepiej temat ten przemilczec, poprostu szkoda gadać ja nieraz tak mysle ze tam chyba nadal zamieszkuja faszysci i zydzi niemieccy,a nie polacy, i tyam sie nigdy nic niezmieni chocby i sam BÓG zstapił znieba, mnie wrocław tez uleczył w zusie, z choroby,dlatego szkoda gadac na ten temat tak samo jak szkoda gadac na temat rzadu który teraz rzadzi
arczibalik73 jaki problem zrobić kotlet mielony
prosisz sprzedawcę by zmielił Tobie trochę karkówki dodajesz jajko dodatki jakie lubisz przyprawy bułkę namoczoną i panierujesz w bułce tartej
a buraczki są tanie
prosisz sprzedawcę by zmielił Tobie trochę karkówki dodajesz jajko dodatki jakie lubisz przyprawy bułkę namoczoną i panierujesz w bułce tartej
a buraczki są tanie
3 759 297. Sara0925 2020-02-19 (15:10) Polska
Walduś, co Ci da to sprawdzanie
jak i tak każdy po 4/10 ma max
Walduś, co Ci da to sprawdzanie
jak i tak każdy po 4/10 ma max
Czesc
K30 bo to tak machasz i machasz chodzą chusteczką ?
K30 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Co się dzieje?
wybaczcie ale liczba 29 nie widzimi sie zabardzo w min lotku na dzisiaj, ale prubujcie
gosia77 to nie problem jest zrobić , tylko ze w domu zawsze cos tam innego jest do zjedzenia, i trzeba najpierw to pozjadac co zas do kupna i zmielenia miesa to zawsze sam kupuje i miele sobie te mieso i terz przyrzadzam rózne potrawy tylko ze tu chodzi oto ze kotlet mieliny jest smazony ,ami jako diabetykowi niewolno jesc nic smazonego ,kiedys jadłem a teraz niewolno, tak samo jak i ziemniaow, pierogów i jeszcze innych zeczy,
gosia77 to nie problem jest zrobić , tylko ze w domu zawsze cos tam innego jest do zjedzenia, i trzeba najpierw to pozjadac co zas do kupna i zmielenia miesa to zawsze sam kupuje i miele sobie te mieso i terz przyrzadzam rózne potrawy tylko ze tu chodzi oto ze kotlet mieliny jest smazony ,ami jako diabetykowi niewolno jesc nic smazonego ,kiedys jadłem a teraz niewolno, tak samo jak i ziemniaow, pierogów i jeszcze innych zeczy,
teraz tylko kasza pozostaje i ryz, ale ile to mozna jescv na okreetke jesli chodzi o buraczki to uwielbiam tez takie na cwikle nie zasmazane, ja nielubie tez kilku zeczy, nnp, nielubie chałwy, tatara, a tak inne zeczy wszystko jem, kapustte pod kazda postyacia uwielbiam, teraz ostatni to jadłem gołabki ziemniaczane czy li tzw gołabki postne, sa przepyszne polecam kazdemu,
Walduś
paczki se kup za 12 4 zl a po swiecie beda za grosze, mozna zamrozic i wcinac do kawy
3 759 323. MONTEZUMA1 2020-02-19 (15:21)
paczki se kup za 12 4 zl a po swiecie beda za grosze, mozna zamrozic i wcinac do kawy
no własnie jutro tłusty czwartek, pączki beda sprzedawac tonami, wszyscy bede kupowac i jesć aja moge tylko popatrzec, bo niewolno mi poczków jesc, bo podnosza wysoko cukier, imusze wybierac albo zycie albo pączeki wysoki cukier
no własnie jutro tłusty czwartek, pączki beda sprzedawac tonami, wszyscy bede kupowac i jesć aja moge tylko popatrzec, bo niewolno mi poczków jesc, bo podnosza wysoko cukier, imusze wybierac albo zycie albo pączeki wysoki cukier
3 759 324. Sara0925 a co tam z tymi walbrzychu sie znów urodziło? ktoś znów cos przytuliłw grach?
3 759 326. Sara0925 na mózg to dobrze działaja ale orzechy włoskie
Nie, nie o gry hazardowe biega.Nie mogę o tym tutaj pisać bo mnie bloknie.Ale brawa dla Wałbrzyszan .
Arczi witaj
Wiem, że orzechy działają na mózg.Znam gostka, który jada dużo orzechów a gdy się śmieje widać brak kory mózgowej.
3 759 331. Gosia__77 2020-02-19 (15:32) Nowy Rok Na Bogato z TS
arczibalik możesz zrobić jak mielony i poddusić na klopsiki wiem ale ok dzieki
witaj sebastian M
{{hej}
3 759 334. Sara0925 2020-02-19 (15:34) Polska
Wiem, że orzechy działają na mózg.Znam gostka, który jada dużo orzechów a gdy się śmieje widać brak kory mózgowej.
arczibalik możesz zrobić jak mielony i poddusić na klopsiki wiem ale ok dzieki
witaj sebastian M
{{hej}
no to dobre
no to dobre
Słuchajcie jutro jest tłusty czwartek
Ja będę robił faworki A wy co robicie?
Nie chcę się chwalić ale moje faworki są najlepsze na świecie A gdyby ktoś nie uwierzył w to co mówię to wystarczy że poda mi swój adres wyślę mu parę faworków i wtedy zrozumie jak faworek i to prawdziwy faworek powinien smakować wyglądać i jaki ma być
Będę też robił bezy dlatego że do faworków nie używa się białka od jaj a to białko zużyje na bezy będzie będę piekł dzisiaj może upiekę też tort bezowy Zobaczę jeszcze pomyślę
Magda kupne faworki nie są smaczne Magda jeśli chodzi o pączki To zależy gdzie ale faworki na pewno nie są smaczne Magda jak chcesz to ci wyślę moje faworki
Moje faworki są tylko Dla koneserów takich którzy naprawdę mają delikatne podniebienia i wiedzą co dobre
Dzisiaj będę przygotowywał ciasto na faworki a jutro będę je piekł bo taka jest moja technologia wytwarzania faworków
Tak Tomi chrust
Koleżanka zawiezie paczki pewnemu panu do Rzrszowa z adwokatem
Tomek ty chcesz od Magdy pączuszka ?
Arek, nie dość , że jesteś przystojny i mądry , to na dodatek los obdarował Cie kolejna wygrana
Szykować forme n jutro
Seba... Skuterem to kiedy jezdzicjuż miałem kupić ale samochodem ciepło, muza leci... Jakoś wygodnie
Z szyderczym uśmiechem przesyłam smakołyki na 21:40.Brac, wybierać, nie żałować 

Dwie osoby piszące dzisiaj na czacie
nie maja tej płci którą sugerują ich nicki.
nie maja tej płci którą sugerują ich nicki.