Wpisy 3 756 464 – 3 756 563
16 lutego 2020 17:58 → 16 lutego 2020 20:01, 100 wpisów
3 756 458. dionicos spokojnie,bez docinek proszem
Krzysztof_c, nie oglądam piłki nożnej, więc nie pomogę
Zniknęła u Korna.
dionicos proszę znów sie błą jakis wkradł w wyraz jak mnie to wkurza tez
Janeczka0409
Ale może nosisz stopki,to piłka pójdzie na drugi plan.
Ale może nosisz stopki,to piłka pójdzie na drugi plan.
3 756 469. emerytka 46 dobre
emerytka_46
Nie noszę stopek
Nie noszę stopek
Arczi ,nie bierz tak wszystkiego do siebie. Jak byś grał dziś w mini jakie dwie liczby byś obstawił?
3 756 474. dionicos do mini, 3,39
3 756 476. dionicos ale niema sprawy
Cześć
Już jestem
3 756 478. Sebastian_M witaj juz widzimy ze wróciłes
Zacznij nosić stopki to Krzysztof do ciebie przyjedzie i się weźmie do siebie i będzie cię nosił na rękach
Arczibalik73
Arczibalik73 Podaj liczby do mini to zagram dla ciebie dzisiaj możesz mi wysłać sms-em mailem albo podać tu
Dziś gramy w mini i wygrywamy
3 756 462 .
Mam Mężczyznę , Dzieci , nie noszę stopek i nie mam pojęcia o piłce nożnej
Mam Mężczyznę , Dzieci , nie noszę stopek i nie mam pojęcia o piłce nożnej
sebastian M dzisiaj obstawiaj mini lotka i liczbe 3,39,41,17,27
Arczibalik73 wszystkie Masz ładne liczby oprócz jednej jedna mi nie pasuje liczba 27 ale zrobię tak dam tą liczbę 27 i zagram te twoje liczby Dodam jeszcze jedną i zrobię system sześć liczb zobaczymy czy coś z tego będzie
Sebastian_M
3 756 488. gonzaga 2020-02-16 (18:09) Scyzorykowo
...479<A,to pech dlaczego pech?
sebastian jesli CI niepasuje 27 zmien ja na 37 lub 9
...479<A,to pech dlaczego pech?
sebastian jesli CI niepasuje 27 zmien ja na 37 lub 9
Arczibalik73 myślę że miodowy raj
Wojtt witaj
Wojtt witaj
3 756 493. Wojtt witaj
Zobaczymy co bedzie z tego,multi mam tylko jeden zaklad na chybil
widze ze zbiera sie śmietanka grajacych w mini lotka, witam wszystkich
Dziećmi muszę się zająć
Do miłego
Do miłego
Arczibalik73 tak zbieramy się aby sobie pomóc i wspólnie wygrać 5 w Mini
wszystkim grajacym w jakie kolwiek gry , zycze wysokich wygranych, i dużo zdrówka oraz spełnienia najskrytrzych marzeń
Jeszcze nie zagrałem ale mam taki zamiar
3 756 505. Sebastian_M sebastian spokojnie ten rok bedziew nasz z wygranymi w mini , pomalutku i wkoncu osiągniemy zamierzony cel, wspólpracujac razem , w pewnym gronie , nape3wno w niedłogim czasie trafimy w koncu te wymarzone 5/5
Raczej dzisiaj nic z tego nie bedzie w moim przypadku ,ale jutro moze i tak
no ja od dzisiaj chwilowo niegram w nic w realu, musze trochę wyhamować z grami, zrobimy sobie tak na tydzień przerwy, a pożniej zobaczymy, co bedzie,
Czasami człowiek wygrywa w najmniej oczekiwanym momencie
Forsami
Nawet wygrana?
Nawet wygrana?
3 756 514. gonzaga do póżniej
Sebastian tak sobie teraz wymyśliłem że mnie w życiu nic już nie zdziwi I nic nie zaskoczy
3 756 515. Sebastian_M tak to prawda wygrywamy w najmniej oczekiwanym momencie, wtedy gdy sie tego najmniej spodziewamy dlatego tez i na jakis czas przerywam gre w cokolwiek,
Arczibalik ja się spodziewam cały czas a nie wygrywam prędzej się zaczne dziecka spodziewać jak tej wygranej
Arczi nadane z Twoimi 3 i 39 jak trafię 5 z Twoimi to przy świadkach 10%dla Ciebie z głównej wygranej.
3 756 522. Forsami to dlatego ze czekasz na ta wygrana,i chcesz aby usilnie wygrać, to trzeba grac i niemysleć o wygranej, a przyjdzie taki moment nagle ze trafisz, wszyscy grajacy chca odrazu wygrać, a liczby wtedy niechca wpaśc,uwarzam ze nalezy mniej myslec o wygranej i grać i dac mozliwość tym liczbom w końcu wpaść, widze nieraz zachowanie swoich znajomych jak jestem w kolekturze jak stoji przed monitorem sprawdzaja keno czy szybkie 600, i syczy wyzywa ze znów mu nic niewpadło, ludzie dostaja juz spazmów i białej goraczki, widza ze mu nic nie wpada ale dalej gra, i traci ta kase i syczy do kazdego az z nerwów , i wszystkich wkoło obwinia za swoje niepowodzenia, ale cóz jego kasa jego biznes, niektórzy ludzie zachowuja sie juz jak psychole
3 756 525. dionicos dzieki ale jesli trafisz czego CI bardzo zycze to bedzie Twoja tyklko zasługa , nie moja , ja tylko służe pomoca,
Arczi no fajnie spoko . tylko ja znam swoje liczby na pamięć to hak o tym nie myśleć
Słuchaj ,Ja wyznaję zasadę,że jeśli dzięki komuś osiągam cel więc działa się należy,nawet jeśli dzięki MPFK wygrałbym co nie co podzieliłbym się z nim.
Tero indyka to w Zoo będziemy oglądać krowe z resztą też w Krakowie rusza project by zasilić zoo zwierzętami gospodarstwa domowego... bo ludzie krowy nie widzieli...
Ja w gruncie rzeczy MPFK Cię lubię,że się nie zgadzamy politycznie to wiadomo,ale jest jak jest każdy drugiemu próbuje śrubę wkręcić.
600zl wygrane 7-8 Multi Multi udaną niedziela
Dla ludzi honoru mam pełny szacun
reszta to tylko masa mięsa i kości
reszta to tylko masa mięsa i kości
Tylko dlaczego płacą tak mało jak prawdopodobieństwa 1-6232
Złodzieje powinni mi dac 6tys a nie 600
3 756 530. tomi77 ja w ubiegłym roku tez tak grałem, niby co jakisz czas, ale wysyłałem po kilka ukladów dzienie multika czy tez mini lotka, w koncu troche wychamowałem, z tymi grami gdy zaówazyłem ze sa dni w których nawet zwrotów niemiałem , wtedy pomyślałem będę grał na prerzemiennie, czyli 1 dzien bede puszczał mini lotka po 2uklady ,na drugi zaś dzien np 2 multiki jeden na 14 a drugi na wieczór, zauwazyłem ze too tez zabardzo i sie niesprawdzało , wiec postanowiłem kreslic 1 okienko multika na 10/10 i 1 okienko mini lotka,
i nieraz miałem tez i dylemat co wysłać, nieraz było tak że musiałem wybrac co i wysłac,bo było cienko z kasa i zdawałem sie na tzw intuicje, bo spróbuj grac cały rok niepracujac,i nieraz był to i tez dobry wybór bo np.wysłałem mini a tu nagle wpadła 3/5,a jakbym puscił w tym dniu multika to by nic niebyło nawet zwrotu, ja w ubiegłym roku przewaliłem okolo 1300złna gry losowe, i powiem tak gram za to co wygram,w ubiegłym roku byl bardzo cieniutko, z wygranymi, rok do tyłu było lepiej, teraz jest tez cieniutko ostatnimi miesiacami,
wygrane
jakies wieksze nie wpadaja, pomimo usilnych kombinacji z liczbami,
dlatego postanowiłem na jakiś czas troche wyhamować z grami, i bo poco
grac i wydawać jak nic nie wchodzi, a wpadaja od czasu do czasu tylko
jakies zwroty lub nic innego, od poczatku tego roku wpadło pare
wygranych, ale niestety nie przekroczyły te wygrane nawet 50zł, czyli lipa
po całosci,a wydałem juz o wiele wiecej i dlatego przestaje grać na jakiś
czas,zeby poobserwowac jak i co chodzi i troche zaoszczedzić moze i
nawet
jakies wieksze nie wpadaja, pomimo usilnych kombinacji z liczbami,
dlatego postanowiłem na jakiś czas troche wyhamować z grami, i bo poco
grac i wydawać jak nic nie wchodzi, a wpadaja od czasu do czasu tylko
jakies zwroty lub nic innego, od poczatku tego roku wpadło pare
wygranych, ale niestety nie przekroczyły te wygrane nawet 50zł, czyli lipa
po całosci,a wydałem juz o wiele wiecej i dlatego przestaje grać na jakiś
czas,zeby poobserwowac jak i co chodzi i troche zaoszczedzić moze i
nawet
Nie graj ,ale czasem wrzuć co ci chodzi po głowie,jeśli skorzystam i będzie traf,też wygrasz.
Zawsze mam wysyłam za stawkę podstawową dla gościa ,który jest pomysłodawcą zestawu.Ale jeszcze nie zdarzyło mi się szukać kontaktu.
widze też co i jak sie dzieje w kolekturze, mało kto gra ostanio w mini lotka czy lotto ,czy nawet w multika, duzo osób gra w keno przewaznie i w szybkie 600, toja wpatrzeni w monitor w kolekturze jakby byli w jakimś amoku, w jakims stanie psychicznym, i jak niewyjdzie nic to leca epitety i łacina kuchenna ludzie zachowuja sie jak by byli zachipnotyzowani , graja i przegryewaja aprzytym wyklinaj aze znów nieidzi ze znów nic nie wygrał ja uwarzam ze jesli mi coś w danym dniu nie idzie to nalezy wyhamować troche odpocząc od liczb, i po jakimś tam odpoczynku znów zagrać ale na spokojnie, i nierzucać sie z motyka na ksiezyc odrazu, i pozwolić abe te liczby zwróciły sie w naszza strone by nam wpadały jak kiedyś abysmy cos w koncu wygrali, nieróbmy nic na siłe, bo nigdy nic nie wygramy
3 756 553. dionicos pomyślimy zobaczymy
Arczi czy ty musisz pisač takie elaboraty na chacie? W telefonie i nie zgubić wersu to sztuka.
przepraszam za błedy w tekscie i gdzie nieggdzie i brak liter w wyrazach lub przestawienie liter w wyrazach,
3 756 557. dionicos ok co do tych elaboratów, ale chce napisać wszystko za jednym zamachem aby nie tracić wątku i wiecej wiadomości i dlatego też wychodza takie długie wiadomości, ale okej rozumie
3 756 557. dionicos ok co do tych elaboratów, ale chce napisać wszystko za jednym zamachem aby nie tracić wątku i wiecej wiadomości i dlatego też wychodza takie długie wiadomości, ale okej rozumie
3 756 549. dionicos co do kuponu zycze wygranej
Wygląda na to ze przed północą może mocno popadać i powiać na północnym zachodzie Polski.