Wpisy 3 756 564 – 3 756 663
16 lutego 2020 20:03 → 16 lutego 2020 21:36, 100 wpisów
Gosia.
Jutro:
Kalendarz Świąt Nietypowych.
>> Dzień Kota <<
Kalendarz Świąt Nietypowych.
>> Dzień Kota <<
To jeszcze nie teraz.
Ma wiać później.
Ma wiać później.
3 756 554. dionicos ja nigdy niegram na wielokrotnosc stawki ,tylko zawsze za podstawowa stawke np w multika lub na mnini lotka puszczam 1 uklad czyli 1 okienko na kilka dni, nie gram zadnymi tez systemami, bo uwarzam że jesli mam trafic to trafie zwykłym ukladem ,a nie systemem, uwarzam ze nie warto wyrzucać kasy wiecej w błoto niż sie ma, i grac zbyt ostro zeby tylko wygrac, niestety tak to niedziała im wiecej wysyłamy podwajamy stawke i sie denerwujemy tym gorzej nam idzie i niemozemy nic trafić, dlatego zalecam , troche spokoju w grach i baczne obserwowanie liczb jak i co wychodzi, i grać z rozwagą , i wysyłac kupony ,wtedy kiedy czujemy ze w danym dniu że wygramy,
poczujcie te liczby i pozwólcie im wyjśći do was wpaść chociarz na chwilke, wtedy kiedy chcemy wygrać , to przegrywamy, kiedy nie myslimy o wygranej w najmniej odpowiednim momencie kiedy sie niespodziewamy to wtedy trafiamy,i wygrywamy, zobaczie jak to jest, idziemy do kolektury , wysyłam y kilka kuponównp, multika, kreslimy sami lub z automatu, kombinujemy z liczbami, i wysyłamy , a tu koło kolektóry przechodzi jakas osoba która niegra systematycznie w gry losowe , tylko raz na jakiś czas, wchodzi do kolektury kresli na pałe liczby z kosmosu, wysyła i wychodzi, a na 2 dzien okazuje sie ta osoba traiła głowna wygrana,
Pasko wprowadził dwustopniową cenzurę:
A. 5 kolejnych wpisów i blokada.
B. 200 wpisów na dobę.
A. 5 kolejnych wpisów i blokada.
B. 200 wpisów na dobę.
saltosky można dodawać foto związane ze stroną a że tu wychodzi co wychodzi
6 wpisów i można dostać bana
6 wpisów i można dostać bana
Saltosky.
Ja tu jestem prawie od początku.
Ja tu jestem prawie od początku.
czyli czy to wam sie nie wydaje dziwne ze my framy kombinujem y z liczbami , puszczamy po wiele zakładów na losowaniai trafiamy tzw ochłapy a tu wchodzi jakis delikwent kresli kupon od reki wysyła i wychodzi ktos powie szczescie miał, pewnie takjk , miał ale czy stał i kombinował z liczbami , nie, tylko wszedł skreslił liczby i wyszedł, i pewnie tez niemyslał psychopatycznie o liczbach zew musza wyjść aja musze wygrać,{{starzec} dlatego grajmy spokojnie i pozwolmy tym liczbom do nas wpaść a nie odejść na zawsze, bo nic na siłe nie zrobimy, grajcie z głowa na karku
grajcie i wygrywajcie wszyscy i nigdy nie zadzroscie wygranym innym osobom, bo szczescie sie od was odwróci też, mniej zadzrosci a wiecej wspólpracy miedzy soba a wtedy wygracie nie raz
grajcie i wygrywajcie wszyscy i nigdy nie zadzroscie wygranym innym osobom, bo szczescie sie od was odwróci też, mniej zadzrosci a wiecej wspólpracy miedzy soba a wtedy wygracie nie raz
Saltosky
6 wpisow pod rząd i ban na 8h
Za nie cenzuralne fotki żółta karta
I zero polityki
6 wpisow pod rząd i ban na 8h
Za nie cenzuralne fotki żółta karta
I zero polityki
Wedrowca...wiem ja oficjalnie od grudnia 2009 a wcześniej z "doskoku"
To nie tak.
1.
2.
Dalej nie piszę.
strach się bać.
a jeszcze są tu tacy (a dokładnie takie) które nie piszą a czytaja . i potem mogą prześladować
a jeszcze są tu tacy (a dokładnie takie) które nie piszą a czytaja . i potem mogą prześladować
własnie to dlamnie tez jest dziwne to co tu poruszacie masz 200wpisów na dzień a jesli oddasz 6 wpisów pod rzad to dostajesz bana na 8 godzin, to to jest bez sensu, pytanie kiedy mam wykorzystać te 200wpisów jesli po 6 wiadomosciach pod rzad dostaje bana trzeba poprosić Admina ze by coś tu zmienil np zeby niebyło tego bana po 6 wiadomosciach pod rzad
a gdzie mam licznik ile razy już zrobiłem wpis?? 198 wpisów już a może tylko 100 ?? mam sobie liczyć ??
przy każdym dodanym wpisie się ukazuje nad białym okienkiem na zielonym
aa jest hehe. Myslałem, że mnie ktoś robi w konia a to naoprawde
jest to taka forma w pewien sposób wymuszenia zeby mniej pisac a wiecej po stronie chodzić. moze chodzi o reklamy, moze chodzi o to zeby wiecej przeglądac stronę ?/ no jakos p. janusz musi utrzymac strone. w sumie sie nie dziwię. ale 200 wpisów to mało 202 to już ok
3 756 596. saltosky dokładnie taka jest prawda popieram to, co napisałes, i juz sa tu pewne takie i tego oznaki,juz ktos pytał kogos o moje nazwisko, niewiem komu to i do czego potrzrebne jest tez, bo ja pomimo ze znam tu niektóre osoby i z imienia i nazwiska, to niepodaje nikomu tozsamosci innym osobom ich nazwisko które sie mnie o te osobe pytaja, i teraz moge uwarzac ze ktoś moze mnie atakować poza tu czatem,
ok. ja uciekam. spokojnej nocki i mega wygranych. Arczibaldzik. racja. wczoraj własnie jedna Pani obrażała mnie. wmawiając mi ze ją obrażałem 10 lat temu. masakra. nic takiego nie było. No ale nie dość ze ta pani napisała do mnie na fb podają inne nazwisko to potem mnie nękała.
bo juz ktos pytał o moje nazwisko kogos, a ta osoba podała zupełnie nieświadomie i tez chyba, wiec teraz czekam na tego delikwenta czy napisze domnie czy nie?podawał sie jako michał, dlatego zapytałem czy jest tu na czacie jakiś michał? bo moze byc to ktoś jak najbardziej wporzadku kto chce sie zemna skontaktować np w celu typowania liczb, ale tez moze to być inna osoba o innych zamiarach, która chce moze mi w czymś zaszkodzić lub ma jakies inne zamiary w stosunku co do mojej,osoby,jesli to sie jeszcze raz powtórzy bede zmuszony zgłosić to organom ścigania i napewno to zrobie jesli ktos bedzie mnie obrażał i znieważał,z tego co wiem, to dane osobowe sa chronione i podlegaja pod paragraf w celu ich udostepnienia innym podmiotom
Cześć
Cały czas rozmawiacie ?
dlatego ja niechce nikogo niczym tu obrażać i niechce tego samego od innych, jesli kogoś tu na czacie kiedyś kiedykolwiek czymś obraziłem to bardzo za to przepraszam, i jest mi przykro z tego powodu
Arczibalik73, podejrzewam, że info posiadasz od I.S., a szukasz Michała W.Na Ciebie nikt nie ma prawa się obrażać, bo i za co?
3 756 613. saltosky ok spokojnie mam nadzieje ze sie wszystko ułozy , tylko trzeba zachować spokój, a wszystko bedzie dobrze
aha i za pamieci jeszcze jesli ktos chce sie zemna skontaktować poza czatem, to prosze wziąść od sebastiana M i jeszcze paru zaufanych tu osob, domnie emaila i napisać,domnie przedstawiajac sie kim jest naprawde i jakiego nicku uzywa aby niedoszło do nieporozumień jakiś lub pisac domnie tu na KG, a jesli ktoś bedzie chciał usilnie np włamać mi sie na meila to spotka go cos bardzo nieoczekiwanego i niemilego z mojej stronty , amianowicie na poczatek zinfekowanie sprzetu a nawet utrate systemu danego urzadzenia lub powaznych infekcji nie do usunuiecia
aha i za pamieci jeszcze jesli ktos chce sie zemna skontaktować poza czatem, to prosze wziąść od sebastiana M i jeszcze paru zaufanych tu osob, domnie emaila i napisać,domnie przedstawiajac sie kim jest naprawde i jakiego nicku uzywa aby niedoszło do nieporozumień jakiś lub pisac domnie tu na KG, a jesli ktoś bedzie chciał usilnie np włamać mi sie na meila to spotka go cos bardzo nieoczekiwanego i niemilego z mojej stronty , amianowicie na poczatek zinfekowanie sprzetu a nawet utrate systemu danego urzadzenia lub powaznych infekcji nie do usunuiecia
3 756 622. jaroslaws 2020-02-16 (20:54)
Arczibalik73, zmykam bo zaraz wyleje się fala hej
a siedż sobie tu nikt Cie z tąd niewygania, kazdy tu moze przebywać ile chce, ale ok zrobisz jak uwarzasz
Arczibalik73, zmykam bo zaraz wyleje się fala hej
a siedż sobie tu nikt Cie z tąd niewygania, kazdy tu moze przebywać ile chce, ale ok zrobisz jak uwarzasz
Nie ma takiej możliwości by ktoś się chciał włamać na adres , bo i po co? Po miliony?
blokada na 8 godzin za 6 wpisów pod rząd jest za to, że osoba pisząca prowadzi jakiś monolog... czatowanie samemu ze sobą to nie jest miejsce na ten czat.
dawniej taką seria wpisów była najczęściej dawana przez jakiegoś "intruza", który tu zaczynał się "panoszyć" ... stąd też ten rodzaj blokady się przydaje.
Był kiedyś taki przypadek, że pewien posiadacz konta na FB wszedl na profil na MP.Byl to błąd FB.
Pasko ale może też być tak ,że prowadzimy rozmowe jedna osoba sobie pójdzie a druga jeszcze odpowiada i dostaje blokade na 8h a inne osoby się nie udzielają tak często jest też że jest przerwa czasem nikt nic nie napisze na czat
3 756 624. jaroslaws zdziwilbys sie, co mozna zrobić, no ja milionów nie posiadam , wiec faktycznie niema sie poco doimnie włamywać, , ale uwierz mi sa takie osoby które mysla inaczej i próbuja róznych sztuczek a nóż sie udaa tu nagle zonk
witam Admina co do tego co pisze tez sie z tym zgadzam,ale tez nie do konca, i rozumie ze moze to być tez i jakis intruz, naprzykszajacy sie tez ilosciom wpisów, ale niekazdy jest zaraz intruzem, ja niezamierzam sie tutaj panoszyć i zadym jakis tu robić ,jak pare osób które niby tu dostały blokade kont na tym portalu, a wchodza tu pod innymi nickami i nadal robia zamieszanie,a sa tu, tez, co do blokady niech i bedzie, ja sie napewno do tego dostosuje, i rozumię wyjaśnienia ze strony admina , dziekuje za szybką odpowiedż
Pasko.
Załóż blokadę aby nie dało się napisać 3 takich "wynalazków"
1. >trujka<
2. >curka<
3. >hyba<
Załóż blokadę aby nie dało się napisać 3 takich "wynalazków"
1. >trujka<
2. >curka<
3. >hyba<
wędrowco to nie przejdzie będzie ban za banem bo ludzie czasem z pośpiechu piszą i robi się literówka
Gosia.
Te błędy strasznie rażą.
Te błędy strasznie rażą.
Pasko kiedy typowania na sucho 600 plus
wędrowco rażą
dlatego rada
więcej czytać mniej w internecie spędzać czas wtedy będziemy poprawnie pisać
dlatego rada
więcej czytać mniej w internecie spędzać czas wtedy będziemy poprawnie pisać
3 756 631. Wędrowca netowy to nic nieda bo wtedy beda jeszcze dłuzsze wiadomosci ja juz i tak jedna ta wiadomos dziele na kilka takich, jak wy to okreslacie wypracowań, elaboratów, , ja dlatego tak robie poniewaz pisze coś a tu nagle podaje mi brak miejsca, czyli jest tzw, przekroczenie limitu wpisu, za duzo znaków uwżywam i dlatego dziele te wiadomosc na kilka, gdyby nie było limitu uzycia znaków to bym ta wiadomosc wysłał jedna a nie kilka i jedna a obszerna troszke, i nic pozatym
Mislem taka sytuację, że wlamano się na moje konto bankowe.Jeszcze tego samego dnia sprawca byl ustalony.Musialem wymienić kartę płatniczą i hasła.Zmienilem nawet nr rachunku bankowego.Sprawca był Polak.Ma ponad 100 czynów na swoim koncie.Nijaki Tomasz.
Pasko nie nadążajsz przed typowaniach np 600 plus kiedy to zrobisz za rok czy dwa
Arczi.
Nie patrzę na Twoje literówki. Zwracam uwagę na treść i sens wypowiedzi.
Nie patrzę na Twoje literówki. Zwracam uwagę na treść i sens wypowiedzi.
Wedrowco , na portalu są też obcokrajowcy.Korzystaja ze słowników, one też przekształcają wyrazy.Maja też kłopoty z niektórymi wyrazami .Dlatego błędy mogą byc.
Wedrowco , milo , że tak oceniasz członka naszej społeczności .
Łatwo odróżnić... dzieło... analfabety od zwykłej literowki
Wędrowca jutro kupuje 5 kilo 

Bo mi brakło
Dziś je obserwacji były jak to jedzą masakra
Gosia dzięki za 13 minut bo jeszcze nie zatypodałem
ja wiem ze te wiadomosci moga kogoś mecztć tez, i bardzo za to przepraszam, widze tez ze po wysłaniu wiadomosci w mojej wiadomosci sa błedy w wyrazach i wychodza głupoty ale mam taki problem, pisze na klawiaturze szybko i niezwracam uwagi na błedy wynikahjace , z tego pisania,nieuzywam polskich znakow, i interpunkcji, ktos mi tu kiedys napiasł ze powinienem sie cofnąć do pierwszej klasy podstawówki napisal to po złosci, a to nie tak jest mam coś wlaczone ze kiedy cos piszę czy to poprawnie czy tez możę i nie to każdy wyraz mi podkreśla na czerwono
bez wzgledu czy jest to slowo napisane dobrze czy zle, i za cholere m niemoge tego wyłaczyć nigdzie kiedys coś gdzieś wcisnołem przez nieuwage i teraz są tego konsekwencje, wychodzi to jak wychodzi a ja niemoge nic z tym zrobić chociaż i bym chciał,próbowałem juz to podkreslenie wyłaczyć niestety nieda rady chyba bede musiał niedługo postawic jeszcze raz system na nowo ,tylko ze teraz juz niema wsparcia na windows 7 i trzeba bedzie przejśc na windowsa 10 którego strasznie nielubie,ja wole windows 7,no ale cóż,
Arczybalik zmień pracę weź kredyt
Mam do was wszystkich takie pytanie...które mnie strasznie nurtuje
Na zabawie
Czy wierzycie że kiedyś na prawdę wygracie coś większego w lotto? Kilkaset tysięcy lub więcej? Jak to u was jest?
Ja wygrałem
Zb taaa